Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Czy mi się zdaje czy Deacon rozjaśnij sobie włosy :zmiesz:: ::ke:: :?: Dziwnie trochę wygląda :zmiesz::
Mnie też się tak wydaje ::ok:: :) . Ale bardzo mi się tak podoba :: bow :: ::rad:: . Brooke pięknie wyglądała w sukni ślubnej ::ok:: . Fryzura mi się nie podobała :nie: . Jakaś taka dziwna :roll: . Bridget ładnie wyglądała :) :: bow :: .
Ostatnio zmieniony 2009-07-24, 22:55 przez Caroline, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Amber w dzisiejszych odcinkach wyglądała rewelacyjnie. Z jednej strony jak żona wiceprezesa, a z drugiej, jak młoda, modnie ubrana dziewczyna. Rewelacja ::rad::
I miała bardzo ładnie ułożone włosy :D

Rick ostatnio zaczął się ubierać w miarę normalnie, wygląda o wiele lepiej niż kiedyś.

Jacke ma śmieszne kostiumy. To takie połączenie tych klasycznych kostiumów Stefy, z ekstrawaganckimi strojami Sally, czyli mówiąc krótko: są brzydkie :P
I ma dziwnie ułożone włosy, przypomina mi koczkodana ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jackie ma taki kolor włosów jak miała w pierwszych odcinkach "Sunset Beach", dziwne że aktorka wróciła jeszcze do takiej fryzury, Amber niby ok, ale ja ją wolałem w starej prostej fryzurze i innych ciuchach, ale teraz ona biega często w kostiumach jako pani Forrester ::jezyk:: A Stephanie jak przyszła do Jackie to widać było jak peruka jej odstaje :lol: Bridget miała dziś mało korzystnie pokręcone włosy, najładniej wygląda teraz...Clarke :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Rick miał świetną tą koszulę, w której był u Ridge'a :serce: Ubiera sie teraz znacznie lepiej ::chytry:: I wczoraj podobał mi się strój Amber :)
A Jackie ubiera się tak dziwnie... ::ysz:: Ten różowy kostiumik-paskuda ::plask wczolo: I zgodze się, że włosy dziwnie układa sobie ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

To co nosi ostatnio na sobie Stephanie jest okropne. Jakiś długi brzydki sweter czy co to jest :? A Amber mi się podobała. Jackie nie za bardzo.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Brooke dziś ładnie wyglądała - i w biurze i w stroju do biegania. Nie miała swojej zwykłej "fryzury", czyli rozpuszczonych włosów z przedziałkiem pośrodku, która według mnie ją postarza.
Nick też nieźle - w każdym razie o wiele lepiej od Ridge'a.
Macy i Deacon'owi do twarzy z dzieckiem.
Awatar użytkownika
Damians

A mnie zdziwiło i zaskoczyło, że Brooke nosi brudne skarpetki ::loll:: ::jezyk:: :mrgreen:
Tomala

To z tymi skarpetkami było niezłe ::cojest:: A Nick bez brody wygląda o wiele kożystniej. Młodziej. I już mnie aż tak bardzo nie odstrasza ::jezyk::

[ Dodano: 2008-06-02, 18:52 ]
Ridge się obiął! Jakoś dziwnie wygląda. Przyzwyczaiłem się do jego długich włosów. Teraz moim zdaniem wygląda gorzej, zbyt szczupło. A Deacon miał dzisiaj zbyt wysoko podciągnięte spodnie :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kwestia przyzwyczajenia z Ridge'm, miał już różne wizerunki jak się przypatrzyć na przestrzeni lat, mi się zdaje że teraz wygląda lepiej :)
Brooke w kostiumie dziś wyglądała bosko :serce: te piękne długie włosy :serce:
Deacon teraz rzuca się w oczy tez z tymi blond włosami, podobnie wygląda jak za czasów gdy aktor grał w "Sunset Beach". Sally od dawna też już nie ma szopy tylko takie ulizane uczesanie dlugich włosów -podoba wam się bardziej?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Adex-fan Brooke pisze:Sally od dawna też już nie ma szopy tylko takie ulizane uczesanie dlugich włosów -podoba wam się bardziej?
Mi zdecydowanie bardziej. Ta szopa była okropna. Tyle że charakterystyczna...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się z Tomalą w kwestii fryzur Sally. A co do Ridge'a to cieszę się, że w końcu trochę ściął te swoje włosy. :) Chyba korzystniej teraz po tym wygląda. Ale w dłuższych włosach też nie wyglądał najgorzej. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale mi też pasuje fryzura Sally :) tylko ciekawy waszego zdania byłem. Taka szkoda że aktorki już nie ma :(
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A mi się nie podobał dół od stroju kapielowego Brooke.Nie lubie takich majtek.Uważam,ze w krótszych wyglądała by dużo lepiej.Te miała powyciągane i ogólnie jestem na nie :P
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Widzieliście dzisiaj buty Stephanie??!! ::loll:: ::loll:: ::loll::
Do tego zielonego kostiumu miała białe adidasy ::loll:: ::plask wczolo:

W ogóle stroje Stephanie są prawie wszystkie takie same, tylko inne kolory.

Brooke w drugim odcinku wyglądała wspaniale. Jest jej bardzo ładnie w takich lekko pofalowanych włosach. Macy w tym śmiesznym kostiumie kąpielowym też wyglądała ładnie.
Nick jest obleśny, nie wiem jak Brooke może w ogóle koło niego przebywać.
Tomala

Damians pisze:Widzieliście dzisiaj buty Stephanie??!! ::loll:: ::loll:: ::loll::
Do tego zielonego kostiumu miała białe adidasy ::loll:: ::plask wczolo:

W ogóle stroje Stephanie są prawie wszystkie takie same, tylko inne kolory.

Brooke w drugim odcinku wyglądała wspaniale. Jest jej bardzo ładnie w takich lekko pofalowanych włosach. Macy w tym śmiesznym kostiumie kąpielowym też wyglądała ładnie.
Nick jest obleśny, nie wiem jak Brooke może w ogóle koło niego przebywać.
Ja nie widziałem tych butów ale to musiało wyglądać zabójczo ::loll:: Mi też podoba się Brooke w lekko (a nawet mocno) pofalowanych włosach). I zgadzam się z Tobą co do Nicka. I te jego okropne cygara...
ODPOWIEDZ