Ogólnie o filmach
A ja ostatnio oglądałem Testosteron i Lejdis. Oba filmy były świetne, ale jednak Testosteron bardziej mi się podobał
. Lejdis pod koniec było dosyć nudnawe, a Testosteron trzymał poziom przez cały czas
. Jednak polecam oba filmy! Przy obecnych polskich produkcjach typu "Dlaczego Nie!"(a niby dlaczego tak?), "Katyń"(z megadrewnianym aktorstwem), "Plac Zbawiciela"(film o niczym) czy wreszcie "Pora Mroku"(tu zacytuję fragment z recenzji Filmwebu "Porę mroku w umyśle miał chyba scenarzysta Dominik Wieczorkowski-Rettinger, gdy tworzył tę poronioną historię.") filmy duetu Konecki & Saramonowicz to prawdziwe perełki! Chociaż w rankingu najlepszych polskich filmów ostatniego sezonu na pierwszym miejscu znajduje się u mnie rewelacyjny "Rezerwat"!
Ja ostatnio w końcu oglądnąłem sobie Arachnofobie na "ale kino!".
Zawsze chciałem go oglądnąć. Wiem, że był ciągle powtarzany, ale jakoś tak się
dziwnie zawsze składało, że albo nie miałem czasu, albo gdzieś wyjechałem.
Komedii romantycznych nie oglądam. Strasznie mnie nudzą. Szkoda tylko, że w Polsce produkuje się ich tak dużo. Aż do znudzenia...
Zawsze chciałem go oglądnąć. Wiem, że był ciągle powtarzany, ale jakoś tak się
dziwnie zawsze składało, że albo nie miałem czasu, albo gdzieś wyjechałem.
Komedii romantycznych nie oglądam. Strasznie mnie nudzą. Szkoda tylko, że w Polsce produkuje się ich tak dużo. Aż do znudzenia...
- Adex-fan Brooke
- x 76
Właśnie pisałem w shoutboxie i oglądałem od połowy
Zdawało się że jest mordercą a jednak to jego żona grana przez polską Joanne Pacułe
Film z 2002 roku czyli przed jego dojściem do B&B, fajnie tam zagrał.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
I powiem, że wyglądał o wiele lepiej, niż w MNS.
Oglądałem film od początku i też byłem przekonany, że to on, a to jego żona. Było to małym zaskoczeniem.
Ogólnie fajny film
[ Dodano: 2008-07-26, 10:55 ]
Wczoraj po Pikniku Country był film Brainsmasher pogromca łbów w roli głównej z Teri Hatcher. Przyznam, że nie lubię filmów o Nindża, chińskiej mafii itp., ale ciamajdowatość Teri ( jeszcze większa niż w Desperatkach ) sprawiła, że z filmu sensacyjnego była to znakomita komedia

Oglądałem film od początku i też byłem przekonany, że to on, a to jego żona. Było to małym zaskoczeniem.
Ogólnie fajny film
[ Dodano: 2008-07-26, 10:55 ]
Wczoraj po Pikniku Country był film Brainsmasher pogromca łbów w roli głównej z Teri Hatcher. Przyznam, że nie lubię filmów o Nindża, chińskiej mafii itp., ale ciamajdowatość Teri ( jeszcze większa niż w Desperatkach ) sprawiła, że z filmu sensacyjnego była to znakomita komedia
-
Gabra-Sheila
W sobote był film Tina: What's Love Got To Do With It. To jeden z moich ulubionych : ) Angela Basset zagrała wspaniale moją ulubioną piosenkarkę
Dostała za to Złotego Globa
A już niedługo ,,Pod Słońcem Toskanii"
W wakacje oglądam tyle filmów
Już nie mogę się doczekać, az w polskich kinach pojawi się film Mamma Mia!
A pojawi się już niedługo w moje urodziny
Zagrała tam Meryl Street oraz Pierce Brosman :>
A już niedługo ,,Pod Słońcem Toskanii"
Wczoraj , na TVP2 oglądałem ciekawy film polski ,,Trzeci'' z takimi gwiazdami jak Cielecka , Poniedziałek i Kondrat. Akcja głownie rozgrywała się w aucie , więc jakiś cudów nie ma co się spodziewać ale wszystkim polecam.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Właśnie na Jedynce obejrzałem film o dziwnym i niepasującym do niego tytule - "Zła karma".
Chodziło w nim o to, że pewna psychopatka zakochała się w swoim psychiatrze i uroiła sobie, że jest on Kubą Rozpruwaczem - mordercą z XIXw., a ona jego kochanką.
Zabijała wszystkich po kolei, przebierając się i zmieniając imiona - dokładnie jak Sheila Carter
Do ostatniej chwili film trzymał w napięciu, a koniec zaskakujący, a jaki dramatyczny.
Główną rolę grała Patsy Kensit, normalnie nasza Hania Lis
[ Dodano: 2008-09-14, 16:48 ]
Mieliśmy z klasą być w IMAXie na czymś trójwymiarowym, a mojej wychowawczyni wcisnęli bilety na zwykły film - Mamma Mia!
Przyznam, że film nawet, nawet. Co kilka minut śpiewają tam piosenki ABBY.
Trochę stylem przypominał mi "8 kobiet".
I co najlepsze, po raz pierwszy poznałem teksty tych wszystkich hitów, bo tak człowiek słucha po angielsku i nawet nie zastanawia się, o czym ta piosenka jest
A te teksty są rewelacyjne 
Chodziło w nim o to, że pewna psychopatka zakochała się w swoim psychiatrze i uroiła sobie, że jest on Kubą Rozpruwaczem - mordercą z XIXw., a ona jego kochanką.
Zabijała wszystkich po kolei, przebierając się i zmieniając imiona - dokładnie jak Sheila Carter
Główną rolę grała Patsy Kensit, normalnie nasza Hania Lis
[ Dodano: 2008-09-14, 16:48 ]
Mieliśmy z klasą być w IMAXie na czymś trójwymiarowym, a mojej wychowawczyni wcisnęli bilety na zwykły film - Mamma Mia!
Przyznam, że film nawet, nawet. Co kilka minut śpiewają tam piosenki ABBY.
Trochę stylem przypominał mi "8 kobiet".
I co najlepsze, po raz pierwszy poznałem teksty tych wszystkich hitów, bo tak człowiek słucha po angielsku i nawet nie zastanawia się, o czym ta piosenka jest
- Adex-fan Brooke
- x 76
Mamma Mia jest świetne! Muzyka Abby, doskonała obsada, film wesoły i lekki, idealny na poprawę humoru. Byłem w kinie a mam chęć zobaczyć jeszcze raz
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city