Damians pisze:Ale pani Kaczorek - Potworek wygrywa xD Jak nikt nie patrzy, to sobie siedzi i myśli jak uwieść kolejnego mężczyznę, a gdy ktoś wchodzi, to udaje, że przeciera kurz
Dokladnie

Wogóle to jest teraz moja ulubiona postac! Jej wywody na temat zdrowego żywienia, a i sposób wypowiadania się mnie rozbraja.Dobrze, że zaagościła w serialu na stałe.
Wątek z Polą bardzo interesujący i dosc tajemn iczy jak na Klan. w połączeniu z tym "kolegą" co gra go Wojtek Medyński, Stasią i Jeremiaszem.Bomba. Non stoper mamy jakies sceny ze Staśką i Jeremiaszem, a to jak sobie moczy nogi

a to jak parzy czaj. Teraz oni żyją już tylko życiem Poli na starosc. Toż się zdziwą jak się dowiedzą, że Pola jest albo prostytutką, albo tanczy w klubie ze strpitizem

Bo nie wyobrazam sobie aby robiła co innego.
Bardzo też fajny romans Moniki z Błażejem i też jestem ciekawy jak to się wszystko potoczy.
Wątek Olki z profesorem podobnie jak was mnie nie przekonuje.To już móglby byc ten syn Sztokingera, chociaż wygląda na to, że już odszedł z serialu..
Jeszcze dawno temu w Klanie z 7 lat temu był taki wątek z żoną Antka, że była ona wplątana w jakies sprawy kryminalne,czy go zdradzała... nie pamiętam czy to była ta Renata i na czym dokładniej polegał wątek?