Oglądalność "Mody na sukces"
Też sądze ,że oglądalność jest większa . Moda na sukces to najbardziej rozpoznawalny serial na świecię . Ten wynik ,który jest przedstawiony - moim zdaniem - jest zdecydowanie zaniżony .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Chyba soap opera.Robi pisze:Też sądze ,że oglądalność jest większa . Moda na sukces to najbardziej rozpoznawalny serial na świecię.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Najnowsza oglądalność:
04-07-2008
17:37:54
MODA NA SUKCES /SER.USA/
2 729 998
MNS zajęła 10-te miejsce w najchętniej oglądanych programach TVP1.
Jest to bardzo dobry wynik. Gdyby MNS była emitowana przez TVP2, Polsat lub TVN wszędzie tam, z tym wynikiem zajęłaby 3-cie miejsce pod względem oglądalności
04-07-2008
17:37:54
MODA NA SUKCES /SER.USA/
2 729 998
MNS zajęła 10-te miejsce w najchętniej oglądanych programach TVP1.
Jest to bardzo dobry wynik. Gdyby MNS była emitowana przez TVP2, Polsat lub TVN wszędzie tam, z tym wynikiem zajęłaby 3-cie miejsce pod względem oglądalności
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ja mam nadzieję że oglądalność odcinków z lipca będzie wysoka, promujcie wśród znajomych, rodziny i w necie by oglądali lipcowe odcinki 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Źle Ci się wydajeOmar pisze:A jakie wtedy były wydarzenia? Wydaje mi się, że w 2006 - Wenecja a w 2007 - Paryż, mam rację?
2006 wakacje - to był pojedynek Stephy i Brooke w Big Bear, udar Stephy... Wenecja to był już wrzesień.
2007 - lipiec - Bridget już mieszkała z Deacon'em, rozwijał się wątek Kristen, a dopiero sierpień to właśnie Paryż
Gdyby TVP1 emitowała reklamy z Sheilą to oglądalość zepewne by wzrosła . Kiedy można się spodziewać wyników oglądalności za ten tydzień 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Tym razem MNS trafiła aż na miejsce 10. zestawienia najchętniej oglądanych programów wszystkich stacji! Odcinek z 21 lipca, z godziny 17:41 ogladało 2 908 000 widzów. Dane firmy AGB http://www.agbnielsen.pl/2008-07-27,1269.html