Kuba Wojewódzki
Oni już nie są razem
Już od dawna .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Byli napewno bo do tego się przyznawali , natomiast rozpad ich związku opisywały różne gazety.
Wczoraj oglądałem tylko część z Olą Kwaśniewską , bo musiałem przełączyć na TVN Style. Młoda prezydentówna
fajnie wypadła i dobre zrobiła wrażenie , choć jak sama przyznaje z chęcią pozbyłaby się schematu narzuconego przez media.
Wczoraj oglądałem tylko część z Olą Kwaśniewską , bo musiałem przełączyć na TVN Style. Młoda prezydentówna
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Czy ja wiem czy tak dobrze wypadła, zbyt mądra się nie wydała powtarzając słowo "wiesz" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak na charakter tego programu zbyt mądrze nie można się wypowiadac i nawet Kuba tego nie trawi.Adex-fan Brooke pisze:Czy ja wiem czy tak dobrze wypadła, zbyt mądra się nie wydała powtarzając słowo "wiesz"
A wracając do ostatniego programu , został on przeniesiony na 23.00 ze względu na treść i słowa jakie padły w programie. Najpierw była Maria Peszek , która nawijała o penisach i napletkach ,a na koncu zaśpiewała piosenke pt : Hujawiak
Natomiast potem był Szymon Hołownia , który według mnie praktykuje racjonalny katolicyzm za którym się opowiadam , tylko boje się ,że on ma klapli na oczach i nie widzi problemów jakie wywołują polscy biskupi.
Ostatnio Kuba często w swoim programie powtarza, że "Jola Rutowicz to metafora polskiego społeczeństwa". I jakoś trudno mi się z tym stwierdzeniem nie zgodzić. Wystarczy, że zobaczę zachowanie kilku dziewczyn z mojej i wielu z innych klas(a szczególnie klas trzecich!) i mogę powiedzieć przynajmniej, że "Jola Rutowicz to metafora polskiej gimnazjalistki"
. A gdy do tego dojdą koleżanki mojej siostry(wszystkie po ok. 20 lat) i niektóre znajome mojej matki(wszystkie pomiędzy 30-40 lat) to mogę powiedzieć dokładnie to co Kuba. A co wy o tym sądzicie? 
Rewelacyjny ostatni odcinek z Olivierem Janiakiem i Jackiem Braciakiem
. Jacek Braciak to wiadomo klasa, ale Olivier wypadł też świetnie. Jeden z najlepszych odcinków, a napewno od bardzo dawna. Kto nie ogladał to polecam przy okazji obejrzeć plus dodatkowe bonusy na stronie Kuby - szczególnie "występ" Oliviera z Kubą
.
Braciak sam się tak nazwał , powiedział do Kuby ,że sam gra w serialach i mów do mnie ,,serialowa szmata''kubeczek pisze:Ale się działko u Kuby.Nazwał Jacka Braciaka - serialową szmatą, mało co nie spadłem z fotela.
Dzisiejszy odcinek Kuby bardzo fajny(jak i każdy inny xD)
. Zakościelny trochę przynudzał, ale jak przyszli Audiofeels to się rozkręciło
. Szkoda, że Wiola była tak krótko, bo na pewno miałaby wiele do powiedzenia! Ciekawe ile tatuś Leszowej zapłacił Kubie, żeby wziął tego mutanta do swojego programu?
Chyba, że Kuba sam chciał pokazać wszystkim to, że Lesz jest bystra jak woda w klozecie
.
Goku, chyba nie zrozumiałeś powodu obecności Natalii Lesz w programie Kuby. On sam powiedział, że dla niego wygrała TzG, tak samo jak Audiofeels wygrali dla niego Mam Talent. Poza tym był dla niej bardzo miły i pozwolił jej pokazać, że naprawdę umie śpiewać. Ja tam Natalię bardzo lubię 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
To, że Natalia umie śpiewac wiadomo nie od dziś, nawet byłem na jej koncercie, gdzie śpiewała na żywo. Niewiem skąd ten mit powstał. Moze po moim zdaniem udanym wystepie w Sopocie, gdzie ludzi nie pamiętają jej występu tylko opinię jury.Takie ograniczenie małe ludumucha331 pisze:Poza tym był dla niej bardzo miły i pozwolił jej pokazać, że naprawdę umie śpiewać. Ja tam Natalię bardzo lubię
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie