O jak fajnie, ale skąd TVP wzięła ten pomysł? Kompletnie się tego nie spodziewałam. Mam nadzieję, że pojawi się na TVP informacja o dodatkowych odcinkach.
A jest coś niejasnego w tym, co napisał Oleg? Będzie dodatkowy odcinek MnS w tygodniu - w soboty o 16.00, tj. w miejsce obecnych 10 odcinków tygodniowo będziemy mogli oglądać 11
Świetna wiadomość, bo w takim razie szybciej nadrobimy i dojdziemy do moich ulubionych odcinków na które bardzo czekam!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ze strony tvp. 12.4 będzie "MNS", 19.4 też, na dalszy okres jeszcze programu nie ma, a powtórka jednego piątkowego odcinka w sobotę wcześnie rano - po szóstej, powtórka drugiego piątkowego odcinka i sobotniego - normalnie w poniedziałek.
No właśnie też mam co do tego mieszane uczucia. Z jednej strony oczywiście fajnie, że nadrobimy trochę odcinków, ale znowu z drugiej strony, o tej godzinie zazwyczaj robię coś innego. Ale zawsze jest YouTube, więc tam można nadrobić jakiś nudny odcinek
Ja też się specjalnie nie cieszę. Też wolę jak jest ciepło wyjść na dwór bo w pozostałe dni raczej nie mam na to czasu. Przynajmniej szybciej nadgonimy z odcinkami.