Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Brooke ostatnio naprawdę w porządku się zachowuje , co sprawia że nadal ją bardzo lubię :serce:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke nieźle spuentowała rozmowę ze Stephanie i Amber. Wiadomo, kto się nie zmienia. :D
Powinna też byc ostrożniejsza, co do oceniania czyichś związków. Tak naprawdę nie wiadomo, jakie intencje ma Deacon. Nie wykluczam, że on faktycznie kocha Jackie i nie liczy się dla niego tylko kasa.
Ridge ma trochę racji, jeśli chodzi o obronę interesów firmy. Jego postawa jednak wynika bardziej z faktu, że chce się zemścić na braciszku. Nieufność też gra tu rolę. Jednak czegoś tu nie rozumiem, Ridge od dawna uważa, że produkty SC są gorszej jakości i nie zagraża jego firmie. Zachowuje się tak, jakby obawiał się, że Thorne wykosi go z interesu. Co mu szkodzi, że obie firmy będą konkurować na uczciwych zasadach. Pełne odseparowanie się od konkurencji nic nie da. Rozumie Jackie przed natarczywym mężem, do Deacon'a, który ją rozumiał i akceptował taką jaka ona jest. Przynajmniej chciał, by tak się poczuła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sexy Secrets pisze:Brooke ostatnio naprawdę w porządku się zachowuje , co sprawia że nadal ją bardzo lubię :serce:
Tak warto to zauważyć! Rozważnie ze wszystkimi postepuje, nawet Amber po przemyśleniu przyznała sporo racji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:Tak warto to zauważyć! Rozważnie ze wszystkimi postepuje, nawet Amber po przemyśleniu przyznała sporo racji.
I ja to zauważyłem. Brooke bardzo mnie ostatnio denerwowała za to rozdzielanie Amber i Thomas'a oraz za ślepe ciągłe popieranie Ridge'a, ale teraz "plusuje". :) Oby teraz jeszcze tylko przekonała Ridge'a do zmiany decyzji w sprawie SC i Jackie M. :wink: Za to na minus ostatnio Stephanie. Chyba rzeczywiście już nie ma porządnych argumentów w sprawie Amber. Szkoda, że nie zgodziła się na połączenie rodziny Forresterów. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Brooke, mimo, że w rozmowie z Thorne'em i resztą jego spółki, miała sporo racji, to jednak powinna poprzeć stanowisko rodziny, że FC nie wycofa się z "Jackie M. " jeśli będzie tam kolekcja SC.
Rick chciał dobrze, Catlin chyba źle zinterpretowała jego słowa. Poczuła się urażona. :|
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke powinna przekonać Ridge do zmiany decyzji ,ale nie powinna głosować przeciwko mężowi . Logan przytęperowała Thorne i reszte w rozmowie , jednak to nie zmienia faktu ,że powinna pomóc Sally i spółce.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jaka ta Kaitlin jest obrzydliwa. Nie dość, że szczerzy te zęby równo co 10 sekund to jeszcze wyje i jest pusta niczym Kimberly. To są chyba dwie najgorsze postaci i zarazem najgłupsze w tym serialu. Amber rządzi :lol: Mam nadzieję, że dobierze się do niej z pięściami tak jak do Kimberly.
Sprawa z Thorne'm znów się przeciąga i znowu robi się nieciekawie. Im dłużej jeden wątek jest wałkowany tymbardziej przewidywalne jest jego zakończenie. :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Uważam ,że Ridge dobrze postapił , zapomniał o urazach do brata za jego wysępki , jedynie zarządał usunięcie trzech wyrazów , moim zdaniem to korzystne roztrzygnięcie i Thorne powinien na nie się zgodzić. Nawet musi bo wyjścia nie ma.
Dawidek
Administrator

Jeśli Ridge poszedł na kompromis w sprawie dostarczania projektów SC do "Jackiem M.", to Thorne powinien pójść tą samą drogą i powinien się zgodzić na zmianę nazwy swojej firmy.
Zastanawiam się jeszcze nad jednym, czy "Jackie M. " jest jedynym dystrybutorem luksusowych produktów w USA? Jakoś w to wątpię, żeby firma Jackie była monopolistą w tym segmencie. :|
Brooke dobrze postąpiła, przekonując Ridge'a do zmiany stanowiska. Nie musi ona we wszystkim bezkrytycznie popierać męża.
Za to Sally dała popis swego agresywnego marketingu. Jej przebranie się za Massimo było genialne. Wyglądała prawie, jak on. :D ::loll::
Adex, mógłbyś przybliżyć tę Stephanie, coś tam wspomniano o "Dynastii" - nie wiem, czy dobrze słyszałem. Przynajmniej ja jej nie kojarzę.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Dawidek pisze:dex, mógłbyś przybliżyć tę Stephanie, coś tam wspomniano o "Dynastii" - nie wiem, czy dobrze słyszałem. Przynajmniej ja jej nie kojarzę.
Stephanie grała kogoś z rodziny Colbych (chyba tak to się pisze, jezeli nie przepraszam). W zwykłej Dynastii była tylko epizodycznie, a głowną rolę miała w Dynastii Colbych, tak samo chyba jak ten aktor, który jej wczoraj towarzyszył. Fajnie było ich znowu zobaczyć - przypomniały się dawne czasy.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie Beacham grała Sable Colby, żonę Jasona Colby(granego przez Charltona Hestona) z którą się rozwiódł w "Dynastii Colbych", była ona tam trochę na wzór Alexis, czyli dobra matka, ale trochę intrygatka, pierwszy raz pojawiła się w jednym odcinku sezonu 6 ""Dynastii" a potem po zakończeniu "Dynastii Colbych" była w ostatnim sezonie "Dynastii", więc wcale nie epizodycznie i była ona kuzynką Alexis z którą walczyła a wspierała Blake'a, więc już bardziej pozytywnie, nawiązała tam romans z Dexem. Natomiast Christoher Cezanove grał w 6 i 7 sezonie złego brata Blake'a - Bena, potem dopiero mu się zmienił charakter na dobry. Co śmieszne oni nie mieli wspólnych scen z "Dynastii", jak jednak widać znają się poza planem. Dziwna była ich wizyta w B&B, ale miło było ich zobaczyć, kiedyś także był zmarły już Charlton Heston z okazji pokazu w hołdzie Hollywood.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Straszne flaki z olejem. Ten wątek znów się ciągnie jak papier toaletowy i znowu wszystko rozgrywa się wokół Ridge'a i jego ego. Prawdziwa żenada. Męczące na dłuższą metę. A na domiar złego dialogi powtarzają się tak jakby po prostu ktoś co kilka odcinków podsuwał aktorom te same skrypty. :|
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ryan Lavery pisze:A na domiar złego dialogi powtarzają się tak jakby po prostu ktoś co kilka odcinków podsuwał aktorom te same skrypty. :|

Też o tym pomyślałam kilka dni temu. Tylko pewnie zmieniają aktorom kolejność słów w ich kwestiach. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się ten wątek podoba. I idzie dosyć szybko, dopiero co Thorne założył firmę, już był pokaz, sprzedaż z genialną Sally przebraną za Massima, teraz Ridge chce odebrać stanowisko Eric'owi ::rad:: Dużo się dzieję ::rad::
Dawidek
Administrator

Powtarzalność dialogów - to juz zauważyłem jakieś 10 lat temu.
Szkoda, że Thorne nie poszedł na kompromis w sprawie nazwy firmy. Ridge, jak zwykle - przesadził. Już rtoczy wojnę z bratem i siostrą, i jeszcze mu mało? Ostatnio nie rozumiem jego postępowania. A Brooke, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce, siedzi cicho jak mysz pod miotłą.
Eric wpadł na dobry pomysł. Chce zaangażować w firmę młodych członków rodziny. I to mi sie podoba.
Zablokowany