Gdzie chcielibyście pracować, będąc bohaterem "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

A ja bym chciał pracować w FS i mieć taki gabinet jaki ma Eric. Te boazerie, klimat... mrrrrauuu... ::chytry::
maarlenka32

Post autor: maarlenka32 »

A ja chciałabym pracować jako niania małego Erica albo w gabinecie Taylor.A tak w realu to zdecydowanie lekarz sądowy!!!
<maarlenka32>
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Ja chciałabym być opiekunką małego Ericka lub bliźniaczek i Thomas'a. :: bow :: :) :: bow ::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja chciałabym projektować w FC ::krzyw:: Albo pracować w Insomni :) Tam jest fajna atmosfera :D I mieć takiego szefa jak CJ..... ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Ja chciałbym być prywatnym detektywem wynajętym przez Thorne'a do wyszukania nieładnych rzeczy z przeszłości Lorentza i przedstawienia ich Macy :mrgreen:
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Gabra-Sheila pisze:I mieć takiego szefa jak CJ..... ::rad::
Tylko się powiesić pozostaje... ::loll:: ::loll::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

MrPukwa pisze:
Gabra-Sheila pisze:I mieć takiego szefa jak CJ..... ::rad::
Tylko się powiesić pozostaje... ::loll:: ::loll::
Nie dla mnie ...;/
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja bym chciał być mafiozem ścigającym Adama Alexandra i podsłuchującym dzień i noc telefon jego córki, o której nie wiedziałbym, że przeżyła jak ta dzwoni do swojej matki, zdradzając tym samym dokładne miejsce ukrywania się Adama. :)

A serio to chciałbym pracować u Sally :) Mógłbym robić jej kawy lub herbaty i zajmować się tymi biznesowymi sprawami :) No i patrzeć na modelki :P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja chciałabym robić to, co chcę robić naprawdę (tylko że nie planuję wyjazdu do LA). Chciałabym pracować w szpitalu jako lekarz. Lub ewentualnie studiować medycynę pod okiem takiego przystojnego opiekuna, jakiego ma Bridget. :serce:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Mimo iż nie umiem projektowac to marzy mi się ciepły gabinecik projektantki w FC ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Teraz główna obsada mody przeniosła się do domu Logan Designer , Brooke Ridge Samantha Sally Clarke oraz zapewne będziemy mieli tam częste wizyty Massima Nick'a oraz dzieci Brooke . Jeszcze Megan powinna przenieśc się tam za role Darli. Ja na miejscu Megan zapewne bym to zrobił , poszedłbym za swoją przyjaciółką. I też chciałbym z nią pracować.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zły pomysł z Megan, z niej taka przyjaciółka, jak z koziej dupy trąba ::kwasny:: Już wiele razy się na niej zawiodłem, zamiast pomagać Brooke na prawo i lewo, to ona wykonywała rozkazy Stephanie. Niech zostanie w FC, a Brooke zatrudni nową sekretarkę.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Chyba w tej chwili w Logan Designer :zeby: tam gdzie Brooke to tam i akcja ::ok:: natomiast firmie Forrester Creations rządzi Stephanie ,a z nią jak wiadomo cięzko się współpracuje .
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Ja bym chciał pracować u Spectry(byłbym projektantem)i stworzyć bombową kolekcję,która wyrwałaby cały wszechświat z nóg ::rad:: :zeby:
Awatar użytkownika
gzymi

Post autor: gzymi »

MrPukwa pisze:A ja bym chciał pracować w FS i mieć taki gabinet jaki ma Eric. Te boazerie, klimat... mrrrrauuu... ::chytry::
Tez bym tak chcial
ODPOWIEDZ