Żar młodości (The Young and The Restless)
Kilka newsów odnośnie zmian w obsadzie Y&R:
Kevin Schmidt zadebiutuje w serialu jako Noah Newman już 13 sierpnia.
Beth Maitland powróci gościnnie jako Traci Abbott Connolly (siostra Jack'a oraz przyrodnia siostra Ashley i Billy'ego) już 13 sierpnia.
Michael Gross zadebiutuje w serialu jako Lowell Baldwin (ojciec Michael'a) już 15 sierpnia.
Billy Miller zadebiutuje jako Billy Abbott we wrześniu tego roku.
Jeszcze odnośnie nowego Noah'a, to będzie on "postarzony" i tu sensacja... do wieku około 20 lat (przynajmniej tyle lat ma aktor, który będzie teraz wcielał się w tę postać)! Co o tym sądzicie? Dla mnie to za duży przeskok czasowy, mogli z tym scenarzyści jeszcze trochę poczekać, albo "postarzyć" Noah'a do wieku około 15 lat. Jak to w ogóle będzie wyglądało? Chłopak ostatni raz był widziany, z tego co gdzieś czytałem, w maju i to w wieku chyba 10 lat, a nagle wraca po trzech miesiącach już jako dorosły facet.
To chyba będzie jakiś rekord wśród tych wszystkich soapkowych "postarzeń". W ogóle nie podoba mi się pomysł na takie "postarzenie" tej postaci.
Podobają mi się natomiast powroty Billy'ego i Traci, a także debiut ojca Michaela (ciekawe co to za gość będzie...
).
Jeżeli będę miał czas, to obejrzę sobie te odcinki z powrotami Billy'ego, Traci i Noah'a oraz debiutem Lowell'a, bo bardzo mnie one ciekawią. 
Jeszcze odnośnie nowego Noah'a, to będzie on "postarzony" i tu sensacja... do wieku około 20 lat (przynajmniej tyle lat ma aktor, który będzie teraz wcielał się w tę postać)! Co o tym sądzicie? Dla mnie to za duży przeskok czasowy, mogli z tym scenarzyści jeszcze trochę poczekać, albo "postarzyć" Noah'a do wieku około 15 lat. Jak to w ogóle będzie wyglądało? Chłopak ostatni raz był widziany, z tego co gdzieś czytałem, w maju i to w wieku chyba 10 lat, a nagle wraca po trzech miesiącach już jako dorosły facet.
Podobają mi się natomiast powroty Billy'ego i Traci, a także debiut ojca Michaela (ciekawe co to za gość będzie...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Toż to niedawno zamordowany psychopata Richie z AMCDeaconFan pisze:Billy Miller zadebiutuje jako Billy Abbott we wrześniu tego roku.
Dziwna sprawa z tym Noah'em. Z 12 na 22 lata. To się Phyllis i Jack zdziwią
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
- x 76
Dzięki za informacje, no to szokujące, ale jak przypomnimy sobie Erice co Amber była jej nianią a potem rywalką to podobnie, właśnie co u Amber? Ja Y&R będę musiał ponadrabiać bo od roku mam luki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jesli ktos jest fanem Sabriny, to polecam zobaczyc wczorajszy i dzisiejszy odcinek, bo zaczal sie jej pogrzeb... Ciekawie sie zrobilo, w tajemniczych okolicznosciach zaginal Victor! Nikki zadzwonila do niego nad grobem Sabriny, a tu jego telefon zaczal dzwonic z grobu! I znalezli tam jeszcze jego porfel i tabletki...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
telemagazyn.pl Świetna wiadomosc . Narazie pora emisja cieńka, ale dobrze, że wogóle będzie, z biegiem czasu może się przesunąc np na 8.00 to moją babcię wciągnę, bo ona uwielbia takie seriale , a jak jeszcze powiem o Lauren Amber Sheily czy Ashley to już wogóle.
Ostatnio zmieniony 2008-08-21, 14:01 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Faktycznie: http://www.telemagazyn.pl/program/3466654692.html
Ale pora emisji tragiczna, jeszcze o 7.00 może po przebudzeniu bym zerknął, ale o 6.00, to chyba nikt nie będzie wstawał...?
Ciekawo, kto zostanie lektorem??
I ciekawo, czy tak jak w Telemagazynie będą numerowali odcinki od "1"??
I najważniejsze - czy Polsat będzie reklamował ten serial??
Ale pora emisji tragiczna, jeszcze o 7.00 może po przebudzeniu bym zerknął, ale o 6.00, to chyba nikt nie będzie wstawał...?
Ciekawo, kto zostanie lektorem??
I ciekawo, czy tak jak w Telemagazynie będą numerowali odcinki od "1"??
I najważniejsze - czy Polsat będzie reklamował ten serial??
Ja będę wstawał!
Dla mnie to spoko pora emisji (tzn. mogłoby być emitowane jak wrócę ze szkoły, ale z godzin porannych to godzina 6:00 najbardziej mi odpowiada). Modlę się, żeby tak już zostało, albo żeby to emitowali jak wrócę ze szkoły. Teraz idę do LO i postanowiłem sobie, że będę teraz trochę szybciej niż zwykle do szkoły wstawał czyli gdzieś o 6:30 (a zwykle o 7 wstaję), ale co tam poświęcę się i nawet te pół godziny wcześniej wstanę!
To cud, że Y&R wraca do Polsatu i że w ogóle znów będzie emitowany w Polsce! 
Ostatnio zmieniony 2008-08-21, 14:32 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wow, cudowna informacja! Nasze prośby się spełniły!
W końcu bliźniaczka B&B będzie w naszej tv! Coś czuję, że Ninka Terentiew maczała w tym palce
Pora beznadziejna, ale będę nagrywał wszystkie odcinki! Bardzo się cieszę, że emisja zacznie się od odcinków z roku 2001, które są bardzo ciekawe!! Rok 2001 jest moim ulubionym!
Wreszcie zobaczę moją ulubioną scenę z Victorią i Ryanem po polsku- http://www.youtube.com/watch?v=WruUU_odT48
Może uda mi się opracować takie spoilerki na najbliższe odcinki jak robi Adex do B&B, żeby was zachęcić.
W tych odcinkach jest Eva Longoria!
Pora beznadziejna, ale będę nagrywał wszystkie odcinki! Bardzo się cieszę, że emisja zacznie się od odcinków z roku 2001, które są bardzo ciekawe!! Rok 2001 jest moim ulubionym!
Wreszcie zobaczę moją ulubioną scenę z Victorią i Ryanem po polsku- http://www.youtube.com/watch?v=WruUU_odT48
Może uda mi się opracować takie spoilerki na najbliższe odcinki jak robi Adex do B&B, żeby was zachęcić.
W tych odcinkach jest Eva Longoria!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
Jeszcze niedawno mówiłem że to możliwe by tak było no i proszę
To jest szokująca, świetna wiadomość, ostatnio mieliśmy odcinki z pierwszej połowy lat '90 jak jeszcze tam chyba Sheila była zanim przeszła w roku 1992 do "Mody na sukces" a teraz przeskok do 2001, szkoda że nie do 2005 kiedy Sheila wraca po ucieczce z Sugar kiedy więziła Ridge'a,Nicka,Brooke co niedawno oglądaliśmy na Tvp1 i szkoda że o 6 rano, to bardzo zła godzina
To jest szokująca, świetna wiadomość, ostatnio mieliśmy odcinki z pierwszej połowy lat '90 jak jeszcze tam chyba Sheila była zanim przeszła w roku 1992 do "Mody na sukces" a teraz przeskok do 2001, szkoda że nie do 2005 kiedy Sheila wraca po ucieczce z Sugar kiedy więziła Ridge'a,Nicka,Brooke co niedawno oglądaliśmy na Tvp1 i szkoda że o 6 rano, to bardzo zła godzina
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie mieli co wsadzić , więc wsadzili to . Ogólnie fajnie ,ale oglądalnośc będzie niska ,poza tym jak to Polsat jeżeli coś nowego wymyśli to wszystko pozmienia.
Najlepiej gdyby powstał jakiś kanał z telenowelami i serialami, wtedy odcinki byłyby pewne.
Najlepiej gdyby powstał jakiś kanał z telenowelami i serialami, wtedy odcinki byłyby pewne.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl