Programy rozrywkowe
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Ciężko te nowe show TVN nazwać reality show. Na razie jednak radziłbym pisać o tyn nowym programie tutaj. na dzień dzisiejszy, to najbardziej adekwatne miejsce na poruszanie tej tematyki. Tym bardziej, że toczy się tu dyskusja także na temat innych programów typu reality.
A szczerze mówiąc, nie zauważyłem takiego tematu, o którym pisał Adrian700.
- Marek Forrester
To tak a propo Got Talent, może mi ktoś powiedzieć jak oni to robią
http://www.youtube.com/watch?v=nu-otm4BiG4&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=nu-otm4BiG4&NR=1
Za tydzień finaliści śpiewają po dwie piosenki ( piłkarska i dla mamy ). Powiedzieli, że będą wszyscy uczestnicy, czyli znowu zobaczymy Grażę, Janochę i Ciastka. A może nawet usłyszymy
Odpadła Olga. Na koniec trochę się rozluźniła i przyznała otwarcie, że na śpiewaniu się zna. Ale mimo wszystko ja lubię i cały czas słucham jej genialnych wykonań znanych piosenek.
Respondek - człowiek znikąd, który sprawił, że wszyscy go polubili. Niestety ja też się dałem na to nabrać. Jego głos w każdej piosence brzmi tak samo, on jest jakiś stremowany, nie umie się rozluźnić. Nie podoba mi się też, że ciągle wtrąca się, jak któryś juror coś mówi. Szczerze mówiąc nie chcę, żeby wygrał, ale jak wygra to nie będzie aż takiej wielkiej tragedii.
Joaśka Jabłczyńska - ponoć już tworzy własny zespół. Jest młoda, piękna, ma oryginalny głos i chciałbym, aby wygrała. Kibicuję jej!
Kacper. Mam genialne góry ( junk, bez żadnych skojarzeń proszę ) i przyjemny, czysty głos. Do tego potrafi śpiewać poważnie i przejmująco, a za chwile robi wielkie show, tańczy, śpiew, recytuje, Edytka tańczy, Krzysiek gra, super. Szkoda, że Elcia nie dała się namówić na taniec. To już drugi raz, jak Kacper ją prosi, a ona odmawia.
Chciałbym, aby program wygrała Aśka lub Kacper. Ale mam przeczucie, że wygra Respodek.
Z jednej strony fajnie, że za tydzień odcinek specjalny ( sam Krzysiek ma też śpiewać
Nie obraziłbym się, gdyby przenieśli finał za trzy tygodnie.
Ostatnio pojawiły się ploty, że Ela odchodzi, a zastąpi ją Krzysztof Krawczyk
Ele gdyby już naprawdę Ela miała odejść, to na jej miejscu widziałbym Jacka Cygana, Roberta Leszczyńskiego, lub Michała Figurskiego, a nie kolejnego wokalistę...
A to akurat nie niewiedza, tylko wprowadzenie w błąd. W temacie Muzyka lub Nagrody telewizyjne, ktoś wspomniał, że te trzy wydarzenia będą w jednym dniu, więc uwierzyłem na słowo
I dobrze, że nie promuje, bo tam nie ma czego promować.
W ogóle, jeżeli chodzi o piosenkę Isis, to słyszałem ją tylko trzy razy: w Jakiej to melodii?, Tańcu z Gwiazdami i w tych preselekcjach, jak wygrała.
[ Dodano: 2008-05-18, 23:34 ]
Tam przy Kacprze miało być "ma", a nie "mam"
A ostatnie zdanie ma się zaczynać od "Ale", a nie "ele".
Sorry, za literówki
Dopisze jeszcze, że Kasieńka i Krzysiek jak zwykle byli wspaniali
I dobrze, że nie promuje, bo tam nie ma czego promować.
W ogóle, jeżeli chodzi o piosenkę Isis, to słyszałem ją tylko trzy razy: w Jakiej to melodii?, Tańcu z Gwiazdami i w tych preselekcjach, jak wygrała.
[ Dodano: 2008-05-18, 23:34 ]
Tam przy Kacprze miało być "ma", a nie "mam"
A ostatnie zdanie ma się zaczynać od "Ale", a nie "ele".
Sorry, za literówki
Dopisze jeszcze, że Kasieńka i Krzysiek jak zwykle byli wspaniali
No bo wszyscy myśleli, że finał Jak Oni Śpiewają będzie 24 maja. A tu jakiś specjalny odcinek
Mam nadzieję, że wygra Kacper Kuszewski, ale to mało prawdopodobne. Ale ma świetny orginalny głos Podobnie Jabłczyńska. Natomiast Respondek mi si nie podoba, a nawet denerwuje
W te plotki z Elą to wiadomo , że wyssane z palca , przecież nic nie powiedziała, że chce zrezygnować .
W te plotki z Elą to wiadomo , że wyssane z palca , przecież nic nie powiedziała, że chce zrezygnować .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Teraz w JOŚ kibicuję oczywiście Respondkowi ale od początku chciałam żeby wygrała Monika Dryl tylko że ona już odpadła. Szkoda też Olgi Bończyk też miałaby szansę wygrać. A to że przegrały to istny dowód na to że tu bardziej sie liczy jak kto jest popularny a nie czy ma naprawdę talent.
Wciąż sie nie mogę przekonać do Jabłczyńskiej taki dziecinny głos dopiero jak sie rozkręci to już śpiewa w miarę normalnie.
Kuszewski też nic specjalnego. Spośród tych trzech osób moim zdaniem na zwycięstwo zasługuje Respondek.
Wciąż sie nie mogę przekonać do Jabłczyńskiej taki dziecinny głos dopiero jak sie rozkręci to już śpiewa w miarę normalnie.
Kuszewski też nic specjalnego. Spośród tych trzech osób moim zdaniem na zwycięstwo zasługuje Respondek.
-
Gabra-Sheila
No a coś więcej o tych piosenkach nie wiadomo???Damians pisze:![]()
Za tydzień finaliści śpiewają po dwie piosenki ( piłkarska i dla mamy ). Powiedzieli, że będą wszyscy uczestnicy, czyli znowu zobaczymy Grażę, Janochę i Ciastka. A może nawet usłyszymy![]()
![]()