Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja nie mam Foxlife, ale za to kompletuje sobie odcinki SB z netu :) Na razie niestety nie mam czasu ogladac, ale wiem ze bede miala wielka frajde jak powroce do tego serialu, bo mam do niego ogromny sentyment :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Fox Life jest w ofercie Cyfry+, w pakietach Prestiżowym i Komfortowym. Więc ja nie będę mieć problemów z oglądaniem. Gorzej, jeśli to będzie o głupiej porze emisji. Z polskich platform tego kanału nie ma jedynie "n-ka". Choć nihdy nie wiadomo, może się pojawi kiedyś.
Ja osobiście "Sunset Beach" spodziewałem się na innym kanale.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Właśnie "upajam się" tym cudeńkiem na DailyMotion. Super odcineczki, fantastyczna podróż w przeszłość. Fakt, brakuje kilku odcinków, ale super jakość! Na nowo można zżyć się emocjonalnie z bohaterami. Z moją ukochaną Caitlin przede wszystkim. Jej, jak ja ją uwielbiam. Przepiękna!!!!! :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Nie byłbym jednak sobą, gdybym się nie przylepił do czegoś. ::jezyk:: Mianowicie wśród skarbnicy tych odcinków, jest i mój ulubiony - ten co Meg, za śladem pamiętnika Marii idzie do jaskinii.
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... -of_people

I wszystko byłoby cudnie (jakość super, trochę głos idzie za szybko, ale nieważne), poza faktem, że wg numeracji to odcinek 137, a ja dam sobie uciąć ... , że wg naszej numeracji był to odcinek 140!!!! Podejrzewam, że te odcineczki pochodzą z Wielkiej Brytanii (pamiętacie, jak kiedyś podawałem info, że SuBe ma lecieć na 4-ce pod koniec roku?), toteż Angole pocięli chyba sobie SuBe. :evil: Bo o tę numerację jestem w stanie się założyć.
Tak przy okazji, skoro wśród nas jest tylu miłośników serialu, to może weźmiemy się do roboty i zaczniemy pisać petycję do TVN 7 i innych? :D

Adex, wydaje mi się, że dalsze odcineczki będą zamieszczone także, o ile potwierdzi się moja teza, że to odcinki z UK i są "wklejane" do neta na bieżąco. :)
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Tez jestem fanka tego serialu, moimi ulubiencami sa Caitlin i Tim. Mam tez pytankoo, czy zna ktos tytul piosenki podczas ktorej Caitlin i Mark wykonywali swoj Dirty Dancing? To mozna zobaczyc tutaj.

http://www.dailymotion.com/sunsetfan/vi ... art-1-of-3
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Ryan Lavery

Natalia pisze:Tez jestem fanka tego serialu, moimi ulubiencami sa Caitlin i Tim. Mam tez pytankoo, czy zna ktos tytul piosenki podczas ktorej Caitlin i Mark wykonywali swoj Dirty Dancing? To mozna zobaczyc tutaj.

http://www.dailymotion.com/sunsetfan/vi ... art-1-of-3
Nawet nie wiesz, Natalio ile już lat szukam tej piosenki!!! Nie znam ani wykonawcy ani tytułu - podobno ta piosenka została stworzona wyłącznie na potrzeby serialu. :( Ale jest piękna. Pojawiała się jeszcze kilka razy, przy "gorętszych scenach" Cole'a i Caitlin. Swoją drogą, fajną minę ma Cole w tym filmiku jak patrzy na Caitlin. :lol:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Piosenka o ktora Wam chodzi to "Paradise" (Cole and Caitlin's theme) i rzeczywiscie zostala ona napisana specjalnie dla serialu. Podobnie bylo z Beyond The Sunset (dla Bena i Meg) oraz Deeper (dla Pauli i Ricardo).

A co do numeracji odcinkow to w roznych zrodlach mozna sie spotkac z rozna numeracja, tak wiec wedlug roznych zrodel serial mial od 752 do 756 odcinkow czy jakos tak.

A jesli chodzi o bohaterow to ja totalnie i beznadziejnie uwielbialam Bena i Meg, hehe :D Do tej pory to jest chyba moja ukochana soapkowa para, chociaz przewinelo sie pare innych z ktorymi sie bardzo zwiazalam, miedzy innymi ostatnio Shelle (DOOL) i Liason (GH), a wczesniej tez Jack&Jennifer (DOOL).
Primok

Post autor: Primok »

Ryan Lavery pisze:Właśnie "upajam się" tym cudeńkiem na DailyMotion.
No ja niestety też - przez to w ogóle nie mam czasu na inne rzeczy :P . Fajnie ogląda się pierwsze odcinki - jakby to były normalnie jakieś inne odcinki MnS - Adrienne Frantz (Amber), Lesley-Ann Down (Jackie), Dax Griffin (Shane) i Sarah Buxton (Morgan) w tych samych odcinkach :serce: . Od pierwszego odcinka świetne akcje i sceny. Początkowych odcinków napewno nie widziałem wcześniej - fajna rola Adrienne Frantz, a Sarah Buxton wygląda nieziemsko w nich.
Nie wiedziałem, że grała tu Laura Harring (fantastyczna rola w Mullholland Drive), dlatego Paula to moja ulubiona postać w tych pierwszych odcinkach. Bosko wygląda tu :serce: .
Podobnie "Pani karate" (m.in. X-men) - doktor Rae :serce: .

Ryan Lavery pisze:wydaje mi się, że dalsze odcineczki będą zamieszczone także, o ile potwierdzi się moja teza, że to odcinki z UK i są "wklejane" do neta na bieżąco. :)
Nie wiem z jakiego kanału, ale dalsze odcinki będą dodawane, bo są na bieżąco jakoś od początku roku. Osoba, która je dodaje jest z Francji.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ryan Lavery pisze:Tak przy okazji, skoro wśród nas jest tylu miłośników serialu, to może weźmiemy się do roboty i zaczniemy pisać petycję do TVN 7 i innych? :D
Ja jestem za :serce: Niech TVN 7 wyemituję Sunset Beach bo Foxlife'a nie mam :cry:
Ryan Lavery

Mareczek pisze:
Ryan Lavery pisze:Tak przy okazji, skoro wśród nas jest tylu miłośników serialu, to może weźmiemy się do roboty i zaczniemy pisać petycję do TVN 7 i innych? :D
Ja jestem za :serce: Niech TVN 7 wyemituję Sunset Beach bo Foxlife'a nie mam :cry:
Wobec tego pozbieram maile do stacji i potem zamieszczę w tym temacie i zaczniemy bombardowanie. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Piszę się na to, obejrzałem 5 odcinków serialu i jestem zachwycony, chce obejrzeć je z lektorem i wszystkie!
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Według mnie, na razie nie liczcie na emisję "Sunset Beach" na innej stacji, niż Fox Life. Wg mnie albo trzeba będzie poczekać na zakończenie emisji na Fox, albo po wyemitowaniu minimum (tak liczę) ok 200 odcinków, czyli gdzieś po roku od rozpoczęcia emisji wyżej wspomnianym kanale. Nie mówię tego, by Was zmartwić, ale takie chyba są realia mediów.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Mi sie tez nie wydaje, zeby jakas inna stacja byla obecnie zainteresowana Sunset Beach. To w koncu stary serial i pewnie media w Polsce juz dawno o nim zapomnialy...
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Sarah Buxton jest genialna!!! Świetnie gra =) I fajna jest jeszcze taka podstarzała napalona blondina, ale nie wiem kim ona jest dla Annie.. (widziałem na razie 2 odcinki). Na pewno nadal bede to ogladał :D Fajnie jest widzieć Amber :D
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Może mówisz o jej ciotce? Nie pamiętam jak miała na imie... starość nie radość :wink:
Pamiętam jak zwracała się do Cole'a "Panie dołeczki" :lol:
Flirciara, że hej :mrgreen:
Sex with you is incredible.
Ryan Lavery

junk pisze:Może mówisz o jej ciotce? Nie pamiętam jak miała na imie... starość nie radość :wink:
Pamiętam jak zwracała się do Cole'a "Panie dołeczki" :lol:
Flirciara, że hej :mrgreen:
To ciocia Bette. :) Po tej roli natychmiast dostała ofertę roli Edny w "Passions". Teksty Bette są o wiele zabawniejsze po angielsku niż przetłumaczone przez RTL 7. 8)
Mnie rozbraja Olivia. Na początku SuBe, taka z niej sierota, że bez Bette chyba by zginęła. Nie wychodzi jej też trzymanie sekretów. ::loll::
Caitlin, Meg i Gabi jak zawsze kwitnące. :serce: Primok, podobno kariera Laury Herring nabrała tempa właśnie po "Sunset Beach". Też bardzo ją lubię.
Annie natomiast jest cudowna!!! Moje ulubione sceny z pierwszego sezonu to te, kiedy Annie siedzi z trupem w prosektorium, albo te jak siedzi już w trumnie i myśli, że jest w samolocie, a tu okazuje się, że jej trumna właśnie płonie w krematorium. ::loll::
Nic jednak nie przebije Virginii. Kurczę, w tych odcinkach co dała ta użytkowniczka brakuje wielu fajnych scenek z nią, w zasadzie na dobre rozkręciła się po Terror Island.
A ma ktoś z Was scenkę jak Derek zabija Tima, albo jak z pomnika wypada ciało Tima? Swego czasu były na YT, ale ktoś okazał się chamem i je usunął. ::chytry::

Co do maili, to przecież komu zaszkodzi spróbować? Beverly Hills 90210 też nie należy do nowości a jakoś "czwórka" pokusiła się o emisję... Ja jestem za tym żeby spróbować.
ODPOWIEDZ