Bieżące odcinki cz. 1
Raczej nie podoba mi się że Brooke wróciła do FC. Ale w całym tym wątku najbardziej ciekawi mnie jaki dostanie gabinet? Może też co miała kiedyś Stephanie, kiedy Brooke była szefową.
Amber i Thomas już mnie trochę nudzą.
Pomysł zatrudnienia Amber mi się podoba. A Felicii nie bo to doprowadzi do jeszcze większych podziałów w rodzinie Forresterów.
Amber i Thomas już mnie trochę nudzą.
Pomysł zatrudnienia Amber mi się podoba. A Felicii nie bo to doprowadzi do jeszcze większych podziałów w rodzinie Forresterów.
Ale do tego gabinetu wejdzie co najwyżej tapczan, a Brooke powinna mieć w gabinecie wielkie łożeTomala pisze:Ale w całym tym wątku najbardziej ciekawi mnie jaki dostanie gabinet? Może też co miała kiedyś Stephanie, kiedy Brooke była szefową.
Stephanie i tak nic nie robi w tej firmie, więc powinna oddać swój gabinet Brooke. Miała uczynić z niego oazę spokoju i moralności, a uczyniła miejsce libacji alkoholowych, wcześniej był tam burdel, także już nic gorszego w tym miejscu się nie zdarzy
Koniec odcinka świetny, triumfująca Brooke z Ridge'm i Eric'em
Taak, biedna Amber... Poprzednio było grożenie zapaloną pochodnią, ciekawe co Ridge wymyśli teraz.
Deacon jest straszny, on chyba nie może się powstrzymać od nabijania się i przygadywania Massimowi... Ciekawe jest, że Massimo zdaje się mieć kontakt z rzeczywistością wtedy, kiedy sytuacja potwierdza romans Deacona i Jackie, a nic nie słyszy, kiedy Jackie wygania Deacona.
Deacon jest straszny, on chyba nie może się powstrzymać od nabijania się i przygadywania Massimowi... Ciekawe jest, że Massimo zdaje się mieć kontakt z rzeczywistością wtedy, kiedy sytuacja potwierdza romans Deacona i Jackie, a nic nie słyszy, kiedy Jackie wygania Deacona.
Deacon to tchórz. Kiedy Massimo dowiedział się o romansie, to pokornie próbował go udobruchać, a częstuje się jego cygarami dopiero kiedy myśli, że Massimo go nie widzi. Jakby wiedział, że Mass kontaktuje, to pewnie by poprawiał te cygara, żeby równo leżały 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Deacon naprawdę zachowuje się prymitywnie. Co to za sztuka kopać leżącego
A Massima zrobiło mi się bardzo żal jak go zobaczyłem na tym wózku poobwiązywanego jakimiś bandarzami.
Ridge mnie strasznie dzisiaj wkurzył. Cały czas bluzga na Amber a tymczasem jego kochana Brooke kiedy była w wieku Amber była bardzo podobna do niej
I jakoś nie żałuje że się z nią zwiazał.
Czy nie macie ostatnio wrażenia że Ridge'owi w szybkim tempie przybywa siwych włosów na głowie?
Ridge mnie strasznie dzisiaj wkurzył. Cały czas bluzga na Amber a tymczasem jego kochana Brooke kiedy była w wieku Amber była bardzo podobna do niej
Czy nie macie ostatnio wrażenia że Ridge'owi w szybkim tempie przybywa siwych włosów na głowie?
W jakim sensie . Jak dla mnie ich młodość to dwa różne światy . Jedna studiowała i pracowała , druga kradła dzieci lub je uwodziTomala pisze:Cały czas bluzga na Amber a tymczasem jego kochana Brooke kiedy była w wieku Amber była bardzo podobna do niej I jakoś nie żałuje że się z nią zwiazał.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Jedna uwiodła najstarszego z familii Forresterów, a druga najmłodszego. Jakaś analogia jestRobi pisze: W jakim sensie . Jak dla mnie ich młodość to dwa różne światy . Jedna studiowała i pracowała , druga kradła dzieci lub je uwodzi
Amber jest jedyna w swoim rodzaju. Jej radość, kiedy wychodziła od Thorne'a była powalająca
Cieszy mnie postawa Thorne'a, któy umie oddzielić sprawy zawodowe od prywatywnych. Powiedział Amber, że nie popiera tego związku, ale chce ją jako pracownika.
Twarz Ridge'a w oknie
Mnie nie zal Massima, w pełni zasługuje na takie cierpienie. Teraz może tylko ziać jak smok
I bardzo fajnie było wiedzieć Sally
-
Dawidek
- Administrator
Sally sie wyraźnie nanudziła w domu, dlatego od niej bije triumfalizmem, kiedy wróciła do pracy.
Ridge mógłby się odczepić od Amber. Sam w swojej młodości latał za różnymi panienkami. Sprawdza się tu psychologiczna teoria, że ludzie, którzy popełniali błędy wychowawcze, przekazuje je swoim dzieciom. Stephanie kontrolowała Ridge'a, jakoś mu się to zakodowało i on idzie w jej ślady kontrolując syna.
Na miejscu Deacon'a zachowywałbym sie nieco ostroźniej, czyli nie zbliżałbym się do Jackie. A nuż Mass wybudzi się? I zobaczy dwuznaczną sytuację. A on juz niejedno zdążył zobaczyć....
Ridge mógłby się odczepić od Amber. Sam w swojej młodości latał za różnymi panienkami. Sprawdza się tu psychologiczna teoria, że ludzie, którzy popełniali błędy wychowawcze, przekazuje je swoim dzieciom. Stephanie kontrolowała Ridge'a, jakoś mu się to zakodowało i on idzie w jej ślady kontrolując syna.
Na miejscu Deacon'a zachowywałbym sie nieco ostroźniej, czyli nie zbliżałbym się do Jackie. A nuż Mass wybudzi się? I zobaczy dwuznaczną sytuację. A on juz niejedno zdążył zobaczyć....
To raczej Eric uwiódł młodą absolwentkęDamians pisze:Jedna uwiodła najstarszego z familii Forresterów, a druga najmłodszego. Jakaś analogia jest
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
"Warzywo"Mikiks pisze:tylko przy spraliżowanym "warzywie"
A czy to nie Rick uwiódł młodą nianię?Robi pisze:To raczej Eric uwiódł młodą absolwentkę
Obie zaszły w ciążę, poślubi Forresterów...
Ale co to ma do tego co pisałemDamians pisze:A czy to nie Rick uwiódł młodą nianię
Amber chciała wejść do rodziny , a Rick poniosły hormony, potem Rick się opamietał kiedy zobaczył Kimberly i jak sam stwierdził na Amber nie może patrzeć