Śmiesznie jak Clarke zapytał czy spała z CJem
Darla Einstein
- Adex-fan Brooke
Właśnie ta postać jest chyba lubiana przez większość widzów, chociaż być może teraz podpadła fanom Macy?
a ona powiedziała że już wolałaby z nim
a prywatnie aktorka jest żoną serialowego CJa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po dzisiejszym odcinku wygląda jednak na to, że wątek Darli się jeszcze nie skończył.
Ciekawe czy ona jest w ciąży. Jeśli tak, to ona i Thorne będą mieli problem.
Chociaż... może to ich do siebie jakoś zbliży?
Cóż... Pożyjemy, zobaczymy...
Ciekawe czy ona jest w ciąży. Jeśli tak, to ona i Thorne będą mieli problem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
DeaconFan myślałem że Ty znasz przyszłość
jeśli tak to by dziwny był Twój post.
W każdym bądź razie fajnie że wątek Darli trwa, po tylu latach jej się należy własny wątek.
W każdym bądź razie fajnie że wątek Darli trwa, po tylu latach jej się należy własny wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Znam, znam Adex.
Wiem, że trochę dziwnie to napisałem, ale w tym dziale chyba wszyscy spoilerowcy tak właśnie piszą. Jakby nie wiedzieli co będzie dalej. No, ale postaram się już tak dziwnie nie pisać.
Darli coraz bardziej mi szkoda.
Dobrze, że chociaż na pomoc Clarke'a zawsze może liczyć. 
Darli coraz bardziej mi szkoda.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Spoilerowcy powinni głównie komentować zachowanie bohaterów ,a nie pisać posty tego typu o których mówił Adex, to trochę śmiesznę
Darla dziwnie swoje uczucia komentowała , stwierdziła ,że myślała ,że Thorne dał jej szanse ,ale przecież on nie wiedział co robi , nawet myślał ,że uprawia sex z Macy.
Czyżbym widział na stoliku Darli test ciążowy .
Darla dziwnie swoje uczucia komentowała , stwierdziła ,że myślała ,że Thorne dał jej szanse ,ale przecież on nie wiedział co robi , nawet myślał ,że uprawia sex z Macy.
Czyżbym widział na stoliku Darli test ciążowy .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Od pewnego czasu nasza kochana Darla ma wątek i to odrazu nie zbyt miły . Ale widać jedno , Thorne coraz bardziej zbliża się do Einstien i zaczyna powoli zapominać o Macy .
Szkoda tylko ,że Sally tak okrutnie traktuje Darlę.
Szkoda tylko ,że Sally tak okrutnie traktuje Darlę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]