Kuba Wojewódzki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oni już nie są razem :wink: Już od dawna .
Primok

Post autor: Primok »

Ja bym taki pewien nie był, ani tego, że nie są , ani tego , że w ogóle byli :wink: .
A odcinek mi się wyjątkowo nie podobał :roll: .
Awatar użytkownika
Robi

Byli napewno bo do tego się przyznawali , natomiast rozpad ich związku opisywały różne gazety.

Wczoraj oglądałem tylko część z Olą Kwaśniewską , bo musiałem przełączyć na TVN Style. Młoda prezydentówna :wink: fajnie wypadła i dobre zrobiła wrażenie , choć jak sama przyznaje z chęcią pozbyłaby się schematu narzuconego przez media.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czy ja wiem czy tak dobrze wypadła, zbyt mądra się nie wydała powtarzając słowo "wiesz" :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Adex-fan Brooke pisze:Czy ja wiem czy tak dobrze wypadła, zbyt mądra się nie wydała powtarzając słowo "wiesz"
Jak na charakter tego programu zbyt mądrze nie można się wypowiadac i nawet Kuba tego nie trawi.

A wracając do ostatniego programu , został on przeniesiony na 23.00 ze względu na treść i słowa jakie padły w programie. Najpierw była Maria Peszek , która nawijała o penisach i napletkach ,a na koncu zaśpiewała piosenke pt : Hujawiak
Natomiast potem był Szymon Hołownia , który według mnie praktykuje racjonalny katolicyzm za którym się opowiadam , tylko boje się ,że on ma klapli na oczach i nie widzi problemów jakie wywołują polscy biskupi.
Goku

Post autor: Goku »

Ostatnio Kuba często w swoim programie powtarza, że "Jola Rutowicz to metafora polskiego społeczeństwa". I jakoś trudno mi się z tym stwierdzeniem nie zgodzić. Wystarczy, że zobaczę zachowanie kilku dziewczyn z mojej i wielu z innych klas(a szczególnie klas trzecich!) i mogę powiedzieć przynajmniej, że "Jola Rutowicz to metafora polskiej gimnazjalistki" ;). A gdy do tego dojdą koleżanki mojej siostry(wszystkie po ok. 20 lat) i niektóre znajome mojej matki(wszystkie pomiędzy 30-40 lat) to mogę powiedzieć dokładnie to co Kuba. A co wy o tym sądzicie? ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:A co wy o tym sądzicie? ;)
Dziękuję Bogu, że nie muszę się obracać w takim towarzystwie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj szykuje sie ciekawy odcinek Kuby. Goscmi beda Piotr Kupicha i chyba ta dziewczyna z zespolu Sistars. Na reklamie pokazuja jak wydaje bardzo nietypowy odglos.
Primok

Post autor: Primok »

Rewelacyjny ostatni odcinek z Olivierem Janiakiem i Jackiem Braciakiem :: bow :: . Jacek Braciak to wiadomo klasa, ale Olivier wypadł też świetnie. Jeden z najlepszych odcinków, a napewno od bardzo dawna. Kto nie ogladał to polecam przy okazji obejrzeć plus dodatkowe bonusy na stronie Kuby - szczególnie "występ" Oliviera z Kubą :zeby: .
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Ale się działko u Kuby. :zeby: Nazwał Jacka Braciaka - serialową szmatą, mało co nie spadłem z fotela. ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

kubeczek pisze:Ale się działko u Kuby. :zeby: Nazwał Jacka Braciaka - serialową szmatą, mało co nie spadłem z fotela. ::loll::
Braciak sam się tak nazwał , powiedział do Kuby ,że sam gra w serialach i mów do mnie ,,serialowa szmata'' :zeby:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Robi pisze:Braciak sam się tak nazwał , powiedział do Kuby ,że sam gra w serialach i mów do mnie ,,serialowa szmata'' :zeby:
No właśnie o to mi chodzi(sorry, że coś pokręciłem) :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiejszy odcinek Kuby bardzo fajny(jak i każdy inny xD) :). Zakościelny trochę przynudzał, ale jak przyszli Audiofeels to się rozkręciło :). Szkoda, że Wiola była tak krótko, bo na pewno miałaby wiele do powiedzenia! Ciekawe ile tatuś Leszowej zapłacił Kubie, żeby wziął tego mutanta do swojego programu? :mrgreen: Chyba, że Kuba sam chciał pokazać wszystkim to, że Lesz jest bystra jak woda w klozecie ;).
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Goku, chyba nie zrozumiałeś powodu obecności Natalii Lesz w programie Kuby. On sam powiedział, że dla niego wygrała TzG, tak samo jak Audiofeels wygrali dla niego Mam Talent. Poza tym był dla niej bardzo miły i pozwolił jej pokazać, że naprawdę umie śpiewać. Ja tam Natalię bardzo lubię :)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

mucha331 pisze:Poza tym był dla niej bardzo miły i pozwolił jej pokazać, że naprawdę umie śpiewać. Ja tam Natalię bardzo lubię :)
To, że Natalia umie śpiewac wiadomo nie od dziś, nawet byłem na jej koncercie, gdzie śpiewała na żywo. Niewiem skąd ten mit powstał. Moze po moim zdaniem udanym wystepie w Sopocie, gdzie ludzi nie pamiętają jej występu tylko opinię jury.Takie ograniczenie małe ludu :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ