Czarodziejki (Charmed)
-
kamilabuziaczek
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
Cyżby polsat szykował się do produkcji polskiej wersji Czarodziejek, Anna Guzik będzie gwiazdą tego serialu, na interii wyczytałem ,że serial będzie opowiadał o trzech przyjaciółkach prowadzących restauracje a roboczy tytuł serialu to "Czarodziejki". Historia podobna ale nie wiem czy polska jest tak odważna żeby zrobić serial o magii.
Nobody does it better
- Marek Forrester
Ufff... Ten serial który miał roboczy tytuł "Czarodziejki" teraz nazywa się agentki i główną rolę zagra Anna Guzik. Będzie jakąś byłą policjantką:
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... 60945,3723
Całe szczęście że to nie jest polska wersja "Czarodziejek". To by była katastrofa.
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... 60945,3723
Całe szczęście że to nie jest polska wersja "Czarodziejek". To by była katastrofa.
- Marek Forrester
Dzisiejszy odcinek był przed ostatnim odcinkiem wyemitowanym w 5 sezonie. Czarodziejki stały się Boginiami i to musi oznaczać ,że mają niewiarygodną siłę! To również znaczy ,że 30 sierpnia ostatni odcinek 5 sezonu! A kolejny 6 sezon obfituje w zmianę fryzury przez Alyse Millano.
Nobody does it better
Allysa czesto zmienia fryzureMarek Forrester pisze:Dzisiejszy odcinek był przed ostatnim odcinkiem wyemitowanym w 5 sezonie. Czarodziejki stały się Boginiami i to musi oznaczać ,że mają niewiarygodną siłę! To również znaczy ,że 30 sierpnia ostatni odcinek 5 sezonu! A kolejny 6 sezon obfituje w zmianę fryzury przez Alyse Millano.
- Marek Forrester
No i jesteśmy już po 1. odcinku 6. sezonu. Właściwie to była 1. część tego odcinka. 2. część za tydzień. Jak zwykle było bardzo ciekawie.
Nowa fryzura Phoebe jednak nie jest taka zła. I bardzo się opaliła.
Paige ma rozjaśnione włosy. Nazwałbym ten kolor "rudym blondem". Też wygląda nieźle.
Piper ma taką samą fryzurę.
Do czołówki dołączył Chris. Intrygująca jest ta postać. Ciekawy jestem czemu wysłał Leo na jakąś wyspę.
Nowa fryzura Phoebe jednak nie jest taka zła. I bardzo się opaliła.
Paige ma rozjaśnione włosy. Nazwałbym ten kolor "rudym blondem". Też wygląda nieźle.
Piper ma taką samą fryzurę.
Do czołówki dołączył Chris. Intrygująca jest ta postać. Ciekawy jestem czemu wysłał Leo na jakąś wyspę.