Post autor: Adex-fan Brooke »

Bohaterowie tego serialu przeżyli tyle różnych rzeczy że jest on bardzo mało realny, ubrania śmieszne, ale ogląda się fajnie i też jak mam czas chętnie zerkne zaraz po B&B. Fajnie jakby Polsat dał wszystkie serie. Szkoda mi Scotta w tych odcinkach -on jest zabawny i niedoceniony a potem jeszcze tak kończy w dalszych odcinkach :( Ciekawe jak ten aktor wygląda dziś?Macie jakąś fotkr? Reszta bohaterów mogła dorosnąć, on nie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

A kto to jest Scott bo go nie kojarze?

Post autor: Primok »

Tomala pisze:A kto to jest Scott bo go nie kojarze?
Kolega Davida :wink: .

Ile powstało sezonów Beverly Hills 90210? Ile było wyemitowanych w Polsce?

Post autor: Liason-fanka »

Tomala pisze:Ile powstało sezonów Beverly Hills 90210? Ile było wyemitowanych w Polsce?
Powstalo 10 sezonow i z tego co wiem to chyba wszystkie zostaly w Polsce wyemitowane. Tak mi sie przynajmniej wydaje, bo pamietam, ze ogladalam ostatni odcinek, a byly to jeszcze czasy jak sie nie sciagalo seriali z internetu, wiec musialo to byc w TV.

Liason-fanka pisze:
Tomala pisze:Ile powstało sezonów Beverly Hills 90210? Ile było wyemitowanych w Polsce?
Powstalo 10 sezonow i z tego co wiem to chyba wszystkie zostaly w Polsce wyemitowane. Tak mi sie przynajmniej wydaje, bo pamietam, ze ogladalam ostatni odcinek, a byly to jeszcze czasy jak sie nie sciagalo seriali z internetu, wiec musialo to byc w TV.
Dzięki :: bow :: Mam nadzieję że teraz też wszystkie pokażą bo ten serial naprawde mnie wciągnął. Ale nie zawsze oglądam bo ostatnio mam bardzo dużo nauki.

Po zakończeniu powstało jeszcze "Reunion" spotkanie obsady i wspominanie głównie kręcenia pierwszych odcinków -tego tylko nie było w polskiej tv, Tvn chyba dwukrotnie wyemitował wszystkie serie. Dziś oglądałem odcinek i kojarzyłem tę pracę Brendy w Peach Pit, ale reszty nie -beznadzijny scenariusz dzisiejszego odcinka -ok wiem że tam Beverly i mogło by się teoretycznie stać że Brandon dostał angaż do serialu, ale to wszystko jest takie przesadzone, przesłodzone itp. dalsze odcinki przynajmniej innym rodzajem nieprawdziwości były wypełnione. Dlatego uważam że "Melrose Place" jest tysiąc razy lepsze.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

To BH leciało na TVN-ie? A ile serii pokazał Polsat?
Oglądałem sobie czołówki wszystkich sezonów i zobaczyłem że od 5 nie ma Brendy a od 9 Brandona.

Post autor: Tiril »

TVN wyemitował wszystkie, zakończył kilka lat temu
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Wydaje mi się że Polsat pomylił kolejność emitowania odcinków. Wczorajszy powinien być dzisiaj a dzisiejszy wczoraj. We wczorajszym odcinku Brenda na końcu powiedziała że "się jej opóźnia", czyli że może być w ciąży a dzisiaj miała swój pierwszy raz ::plask wczolo: ::loll::

Post autor: Primok »

Tak samo błędnie kolejność odcinków emitowała TV4 w wakacje :roll: .

No faktycznie pomylili, dziś ten odcinek z balem to jeden z tych, które jako tako pamiętam -najlepsza scena to Andrea ogladająca horror i wyobraża sobie że z piłą wpada na bal :lol:
Donna jest jeszcze taką bezbarwną postacią, pamiętam że jak za pierwszym razem oglądałem na Tvp1 nie bardzo ją odróżniałem od Kelly ::rad:: no a przecież Kelly ładniejsza jednak ::jezyk::

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:Donna jest jeszcze taką bezbarwną postacią, pamiętam że jak za pierwszym razem oglądałem na Tvp1 nie bardzo ją odróżniałem od Kelly ::rad:: no a przecież Kelly ładniejsza jednak ::jezyk::
Noooo. Mój znajomy stwierdził ostatnio, że nie ma chyba brzydszego zwierzęcia niż Tori :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Liason-fanka »

No moim zdaniem Tori nie jest ani specjalnie piekna ani utalentowana... No ale ze sie Spelling nazywa to ja upchneli do tego Beverly Hills :D

Pojawiła się dzisiaj nowa czołówka. Jest o wiele fajniejsza i z każdym kolejnym sezonem będzie jeszcze lepsza. Szkoda mi wczoraj było Donny. Taka samotna...
ODPOWIEDZ