Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Najciekawszy moim zdaniem jest pewien niuans:
normalnie społeczeństwu łatwiej zaaprobować, że chłopak rozpoczyna wcześniej życie seksualne od dziewczyny. Tu zdaje się być na odwrót - wielkie poruszenie możliwością utraty dziewictwa przez nastoletniego Thomasa :wink: . Cnota Catlin obchodzi tylko pewnie jej tatę. A za seks z nieletnią przecież grozi wiezięnie - pamiętacie siostrzenicę Erica? Rick się nie boi ::chytry:: ?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Primok

Post autor: Primok »

Szogunka pisze:A za seks z nieletnią przecież grozi wiezięnie - pamiętacie siostrzenicę Erica
Za seks z nieletnim też grozi więzienie :wink: .
Tomala

Post autor: Tomala »

Rick i Caitlin jednak się opamiętali i nie uprawiali seksu.
Szczerze mówiąc Thomas zachował się dzisiaj jak rozkapryszony dzieciak, któremu rodzice nie kupili zabawki, którą chce. To było trochę żałosne jak najpierw powiedział Hectorowi o Caitlin i Ricku, a potem jeszcze pojechał do Ricka i pokazywał że jest górą.
Hector jest zbyt porywczy. Rozumiem, że nie chce, żeby Caitlin spotykała się z dużo starszym facetem, ale nie musi od razu się tak wściekać. A na końcu 2. odcinka potrącił Ricka. Dziwne że jechał samochodem ze straży pożarnej. A Rick zamiast uciekać zasłaniał się rękami.
A jeszcze jedno, jak Hector powiedział "remiza straży pożarnej" to zabrzmiało bardzo wiejsko.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No cóż, stary rok nie skończył się zbyt dobrze dla Ricka. Pomimo tego, że ciągle go krytykujecie, to go bardzo lubię, bo jestem trochę ślepo w niego zapatrzona i po prostu nie dostrzegam tych rzeczy, na które wy zwracacie uwagę. :wink: :serce:
Szkoda mi Ricka. Nie wiem czemu Hector się tak nad nim pastwił pod koniec drugiego odcinka i nie dawał mu tlenu - czy Hektor zamierza urządzać takie powitanie każdemu chłopakowi swojej córki? :roll:
Thomas stracił w moich oczach przez nakablowanie wszystkiego Hectorowi. Niezłe były sceny Hectora ze zbliżeniami na to złowieszcze narzędzie, które trzymał w ręce. :evil:
Rick dobrze się zachował, że nie uciekł przed Hectorem, tylko chciał mu wyjść na spotkanie - tylko co go za to spotkało? :(
Super promo na koniec odcinka - "Moda na sukces uzależnia" :mrgreen: To było dopiero moje pierwsze obejrzane promo z tym hasłem.
Tomala

Post autor: Tomala »

Beja pisze:Super promo na koniec odcinka - "Moda na sukces uzależnia" To było dopiero moje pierwsze obejrzane promo z tym hasłem.
Faktycznie fajne, ale poprzednie promo z tym hasłem było o niebo lepsze.
Beja, nie rozumiem jak można być zapatrzonym w Ricka. Bardzo przystojny to on nie jest, charakter ma paskudny. Ale cóż, o gustach się nie dyskutuje.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Dziwne że jechał samochodem ze straży pożarnej.
A jechał, jak do pożaru ::loll:: ::loll:: ::loll::

Beja, też nie wiem, jak można być ślepo w niego zapatrzonym. Gdybyś była tak zaopatrzona w Ridge'unia to bym zrozumiał , ale w Ricka :P :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja też Rick'a lubię, ale teraz trochę mniej. A Justin na swój sposób jest przystojnym facetem. Odpychający nie jest. :lol:

Scena zderzenia się samochodu Hector'a z rick'iem naciagana i to bardzo. Czy Rick pomylił wejście z wjazdem, czy Hector pomylił?Bardziej to drugie, w końcu nie musi znać wszystkich zakamarków rezydencji. Tylko po co katował chłopaka tym nieudostępnianiem tlenu? W tym momencie powinienen był schować swoje urazy i ratować chłopaka. Dobrze, że chociaż karetkę wezwał...
Ta kontrolka sie zaświeciła u Catlin, niż u Rick'a. On chyba jest tak zaślepiony, że nie widzi z kim idzie do łóżka... ::plask wczolo:
Thomas, wg mnie, zachował się egoistycznie. chciał się zemścić na Rick'u, który odebrał mu dziewczynę i na samej Catlin.
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Masakra.. Caitlin ma 16/17 lat i taka zakochana jest? No nie wiem, w tym wieku powinna sie skupic na nauce :? No ale wiadomo, to jest serial :mrgreen:

Ogolnie to znudzily mnie dzisiejsze odcinki.. mam dosc juz Caitlin.
A po nastepne, to Hector nie mogl jechac szybko bo Rick stal przed wejsciem do domu, a jak sie podjezdza pod dom to chyba sie wolno jedzie :? :shock:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

"Brooke wyjechała do rodziny" :shock: ::loll:: ::loll::
Jaka się rodzinna nagle zrobiła.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dziwię się trochę Erykowi, który tak naskoczył na Hectora - już nie pamięta jak sam potrącił Deacona (celowo) w analogicznej sytuacji? ::chytry::
Primok

Post autor: Primok »

Majka21 pisze:Masakra.. Caitlin ma 16/17 lat i taka zakochana jest?
Ogolnie to znudzily mnie dzisiejsze odcinki.. mam dosc juz Caitlin.
A po nastepne, to Hector nie mogl jechac szybko bo Rick stal przed wejsciem do domu, a jak sie podjezdza pod dom to chyba sie wolno jedzie :? :shock:
No właśnie ta miłość Caitlin do Ricka to na dobrą sprawę nawet nie wiemy jeszcze z czego wynikła, a tu mamy jej przeżywanie nie mniejsze jak Ridge'a po śmierci Taylor :P .
A wypadek Hectora i Ricka ::plask wczolo: - kiedyś były dużo lepiej pokazywane takie sceny. Nawet wypadek Macy i Brooke przy tym to mistrzostwo świata :wink: .
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Catlin to masakra... Mnie bardziej zaciekawił wątek cudownego, samoistnego ozdrowienia Felicji to chyba to powietrze LA
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Osoby w wieku Catlin przeżywają pierwsze miłości, więc to, że ona jest zabujana i to w starszym od niej - to nic nadzwyczajnego, przeżywa to miliony dziewczyn na całym świecie. Pytanie jest inne - czy ona faktycznie kocha Rick'a, czy tylko się zadurzyła. Ja bardziej stawiam na drugie.
Beja, masz całkowitą rację. W tym momencie, kiedy Eric tak naskakiwał, to samo mi sie przypomniało. :wink: Felicia - czyżby kolejne cudowne ozdrowienie, nie pierwsze i pewnie nie ostatnie w tym serialu. ::chytry:: Jednak - takie przypadki są częste, że chemioterapia cofa chorobę. Mam tylko nadzieję, że dziewczyna będzie się kontrolować. :wink:
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

cichy pisze:Catlin to masakra... Mnie bardziej zaciekawił wątek cudownego, samoistnego ozdrowienia Felicji to chyba to powietrze LA
Buahaha, dobre :)

No nie wiem ja i moje znajome w jej wieku nawet nie myslalysmy o chlopakach, dopiero jakos na studiach.
Ale to pewnie tez kwestia wychowania przez rodzicow, jak ktos jest bogaty to nie ma co robic i albo sa sex afery albo nie wiem co :mrgreen: (zawsze tak mowila moja SP. babcia :) )

Dzieijsze odcinki.. no niestety znow mnie nie zaciekawily.. no moze poza Jackie.. moja mama i ja jestesmy w szoku ze tak "wiekowa" kobieta jesszcze tak bryka w lozku ;)

No ale wiadomo, inne realia.
Max

Post autor: Max »

Podsumowanie dzisiejszych odcinków:
- Dikon jak zawsze udaje mądrego. Chyba jest skoro woli starszą i doświadczoną kobietę. :D
- Ciekawe gdzie w Spectrze ochrona, że tak szef konkurencyjnej firmy może wejść do nich i robić co mu się podoba. Może w ochronie siedzi ten sam grubas co wpuścił dwa lata temu mafiozów. :mrgreen:
- Ridża jak zawsze zżera duma i musi wpieprzać Tornowi nieważne gdzie pracuje. ;]
- Gdzie doświadczenie Torna do prezesowania? W eFCe mobilu jeździł na przednim siedzeniu parę tygodni do czasu kiedy go Ridż nie zepchnął na tył.
- Ojciec Kejtlin mógł wykorzystać tą lśniącą siekierę ze swojej remizy i wykastrować Rika to miałby spokój, zamiast bawić się z Kejtlin i z nim w ciuciu babkę. :mrgreen:
- Kejtlin uważa się za głupią!! Ma rację! :D Chce spać z Rikiem. <rzygi>
- Ojciec Kejtlin to ma pecha. Ciągle jak podgląda Rika i swoją córkę to muszą się lizać. :mrgreen: Może się zrewanżuje i zrobi to z Rikiem? :O
- Kejtlin widać nie zna swego ojca na tyle, by go nie rozpoznać patrząc na niego od tyłu. :O
Zablokowany