Hannah Montana

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Hannah Montana

Post autor: Tomala »

Amerykański serial młodzieżowy. Od września emitowany jest przez TVP1. Opowiada o losach Miley Stewart, która jest gwiazdą muzyczną znaną pod pseudonimem Hannah Montana. Do występów zakłada perukę, żeby nikt jej nie poznał. O tym że Hannah to Miley wiedzą tylko jej ojciec, brat, przyjaciółka Lily i kolega Oliver. Serial w Polsce jest emitowany z dubbingiem. Niektórzy mogą go uznać za żenujący i prymitywny (i może rzeczywiście coś w tym jest), ale mi się podoba i oglądam :mrgreen: Ogląda ktoś jeszcze?
Goku

Post autor: Goku »

Oglądałem ze dwa odcinki i już nigdy nie chcę tego widzieć na oczy! To jest straszne. Gorszy jest już chyba tylko "High School Musical"...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Beznadzieja. Najgorszy serial amerykański jaki oglądałam... a oglądałam dużo... :roll: To wszystko takie sztuczne, Destiny Hope jest straszna, taka tragiczna..blee ::plask wczolo: :zmiesz:: Beznadziejna rola tej całej Cyrus. Kiedyś oglądałam i było śmiesznie żałosne.Miley Żal
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:Gorszy jest już chyba tylko "High School Musical"...
Właśnie to jest lepsze od Hannah Montana. Spodziewałem się takich opini na temat tego serialu ::kwasny::
ODPOWIEDZ