Jedyne z czego się cieszę to nagroda dla Tomasza Karolaka
Nagrody filmowe i telewizyjne
- kimberly1990
Ogólnie gala nie była taka emocjonująca jak w poprzednich latach. Wyniki średnio mnie zadowalają.
Komentator sportowy: Maciej Kurzajewski
Bardzo się cieszę z tego wyniku. Co prawda głosowałem na Mateusza Borka, ale obu lubię tak samo i mój wybór był całkowicie przypadkowy.
Publicystyka: Bogdan Rymanowski. Ja głosowałem na Michała Olszańskiego, ale Rymanowskiego też lubię. Ale najbardziej cieszy mnie to że Sekielski i Morozowski przegrali
Widzieliście jaką ten pierwszy miał minę
Informacje: Justyna Pochanke. Nie lubię jej. Już bym wolał Hannę Lis, ale głosowałem na Kraśko.
Aktor: Tomasz Karolak. Lubię go, ale wolałem żeby wygrał Żak. Podobało mi się jak skończył się jego czas i on nagle przerwał przemówienie, ukłonił się i sobie poszedł
Aktorka: Marta Żmuda-Trzebiatowska. Cieszę się że wygrała bo na nią głosowałem.
Program rozrywkowy: Mam talent. Również cieszę się z wygranej bo na ten program głosowałem. Dużym szokiem było dla mnie 2. miejsce Tak to leciało.
Serial komediowy: Ranczo. Świetnie że ten serial wygrał. On jest naprawdę bardzo śmieszny. Sam nie wiem czemu głosowałem na Kiepskich.
Serial obyczajowy: Barwy szczęścia. Kompletnie tego nie rozumiem. Ten przesłodzony serial zupełnie do mnie nie trafia.
Muzyka: Feel. No cóż, żadna niespodzianka
Osobowość w rozrywce: Szymon Majewski. On już wogóle nie jest śmieszny i nie należała mu się ta nagroda.
Super Telekamera: Ranczo. Świetnie!
Ogólnie to bezsens był z tym ograniczonym czasem na podziękowania. I jeszcze ten dźwięk
Mogli im dać chociaż z minutę.
Komentator sportowy: Maciej Kurzajewski
Publicystyka: Bogdan Rymanowski. Ja głosowałem na Michała Olszańskiego, ale Rymanowskiego też lubię. Ale najbardziej cieszy mnie to że Sekielski i Morozowski przegrali
Informacje: Justyna Pochanke. Nie lubię jej. Już bym wolał Hannę Lis, ale głosowałem na Kraśko.
Aktor: Tomasz Karolak. Lubię go, ale wolałem żeby wygrał Żak. Podobało mi się jak skończył się jego czas i on nagle przerwał przemówienie, ukłonił się i sobie poszedł
Aktorka: Marta Żmuda-Trzebiatowska. Cieszę się że wygrała bo na nią głosowałem.
Program rozrywkowy: Mam talent. Również cieszę się z wygranej bo na ten program głosowałem. Dużym szokiem było dla mnie 2. miejsce Tak to leciało.
Serial komediowy: Ranczo. Świetnie że ten serial wygrał. On jest naprawdę bardzo śmieszny. Sam nie wiem czemu głosowałem na Kiepskich.
Serial obyczajowy: Barwy szczęścia. Kompletnie tego nie rozumiem. Ten przesłodzony serial zupełnie do mnie nie trafia.
Muzyka: Feel. No cóż, żadna niespodzianka
Osobowość w rozrywce: Szymon Majewski. On już wogóle nie jest śmieszny i nie należała mu się ta nagroda.
Super Telekamera: Ranczo. Świetnie!
Ogólnie to bezsens był z tym ograniczonym czasem na podziękowania. I jeszcze ten dźwięk
Najlepsze było zaraz na początku, jak puścili ten gong, a Cichopkowa prawie podskoczyła
Gala nudna, wyniki też takie sobie, emocji trochę było, w kategorii Aktorka byłem przekonany o zwycięstwie Guzikowej, nawet kamera już na niej była, a tu nagle Opania czyta Trzebiatowska
I na porażka na całej linii Dody.
Fajny był też tekst Torbickiej, nie przełączajcie kanałów, bo wszystkie gwiazdy ze wszystkich show, seriali itd. są tutaj, w naszym show
[ Dodano: 2009-02-03, 19:44 ]
Cichopkowa na gali podkreśliła już swój brzuszek -
A Schejbal

Gala nudna, wyniki też takie sobie, emocji trochę było, w kategorii Aktorka byłem przekonany o zwycięstwie Guzikowej, nawet kamera już na niej była, a tu nagle Opania czyta Trzebiatowska
I na porażka na całej linii Dody.
Fajny był też tekst Torbickiej, nie przełączajcie kanałów, bo wszystkie gwiazdy ze wszystkich show, seriali itd. są tutaj, w naszym show
[ Dodano: 2009-02-03, 19:44 ]
Cichopkowa na gali podkreśliła już swój brzuszek -
A Schejbal
Akurat spodziewałem się drugiego miejsca Tak to leciało. Gdyby była Jak to melodia to by pewnie wygrała, ach Ci Polacy, ale nie komentuję tego.Tomala pisze:Program rozrywkowy: Mam talent. Również cieszę się z wygranej bo na ten program głosowałem. Dużym szokiem było dla mnie 2. miejsce Tak to leciało.
Natomiast chciałbym zauważyc inną rzecz, ze nagroda dla Mam talent, poszła do dyrektora TVN
Jeszcze dodam, że co chwilę kamerą najeżdzała i wychwycała z tłumu Karinę Kunkiewicz
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Komentator sportowy: Maciej Kurzajewski - nie cierpie gościa, wieczny żeluś, ale mi komentator sportowy, Małysza tylko obraża i niech se tańczy na d*pie na lodzie.
Publicystyka: Bogdan Rymanowski. Dobrze, na niego głosowałem.
Informacje: Justyna Pochanke. - Super, ona jest świetna
I ma ładne kolczyki zawsze 
Aktor: Tomasz Karolak. - ???
Aktorka: Marta Żmuda-Trzebiatowska. - ???
Program rozrywkowy: Mam talent. - Za co??? "Tak to leciało" jest 100 razy lepsze
Serial komediowy: Ranczo. - Może być, ale głosowałem na Kiepskich, a oni nie weszli nawet do 3...
Serial obyczajowy: Barwy szczęścia. - Dno.
Muzyka: Feel. - Masakra, powinna Doda wygrać!
Osobowość w rozrywce: Szymon Majewski. - j.w.
Super Telekamera: Ranczo. - Dobrze
Publicystyka: Bogdan Rymanowski. Dobrze, na niego głosowałem.
Informacje: Justyna Pochanke. - Super, ona jest świetna
Aktor: Tomasz Karolak. - ???
Aktorka: Marta Żmuda-Trzebiatowska. - ???
Program rozrywkowy: Mam talent. - Za co??? "Tak to leciało" jest 100 razy lepsze
Serial komediowy: Ranczo. - Może być, ale głosowałem na Kiepskich, a oni nie weszli nawet do 3...
Serial obyczajowy: Barwy szczęścia. - Dno.
Muzyka: Feel. - Masakra, powinna Doda wygrać!
Osobowość w rozrywce: Szymon Majewski. - j.w.
Super Telekamera: Ranczo. - Dobrze
Przecież w Polsce były/są autorskie programu, np. Ranking GwiazdTkk_Bolly pisze:Natomiast chciałbym zauważyc inną rzecz, ze nagroda dla Mam talent, poszła do dyrektora TVN( już poznałem go jak wychodził) za to, że stacja TVN zakupiła, powtarzam zakupiła prawa do tego programu. To w tym momencie stwierdzam , że ta kategoria przestała miec jakikolwiek sens, bo nikt z Polski na nią nie zasługuję.Wiec komu ją dac.Oby zlikwidowali ją za rok
![]()
Dla mnie oszustwem było, że TVN specjalnie nie nominował TzG.
Też się zdziwiłem, jak na widowni zobaczyłem Karinę
A innych gwiazd Klanu w tym roku niestety nie zauważyłem na widowni. W zeszłym roku pamiętam, jak co chwile pokazywali Trojanowską i Bursztynowicz
- karoleczka
-
Gabra-Sheila
Jutro w Kodak Theatre po raz 81 zostaną przyznane Oscary
Cały rok czekałam, by zobaczyć gwiazdy na czerwonym dywanie, na to, w czyje ręce wpadną te statuetki
... Niestety TVP nie pokaże nawet transmisji z Czerwonego Dywanu
Jestem bardzo zawiedziona
Pozostanie mi... przeczytanie relacji w internecie
No, ale Show must go on.. ;] Coraz więcej się mówi, że to już nie jest to co kiedyś, że Oscary stają się ...nudne( ktokolwiek tak mówi, musi mieć nie po kolei w głowie
) Jeśli chodzi o nominacje, to mam nadzieję, że Oscar w kategorii najlepsza aktorka powędruje w ręce Kate Winslet
Ceremonię poprowadzi Hugh Jackman
Ceremonię poprowadzi Hugh Jackman
Nie! Nie Winslet! Nie lubię Winslet. A Oscara powinna dostać Angie!Tomala pisze:Ja również.Gabra-Sheila pisze:Jeśli chodzi o nominacje, to mam nadzieję, że Oscar w kategorii najlepsza aktorka powędruje w ręce Kate Winslet
btw. Oscary nie stają się nudne, ale za to są bardzo komercyjne! Rok temu "Złotemu Kompasowi" nie szło w kinach to mu wcisnęli Oscara za Efekty Specjalne(który należał się "Transformers")...
- Marek Forrester
Kate mogą dać Oscara, bo należał się za wcześniejsze filmy, a zawsze była pomijana. Do tego nominowana jest za dwa filmy, z czego za The Reader jak najbardziej słusznie i za tą rolę należy jej się. Ma jednak groźną rywalkę w osobie Angeliny Jolie, która też zagrała rewelacyjnie. Innego rostrzygnięcia nie może tu być
.
Stawiam także na Mickey Rourke - "Zapaśnik" i Heath Ledger - "Mroczny rycerz" (to jest pewne). W pozostałych kateforiach ciężko wskazać, bo nie ma zdecydowanego faworyta.
"Kung-Fu Panda" nie dorównuje "Wall-E" - to już Bolt był lepszy
.
Stawiam także na Mickey Rourke - "Zapaśnik" i Heath Ledger - "Mroczny rycerz" (to jest pewne). W pozostałych kateforiach ciężko wskazać, bo nie ma zdecydowanego faworyta.
"Kung-Fu Panda" nie dorównuje "Wall-E" - to już Bolt był lepszy