Seks, kasa i kłopoty czyli "Dirty Sexy Money" amerykański serial od niedzieli 7 września w TVP1 o 20:15. Serial opowiada o najbogatszej rodzinie Darlingtonów a historia zaczyna się w dzień pogrzebu ich pracownika gdy jego syn który nienawidzi tej rodziny za to ,że rozbiła mu rodzinę i zabrała ojca postanawia pracować jako ich adwokat, rodzina ma wiele sekretów i najważniejszy kto zabił przyjaciela rodziny Darlingów.
Jestem po emisji 1 odcinka serialu i bardzo mi się podoba, jest wątek romansu, dawnej miłości, bogatej córki typu Paris, synalka narkomana i mądrego chłopaka który błądzi. Serial naprawde ciekawy, w stanach wkrótce start drugiego sezonu a ja polecam wszystkim szczerze obejrzeć ten serial!
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:43 przez Marek Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię ten serial, widziałem cały 1 sezon, ale polski tytuł mi się nie podoba! Co to jest za tłumaczenie?
Serial polecam wszystkim!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mnie też serial zainteresował ze względu na bogatych i tajemnice to tak z "Dynastią" się skojarzyło i jestem pod wrażeniem 1 odcinka a tytuł w telewizji FOXlife został oryginaly ale i tak lepszego chyba nie widzę.
Damians pisze:Serial zapowiada się ciekawie, ale o tej porze będę zerkał na TzG.
Ja tak samo. Z chęcią bym popatrzył. Nawet jeśli będzie powtórka w tygodniu po południu to i tak nie będę miał czasu bo będę albo się uczył albo oglądał 100 innych seriali.
Serial zapowiada się ciekawie - kompletnie nic o nim nie wiem, ale dla Petera Krause (The Lost Room, Six Feet Under) i Samaire Armstrong (Anna, The O.C.) warto będzie rzucić okiem. Słyszałem tylko, że jest bardzo śmieszny .
Strasznie podoba mi się reklama tego serialu z taką fajną muzyczką. Mam wielką ochotę go oglądać ale niestety w tym czasie będzie TzG. Mogliby go dać w piątek zamiast "Rzymu", którego 1. odcinek właśnie leci a "Rzym" w niedzielę.