Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomala »

A ja napewno będę oglądał ten nowy program TVN-u. Reklama jest bardzo zachęcająca. Szczególnie ta muzyczka. Tylko lektor się trochę za bardzo podnieca.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Ciężko te nowe show TVN nazwać reality show. Na razie jednak radziłbym pisać o tyn nowym programie tutaj. na dzień dzisiejszy, to najbardziej adekwatne miejsce na poruszanie tej tematyki. Tym bardziej, że toczy się tu dyskusja także na temat innych programów typu reality. :wink: A szczerze mówiąc, nie zauważyłem takiego tematu, o którym pisał Adrian700.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mam talent w Brytani, sezon pierwszy emitowany był codziennie przez podajże 8 dni. Drugi już co tydzień. U nas pewnie także co tydzień i tak chyba będzie najlepiej. Jakoś nie widzę w polakach talentów ::jezyk:: Może pojawi się Wojtek Glanc z BB2 ze swoim Eustachym.
Nobody does it better
adrian700

Post autor: adrian700 »

Ale przyznajcie, że Scala z tego pierwszego linka to ma talent xD.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czyli już wiadomo, dlaczego za tydzień nie będzie finału JOŚ.
Będzie wielki koncert z okazji Dnia Matki :D :wink:
adrian700

To tak a propo Got Talent, może mi ktoś powiedzieć jak oni to robią :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=nu-otm4BiG4&NR=1
Awatar użytkownika
Damians

:zeby:
Za tydzień finaliści śpiewają po dwie piosenki ( piłkarska i dla mamy ). Powiedzieli, że będą wszyscy uczestnicy, czyli znowu zobaczymy Grażę, Janochę i Ciastka. A może nawet usłyszymy :zeby: :serce: ::rad::

Odpadła Olga. Na koniec trochę się rozluźniła i przyznała otwarcie, że na śpiewaniu się zna. Ale mimo wszystko ja lubię i cały czas słucham jej genialnych wykonań znanych piosenek.

Respondek - człowiek znikąd, który sprawił, że wszyscy go polubili. Niestety ja też się dałem na to nabrać. Jego głos w każdej piosence brzmi tak samo, on jest jakiś stremowany, nie umie się rozluźnić. Nie podoba mi się też, że ciągle wtrąca się, jak któryś juror coś mówi. Szczerze mówiąc nie chcę, żeby wygrał, ale jak wygra to nie będzie aż takiej wielkiej tragedii.

Joaśka Jabłczyńska - ponoć już tworzy własny zespół. Jest młoda, piękna, ma oryginalny głos i chciałbym, aby wygrała. Kibicuję jej!

Kacper. Mam genialne góry ( junk, bez żadnych skojarzeń proszę ) i przyjemny, czysty głos. Do tego potrafi śpiewać poważnie i przejmująco, a za chwile robi wielkie show, tańczy, śpiew, recytuje, Edytka tańczy, Krzysiek gra, super. Szkoda, że Elcia nie dała się namówić na taniec. To już drugi raz, jak Kacper ją prosi, a ona odmawia.

Chciałbym, aby program wygrała Aśka lub Kacper. Ale mam przeczucie, że wygra Respodek.

Z jednej strony fajnie, że za tydzień odcinek specjalny ( sam Krzysiek ma też śpiewać :zeby: ), ale jak pomyśle, że podczas finału za dwa tygodnie będą Wiktory i będzie Eurowizja... :zmiesz:: ::ysz::
Nie obraziłbym się, gdyby przenieśli finał za trzy tygodnie.

Ostatnio pojawiły się ploty, że Ela odchodzi, a zastąpi ją Krzysztof Krawczyk ::loll:: ::cojest:: Mam nadzieję, ba, jestem pewien, że to zmyślone kłamstwa.
Ele gdyby już naprawdę Ela miała odejść, to na jej miejscu widziałbym Jacka Cygana, Roberta Leszczyńskiego, lub Michała Figurskiego, a nie kolejnego wokalistę...
adrian700

Finał Eurowizji jest za tydzień, a półfinał z udziałem Isis Gee już we wtorek trzymać mocno kciuki. Szkoda, że TVP nie promuje Eurowizji i stąd ta niewiedza nawet u Damians-a (bez obrazy). Moim zdaniem za Eurowizje powinna się wziąć jakaś komercyjna stacja najlepiej TVN.
Awatar użytkownika
Damians

A to akurat nie niewiedza, tylko wprowadzenie w błąd. W temacie Muzyka lub Nagrody telewizyjne, ktoś wspomniał, że te trzy wydarzenia będą w jednym dniu, więc uwierzyłem na słowo :wink: :P
I dobrze, że nie promuje, bo tam nie ma czego promować.
W ogóle, jeżeli chodzi o piosenkę Isis, to słyszałem ją tylko trzy razy: w Jakiej to melodii?, Tańcu z Gwiazdami i w tych preselekcjach, jak wygrała.

[ Dodano: 2008-05-18, 23:34 ]
Tam przy Kacprze miało być "ma", a nie "mam" :wink: :P
A ostatnie zdanie ma się zaczynać od "Ale", a nie "ele".
Sorry, za literówki :wink:

Dopisze jeszcze, że Kasieńka i Krzysiek jak zwykle byli wspaniali :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

No bo wszyscy myśleli, że finał Jak Oni Śpiewają będzie 24 maja. A tu jakiś specjalny odcinek :wink: Mam nadzieję, że wygra Kacper Kuszewski, ale to mało prawdopodobne. Ale ma świetny orginalny głos Podobnie Jabłczyńska. Natomiast Respondek mi si nie podoba, a nawet denerwuje ::ke::
W te plotki z Elą to wiadomo , że wyssane z palca , przecież nic nie powiedziała, że chce zrezygnować . :roll:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Teraz w JOŚ kibicuję oczywiście Respondkowi ale od początku chciałam żeby wygrała Monika Dryl tylko że ona już odpadła. Szkoda też Olgi Bończyk też miałaby szansę wygrać. A to że przegrały to istny dowód na to że tu bardziej sie liczy jak kto jest popularny a nie czy ma naprawdę talent.
Wciąż sie nie mogę przekonać do Jabłczyńskiej taki dziecinny głos dopiero jak sie rozkręci to już śpiewa w miarę normalnie.
Kuszewski też nic specjalnego. Spośród tych trzech osób moim zdaniem na zwycięstwo zasługuje Respondek.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Damians pisze::zeby:
Za tydzień finaliści śpiewają po dwie piosenki ( piłkarska i dla mamy ). Powiedzieli, że będą wszyscy uczestnicy, czyli znowu zobaczymy Grażę, Janochę i Ciastka. A może nawet usłyszymy :zeby: :serce: ::rad::
No a coś więcej o tych piosenkach nie wiadomo??? ::chytry:: Jakie to będa? Takie jak Paid My Dues Anastacii w Korei w 2002, Nelly Furtado Forca z 2004, czy jakieś inne typu ,,Bo mój chłopiec z piłkę kopie"? ::jezyk:: :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mówicie sobie co chcecie, ale ja jestem za Kuszewskim :serce:
Jabłczyńska mnie nudzi, a Respondek obojętny :ziewam:
Awatar użytkownika
Damians

Gabra, to będzie ten drugi rodzaj ::jezyk::
Aśka zaśpiewa "Futbol, futbol, futbol" Maryli, Respondek zawyje w "Do boju Polska!!!", a Kacper zrobi show a'la Bohdan Łazuka w jego "Tajemnicach mundialu" ::rad:: :D
adrian700

Oj oglądalność sobotniego odcinka "Jak oni śpiewają" będzie bardzo niewielka, gdyż Isis Gee przeszła do finału Eurowizji i każdy Polak interesujący się muzyką będzie oglądać finał konkursu.
ODPOWIEDZ