Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ostatnia scena, w której pijana Monika rozpina koszule pijanego Szymona była rewelacyjna :zeby: Potem ona go namiętnie całuje i "krążą" po zapleczu lądując w końcu na biurku, czy to fotelu...

Cieszę się z tego wątku i czekam na dalszy rozwój :zeby:

I rozbawiły mnie dzisiaj Pawły ::loll:: W tym sezonie oni aż za bardzo są kreowani na taką polską inteligencję ::loll:: Leża sobie w łóżeczku, czytają książeczkę w okularkach i rozmawiają, że jest cała łazienka prania, więc z niecierpliwością czekają na Panią Stenię ::loll:: ::plask wczolo:
A sam weź wypierz swoje gacie doktorze! Chciałoby się powiedzieć ::jezyk::

Jeżeli chodzi o Olkę i tego profesora, to ten wątek też mnie nie przekonuje ::kwasny::

A Pola z tym swoim facetem, którego gra Wojciech Medyjski w połączeniu ze Stasią i Jeremiaszkiem są świetni ::loll:: :zeby:
madeira

Post autor: madeira »

Lata całe czekałam na Beatę i Rafalskiego! Pamiętam jak kiedyś, dawno temu Beata miała jakieś problemy z Jackiem i dostała takie świetne sceny z Rafalskim. Rozbudzili tym moją nadzieję, i tyle czasu nic nie było :evil: Mam nadzieję, że to jest wreszcie TEN moment :: bow :: A Donaty mi szkoda, nie jest taka zła, zasługuje na kogoś lepszego niż ten palant :P

No i Jerzy... jest cudny ::loll:: Mam nadzieję, że się nie podda w staraniach o Elżbietę. Ale zawód miłosny to jest to, czego mu było potrzeba :>

"Trójkąt" Pola i Jeremiaszkowie jest zabójczy :D

Czy komuś jeszcze się wydaje, że "państwo doktorostwo" zeswatają Edytę z Deptułą? W ogóle dość odważny motyw jak na Klan - mąż Edyty wyprowadzał się, a tu hop, wylądowali w łożku :>
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Podobnie jak "Plebania" nasz "Klan" był dzisiaj w "Wiadomościach" :D
Mówiono o problemach społecznych związanych z rakiem, białaczką, depresją, zespołem downa i chorobą (nie mam pojecie jak sie to pisze) Ajchajmera :roll:
Pokazli urywki jak jeszcze Krystyna była chora, kilka scen z Maciusiem w szkole oraz Elżbietę.
Była też rozmowa z Barbarą Bursztynowicz, powiedziała że to dobre jak postać serialowa może przekazać widzą wiedzę która będzie im potrzebna w przypadku tych problemów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Klan mnie nadal rozbraja ::rad:: Ten młody chłopak przeleciał Monikę i nadal rozmawiają tak kulturalnie i z dystansem :lol: nie wiem czy to aż tak beznadziejne kreowanie postaci czy tak zła gra aktorska, plus zawsze około 5 minut odcinka zejzie na opowiadaniu Steni o sprzątaniu i tym co nagotowała, akurat taka starsza baba miałaby na to wszystko siłe ::plask wczolo: to straszne jakie te postacie są straszne.
A co się stało z Danielem? On był w miarę ok
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Adex-fan Brooke pisze:A co się stało z Danielem? On był w miarę ok
Daniel ma starszą od siebie żonę i mieszkają w Londynie.

Monika kupiła sobie dzisiaj łagodnie mówiąc "wulgarne" kozaki :zeby: ::cojest::
No sorry, ale jak ją jutro w nich zobaczę, to nie wiem, czy to przeżyję. Nawet Doda takich nie nosi :zeby: :zeby: ::cojest:: ::cojest:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: :zeby:

Ten wątek jest super, nie mogę się doczekać miny Krystyny, jak się dowie, że jej ulubiony student sypia z Moniką :lol:
I dowiedzieliśmy się, że Szymon jest samotnikiem i rzadko uprawia seks, Moni też pewno dawno tego nie robiła, więc się dbali :lol: Miałem wrażenie, że Monika za chwilę znowu rzuci się na Szymona :lol: :mrgreen:

Super wątek, jak na Klan :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Mi też się te buty nie podobały ::bojesie::
Aż się dziwię że Monika mogłaby w nich chodzić, podobało mi się jak Gabriella mówiła o ważnych sprawach, a nasza Moni pokazywała jej kolejne łupy z centrum handlowego :twisted:

Pani Kaczorek rozbawiła mnie dzisiaj do łez ::cojest::
Jej wykład dla profesora Depuły na temat jedzenia z puszek i gotowych zup do podgrzania był bezcenny ::rad::

Zgadzam się z Adexem, trochę przynudzają z panią Stenią i jej poszerzoną wiedzą na temat sprzątania i gotowania.

Ale tak wogóle to fajne są odcinki ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

A mnie się sceny z Panią Stenią i jej dokładnym sprzątaniem podobają ::jezyk:: ::loll::
Razem z czajem Cioci Stasi są to fundamenty serialu.

Ale pani Kaczorek - Potworek wygrywa xD Jak nikt nie patrz, to sobie siedzi i myśli jak uwieść kolejnego mężczyznę, a gdy ktoś wchodzi, to udaje, że przeciera kurz :zeby:

I dobrze, że Pani Stenia wróciła, bo doktorowi Lubiczowi skończyłyby się czyste majtki i musiałby chodzić bez, jak to robił latem na plaży :zeby: ::loll:: ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:Ale pani Kaczorek - Potworek wygrywa xD Jak nikt nie patrzy, to sobie siedzi i myśli jak uwieść kolejnego mężczyznę, a gdy ktoś wchodzi, to udaje, że przeciera kurz
Dokladnie :zeby: Wogóle to jest teraz moja ulubiona postac! Jej wywody na temat zdrowego żywienia, a i sposób wypowiadania się mnie rozbraja.Dobrze, że zaagościła w serialu na stałe.

Wątek z Polą bardzo interesujący i dosc tajemn iczy jak na Klan. w połączeniu z tym "kolegą" co gra go Wojtek Medyński, Stasią i Jeremiaszem.Bomba. Non stoper mamy jakies sceny ze Staśką i Jeremiaszem, a to jak sobie moczy nogi :zeby: a to jak parzy czaj. Teraz oni żyją już tylko życiem Poli na starosc. Toż się zdziwą jak się dowiedzą, że Pola jest albo prostytutką, albo tanczy w klubie ze strpitizem ::jezyk:: Bo nie wyobrazam sobie aby robiła co innego.

Bardzo też fajny romans Moniki z Błażejem i też jestem ciekawy jak to się wszystko potoczy.
Wątek Olki z profesorem podobnie jak was mnie nie przekonuje.To już móglby byc ten syn Sztokingera, chociaż wygląda na to, że już odszedł z serialu..

Jeszcze dawno temu w Klanie z 7 lat temu był taki wątek z żoną Antka, że była ona wplątana w jakies sprawy kryminalne,czy go zdradzała... nie pamiętam czy to była ta Renata i na czym dokładniej polegał wątek?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Mareczek

Tkk_Bolly pisze:Bardzo też fajny romans Moniki z Błażejem i też jestem ciekawy jak to się wszystko potoczy.
To mnie rozbawiło do łez ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::

Przecież ona romansuje z Szymonem ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Racja Bolly, był jakiś wątek z żoną Antka, ale teraz też nie mogę sobie przypomnieć o co tam dokładnie chodziło :idea:

A tu spoiler:

[shadow=black]Bolly, okaże się, że Pola będzie łapała młode dziewczyny i zachęcała je do prostytucji, czy coś w tym stylu :wink: [/shadow]
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Zgadzam się ten wątek Olki z profesorem,jest tak naciągany że masakra ::kwasny:: :roll:Spoko dziś Olka zaproponowała,ze może przyjść po jakieś książki do psora o 22 na uczelnie ::loll::
Team Hunter:)A jak!
Tkk_Bolly

Mareczek pisze: Przecież ona romansuje z Szymonem ::jezyk::
No tak Szymon ::jezyk:: W każdym razie miałem go namyśli. No przecież nie małego Błażejka ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Sceny łóżkowe Moniki i Szymona wymiatają :zeby:
Miałłłł.... Wrrrrrrrr!!!! :zeby: ::loll:: ::cojest::
Tkk_Bolly

Świetne są te sms-y do Krysi. Nejlepszy, był ten "Ty głupia suko" ::rad:: Toż to Klan demoralizuje młodzież.
Tak się zastanawiam kto mógłby je wysyłas, bo w sumie w serialu nie mamy żadnych czarnych charakterów. Może ktoś z przeszłości od Agnieszki? No właśnie od czwartku wraca Agnieszka, mam nadzieję, że Paulina Holtz i mam nadzieję, że jednak na stałe.
Od jutro Ada Fidał w serialu :D Juz obskoczyła wszystkie seriale co oglądam , najpierw Samo Życie , później Barwy, zresztą Barwy do tej pory epizodycznie i teraz Klan. Mogłaby zatańczyc na parkiecie lub lodzie albo zaśpiewac na wiosnę ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

Jaką postać ma grać Ada Fidał :?:
Wątek SMS-ów do Krystyny bardzo ciekawy i naprawdę jak na Klan tajemniczy.

[shadow=black]Wiadomo też, że będzie się trochę ciągnął i nie ograniczy się tylko do SMS-ów - Krystyna dostanie w paczce miniaturową trumnę :shock: . Hmm może to z czasów jak była w ciązy z Pawełkiem, albo związane jest to z wątkiem Edyty. Wie ktoś cos więcej ::chytry:: .
Agnieszka wraca, ale chyba jednak nie będzie dużo grała i wyjedzie. Ciekawie będzie też u Czesi i Darka :mrgreen: .[/shadow]
ODPOWIEDZ