Felicia Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak śmieszna może być ciągła rozmowa o tym:
"byłem blisko śmierci" "jak mam raka" "nie wiesz co to jest mieć raka" "wynoś się bo ja mam raka"
To właśnie ich rozmowy są nudne i ciągłe,
Ridge i Brooke rozmawiają o sprawach świeżych takich jak odejście Thorne'a czy Thomasie i Amber.
Dlatego uważam że Felcia najlepiej zrobiłaby gdyby wyjechała stamtąd skąd wróciła ::jezyk::
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Mareczek pisze:Jak śmieszna może być ciągła rozmowa o tym:
"byłem blisko śmierci" "jak mam raka" "nie wiesz co to jest mieć raka" "wynoś się bo ja mam raka"
To właśnie ich rozmowy są nudne i ciągłe,
Ridge i Brooke rozmawiają o sprawach świeżych takich jak odejście Thorne'a czy Thomasie i Amber.
Dlatego uważam że Felcia najlepiej zrobiłaby gdyby wyjechała stamtąd skąd wróciła ::jezyk::
Bez komentarza :roll: Mam gdzieś twoje zdanie :D :P :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Sexy Secrets pisze:Mam gdzieś twoje zdanie :D :P :lol:
To akurat nic nowego ::plask wczolo: ::loll::
Ty zazwyczaj z nikim się nie zgadzasz, ale jak widzisz większość tych osób które piszą o Felici uważają jej wątek za nudny ::chytry::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A ja zgodzę z się z Wami. I Ty Mareczku i Ty Secrets macie trochę racji. Felicia na początku wniosła do serialu trochę świeżości, ale ostatnio stała się trochę monotematyczna. Ale trzeba przyznać, że te ich rozmowy są chwilami nawet interesujące. Nick w nich udowadnia, że zna się na ludziach - w miarę szybko ją przejrzał. :D Felicia ma potencjał ze swoim charakterkiem i walka z nowotworem spowodowała u niej brak większej chęci do życia.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Eeeetam, ja tam na Felicię nie narzekam. :D Cieszę się z jej powrotu i wolę oglądać już jej rozmowy z Nick'iem (które dla mnie są interesujące) niż np. właśnie pyszałkowatego Ridge'a i zapatrzoną w niego jak w obraz Brooke oraz słodką jak cukier Caitlin i "dupę wołową" Rick'a. :) A Nick dzisiaj super piosenkę zaśpiewał Felicii. :) Chciałbym nawet chyba, żeby ta parka była razem. :) Nick przy Felicii staje się coraz bardziej mądrzejszą postacią, a Felicia też przemienia się ze zbuntowanej "nastolatki" w "dorosłą", wrażliwą i poważną kobietę. :)
A co do wyglądu Felicii to ja jakoś nie zwracam zbytniej uwagi na jakieś ewentualne niedoskonałości jej ciała. :roll: Na twarzy się oczywiście postarzała, ale to wiadome, że z wiekiem się tak dzieje. :wink: Moją uwagę raczej przyciągają, nie wiedzieć czemu, jej piersi. :zeby: :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

No i przespała się z Nickiem :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mam nadzieje, że się zabezpieczyli :?
I trochę głupio, że Nick dostrzega w Felicii siostrę Ridge'a, powinien mówić, siostra mojego brata ::loll::
"Spałem z siostrą mojego brata" ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Mam nadzieje, że się zabezpieczyli :?
Eeee tam, w razie czego byłyby ciekawe akcje :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Znając Dominica to raczej się nie zabezpieczyli :twisted:
Już widzę te miny Ridge'a, Stephanie czy Erica ::loll::
Swoją drogą byłoby to całekiem ciekawe ::krzyw::
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj Felicia przyjęła propozycję Thorne'a i rozpoczęła pracę w Spetrze.
Bardzo polubiłem tę postać. Ona nawet sprawiła że lubię (przynajmniej narazie) Nicka. Tworzą świetną parę. Nawet wizualnie do siebie pasują. On jest blondynem ona brunetką. Przeciwieństwa się przyciągają. Fajnie razem wyglądają.
Awatar użytkownika
Mareczek

Też cieszę się z powrotu Felici :D
Mam nadzieję że jej wątek będzie rozwinięty - ma piękny shoot w czołówce :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Strasznie się cieszę z powrotu Felicii. :D To świetna postać, na dodatek Lesley Kay jest bardzo ładna i pasuje jako córka Królowej i Eryka. Zdziwiłem się tylko, że tak szybko dodali jej shot, zwykle na aktualizację openingu czekamy parę miesięcy.
Awatar użytkownika
MatizForrester

Post autor: MatizForrester »

Jak Taylor wróciła też była bardzo szybko w czołówce :) Felicia weszła za Gabi ;) :mrgreen:
ONLY Moda na sukces

Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Lubię Felicię. Bardzo fajnie podsumowała dzisiaj Brooke, że miała pewnie z 130 małżeństw. :mrgreen: Widać, że jej nie lubi i dobrze. a poza tym, jest rozsądna i ma dystans do tej chorej rodzinki, od której trzyma się raczej z daleka . Powiedziała dziś, że jest już niemal mistrzynią w kłamaniu, na pewno coś ukrywa. Jest czarną owcą, ale w tym wypadku to akurat plus. Kiedy usłyszała od Nicka o małżeństwie i powiedziała, że it sucks , to pomyślałem, że może to być jedna z najbardziej rozsądnych postaci , bo rozumie, że małżeństwa w tej rodzinie, gdzie każdy jest z każdym i to nie na długo ,rzeczywiście sucks. :P Fajny był też moment, kiedy mówiła o małej Bridget, córce jej ojca i Brooke.
Tomala

Post autor: Tomala »

Zaskoczył mnie jej powrót. Nie wiedziałem, że to już dzisiaj. Wywarła na mnie takie średnie wrażenie. Przed jej ostatnim odejściem ją uwielbiałem, ale teraz jest jakaś inna. Po co wyjeżdżała jak teraz tak bardzo chce wrócić do Nicka? :? ::plask wczolo: Bardzo podobała mi się ta para, Nick był przy niej fajniejszy. Teraz sam nie wiem czy chcę, żeby byli razem, bo Nick ma już Bridget i Brooke...
Co do aktorki, to chyba wolałem poprzednią. Była taka bardziej zbuntowana niż ta. Ale ta jest bardzo podobna. Muszę się tylko przyzwyczaić.
ODPOWIEDZ