Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I jeszcze bodaj taki Massimo nie wie a Macy nie tylko zdążyła przeczytać w zagranicznej gazecie ale i przylecieć ::plask wczolo: ::loll:: A Bridget nie wiem o co chodzi, jak ma pretensje o pilnowanie dzieci niech kieruje je do Ridge'a, nie źle Brooke zaskoczyła wszystkich że to ona odmówiła seksu, moż stereotypowy pogląd o niej jaki lubi wbijać ludziom do głowy Stephanie może runąć, zwłaszcza dobrze jakby się wydało jaki to sekret ma Stephanie to i opinia o niej by runeła. Deacon miał dziś fajne spojrzenie :P nie wiem tylko dlaczego w ogóle słuchał bzdur Massima. A Thorne na koniec miał minę nie złą ::loll:: ale co to za problem w B&B jakieś małżeństwo? :P czy to kogoś powstrzymało w czymś na dłużej? ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Massiarnia jest jak parapet... co za człowiek ! No dzisiaj pokazał , że jest nie lepszy niż Dikon ;) Co za debil.
A Thorne miał minę co najmniej dziwną - mniej był chyba zszokowany jak zobaczył Macy kilkanaście odcinków temu. A teraz taki karp - dałby se spokój - na Oscara już za późno :D
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Biedna Sally! Tak mi przykro kiedy patrze na nią leżącą w szpitalnym łóżku i kiedy nie uśmiecha się ::kwasny:: Odrazu wtedy myśle o tym ,że tak było i w życiu a teraz... achhhhh
Macy i Lorenzo to chyba największa porażka serialu! Facet jest zapatrzony w sobie, chce tylko tego co jemu się będzie podobać i jemu pójdzie na rękę. Macy natomiast jest kompletnie zakręcona, wszyscy nią manipulują, ma dziewczyna słaby charakter.
Brooke jest już przekonana ,że będzie z Ridgem, ta kobieta traci coraz bardziej mój szacunek. Ridge widocznie zbliża się do niej ale ona zna już realia i wie ,że ten związek znów skończy się cierpieniem...
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Lorenzo w samolocie zrobił taką głupią minę ::kwasny:: Nie znoszę go :evil: Myśli tylko o sobie. Na szczęście zrobił jedną dobrą rzecz: zaproponował aby polecieć do LA. Mam nadzieję że Macy już tam zostanie.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bridget przez tą wiedzą ,którą posiada zaczyna tracić zmysły ::kwasny:: Czy to Brooke jej kazała zostać z dziećmi ::plask wczolo: Chyba ta pretensję powinna kierować do Ridge . Poza tym Bridget została poproszona i jej nikt nie kazała , mogła odmówić i zostać sobie z C.J. Przecież jest Katherine ,która zna dobrze dzieci . Inna sprawa ,co to za argument ,że Ridge spał poza domem ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Robi pisze:co to za argument ,że Ridge spał poza domem ::plask wczolo:
Poza tym dzieci nie były pierwszy raz bez rodziców bo jak Taylor i Ridge polecieli intrygować do Wenecji zostawili malutkie bliźniaczki i Thomasa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Rezerwacja biletów lotnoczych i lot do Los Angeles przebiegały w iście ekspresowym tempie. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Chyba musiała tylko minąć godzina.
Racja, Bridget powinna mieć pretensje bardziej do Ridge'a, że nie zadbał o to, żeby dzieci miały opiekę. Adex, Bridget chodziło o pierwsze pozostawienie dzieci same w domu, po śmierci Taylor, tak mi się wydaje.
Nawet dziś była rozmowa na tematy egzystencjalne. :wink: Zagadnienie śmierci przewijało się w rozmowie Ridge'a i Brooke. Widać wyraźnie, że śmierć Taylor przewartościowała sposób mśslenia Ridge'a.
Fajna byłaby mina Mass'a, jak Ridge powie, że odchodzi do FC. ::loll::
Lorenzo chyba nie przestanie być zazdrosny o Macy. Nawet jeśli ona spotka się z innym facetem niż Thorne, to on i tak będzie bronił jej przed niewidzialnym, czy widzialnym wrogiem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

CJ był dziś denerwujący, on prawie cały czas odnosi się do kogoś tak bezczelnie ::kwasny:: A Sally fajnie że najpierw wygarneła Macy, natomiast ten Lorenzo wygląda jakoś nie bardzo jak wymoczek ::jezyk:: teraz czje sie pewnie bo Macy jest jego żoną, ale Thorne już dał znać że chce mu wejść w drogę. Natomiast Ridge chyba jednak za szybko chce się oświadczać a Bridget jest już męcząca z tym swoim zachowaniem
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ten serial robi się jakiś dziwny powoli... Bridget zakochuje się w swoim ojcu->bracie->nikim... Przecież coś takiego nie miałoby wogóle miejsca w prawdziwym życiu... Brooke setny raz będzie żenić się z Ridge'm. Massimo łazi naćpany, zmarli powstają z grobów... Już nie wspomnę o osatnim "ekspresowym" locie Macy do LA po tym jak "z szybkością światła" dowiedziała się o Sally... Nie wiem czy jest dlaejsens to oglądać... Ci, którzy tak krytykują MNS, maja trochę racji... ::ke:: ::ysz:: ::ke::
Tomala

To że teraz są głupie odcinki nie znaczy że później nie będą ciekawsze i mamy przestawać oglądać MNS. Ridge się zdecydowanie za bardzo spieszy. Przecież on serialowe 3 miesiące temu stracił żonę. Nie mówię że ma się załamywać albo nie wiązać z Brooke ale ślub to już przesada. Co mu zależy jeszcze trochę się wstrzymać.
Marisa

Post autor: Marisa »

Przecież Ridge powiedział dzisiaj :roll: , śmierć Taylor uświadomiła mu, że niczego nie można być w życiu pewnym i nie warto zwlekać, bo może zabraknąć czasu :wink: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Faktycznie, Ridge się śpieszy, rozumiem, że nie chce tracić czasu, llecz powinien się nieco wtrzymać z decyzjami w sprawie ślubu. Sam pierścionek nie był ładny.
CJ zachowuje się, jakby pozjadał wszystkie rozumy. Jednak przyznać trzeba jedno, martwi się o swoją matkę. Jego mina, jak zobaczył Macy była...bezcenna. :D :serce:
Thorne i Lorenzo powinni przystopować. Zachowują się jak małe dzieci. Obaj są wzajemnie o siebie zazdrośni. Macy to nie pomoże.
Nie dziwię się Sally, że nie chciała Macy obok siebie. Jej córka nie zrobiła tego, co powinna była zrobić. Mogła się jakoś pożegnać w Portofino, a ona nic nie zrobila. Sally miała prawo poczuć się zdradzoną.
Mam nadzieję, że Amber uda się stworzyć "kompromisową" kolekcję. Ta trójka podpitych facetów zachowywała się skandalicznie. Ponownie okazało się, że Forrester'owie są osobami publicznymi.
Tomala

Nareszcie CJ dowiedział się że Macy żyje. Ja nie wyobrażam sobie zobaczyć np. mojego dziadka, który nie żyje od 2 lat. Brooke i Amber stały się prawdziwymi przyjaciółkami ::rad:: Oglądają razem ciuchy, plotkują o facetach. Fajnie się ogląda je w dobrych stosunkach. Oby tylko to nie skończyło się tak jak przyjaźń Stephanie i Brooke.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

No, wreszcie koniec z tajemnicami i CJ zobaczył siostrę, przekonał się, że ona żyje :) Piękna scena była:) Jak fajnie powiedział, że jakby mógłby się na nią gniewać, skoro żyje :wink: Lorenzo mnie wku****. Myśli, że jest pępkiem tego świata i Macy będzie tylko z nim, że pewnie zostawi rodzinę? Widziałam dziś tylko pierwszy odcinek i to nie cały, ale piękna scena pomiędzy rodzeństwem dobrze utkwiła mi w głowie i poprawiła humor na później ::rad::
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

To żałuj , że nie widziałaś ;) Massimo przeszedł samego siebie - wiem, że to scenariusz i go nie obwiniam - ale większego debila na chwilę obecną w serialu to chyba nie ma ;) No może Lorenzo a zaraz po nim Dikon. Zresztą co do tego ostatniego to myślałem, że ma więcej oleju w głowie - porażka.
Sex with you is incredible.
Zablokowany