Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Lista pewnie nieprawdziwa :wink: W końcu Pudelek to plotkarski portal ::jezyk:: Ale byłoby fajnie, gdyby właśnie tak to się przedstawiało :zeby: Z chęcią zobaczyłabym na parkiecie Maćka Rocka albo Ewelinę Flintę :mrgreen:
Beja pisze:Ale i tak wolę YCD. Start 4 marca. :D
Ja też wolę YCD :zeby: I chwała im za 4 edycję, która na szczęście już niedługo :: bow :: :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

TT podał, że w TzG wystąpi Anna Ibisz, była (?oni mają rozwód? ) żona Krzysia :mrgreen:
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Damians pisze:TT podał, że w TzG wystąpi Anna Ibisz, była (?oni mają rozwód? ) żona Krzysia :mrgreen:
Obie żony Ibisza to Anny. ::jezyk::
Pierwsza (z którą ślub był transmitowany na żywo przez TVN) jest redaktorem naczelnym 2 gazet i często gości w "Dzień dobry TVN" - pewnie to o nią chodzi :wink:
Druga jest aktorką i gra w jakimś niemieckim serialu, z nią chyba jeszcze nie ma rozwodu :roll:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś TVN ujawnił kolejną siódmą już gwiazdę i jest to :
Jay Delano
Pozostałych sześc potwierzonych, aby nie zrobiło się zamiaszenia

Monika Richardson
Dorota Deląg
Weronika Książkiewicz i Rafał Maserak
Tomasz Sobczak
Paweł Nastula
Barosz Kasprzykowski

Mam mieszane odczucia co do Jaya :roll: I tak nie słucham jego muzyki, bo to niższa półka , ale podejżewam, że sporo osób z forum jego twórczosc uwielbia. :P
Goku

Post autor: Goku »

A kto to jest ten Jay Delano?
Tomala

Post autor: Tomala »

Jay Delano to piosenkarz. Śpiewa taki pop lub RNB. Jego popularna piosenka to "Here comes the sun".
Jestem mile zaskoczony występem byłej żony Ibisza. To ta jego pierwsza była żona.. Zabawnie by było gdyby wystąpiły obie.
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:I tak nie słucham jego muzyki, bo to niższa półka , ale podejżewam, że sporo osób z forum jego twórczosc uwielbia. :P
Ja podobnie jak Goku, nawet nie wiem kto to jest. Pierwszy raz zaobaczyłem faceta.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja też nie znam tego całego Delano xD Pierwszy raz słyszę to nazwisko ::jezyk::
Ale nic dziwnego, że będzie (jeśli to prawda, że będzie) TzG, bo mnóstwo takich "gwiazd" przetoczyło się już przez ten program (np. Natalia Lesz dla mnie nie jest żadną gwiazdą). W końcu to też jest dla nich szansa na promocję i przebicie się na rynku ::ok:: ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Pogodynka Dorota Gardias kolejnym, oficjalnym uczestnkiem TzG :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tkk_Bolly pisze:Pogodynka Dorota Gardias kolejnym, oficjalnym uczestnkiem TzG :roll:
O, a to mnie cieszy! Widziałem ją jakiś czas w jednym z klubów warszawskich i muszę przyznać, że jest bardzo rozrywkowa i sympatyczna! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Oczywiście, że ja znam Jay'a Delano! :D Nie jestem jakimś szczególnym jego fanem, ale jego piosenki są jak dla mnie OK. Można posłuchać. :) Eska go promuje, a ja słucham głównie Eski więc go znam i jestem mile zaskoczony, że będzie w TzG. :)
Za to Anna Ibisz i ta Dorota Gardias, też mi gwiazdy. Była (czy tam obecna żona Ibisza) znana jako chyba redaktorka naczelna jakichś tam kobiecych pism i pogodynka. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

A moja lista gwiazd jest jeszcze krótsza od listy Bolly'ego :lol:
Kasprzykowski, Ksiązkiewicz, Medyński, Richardson.
No i kojarzę Gardias, Deląg i Ibiszową ( aktorka - czyli ta jego druga żona, tak? ).
Czyli praktycznie połowa, a drugiej połowy w ogóle nie znam, w ogóle nie kojarzę ::kwasny::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Czy Wy też odnosicie czasem wrażenie, że po tym pogramie - pojęcie "gwiazda" w naszym kraju straciło trochę na znaczeniu? :lol: Ja rozumiem na przykład wpakować Annę Seniuk, Joannę Pacułę, Andrzeja Kopiczyńskiego, Stanisława Mikulskiego itp. do jednego programu i oflagować go mianem "Taniec z Gwiazdami" ale żonę Ibisza??? :roll: ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Żona Ibisza to gwiazda w wielu aspektach, można napisać wielogwiazda ::cojest::
Po pierwsze żona "tego" Ibisza, po drugiej aktorka z jakiegoś niemieckiego serialu ::jezyk::

Wiadomo, że są gwiazdy i są celebrities, ale pamiętajmy, żeby nigdy nie uogólniać. Bo np. Grażyna Szapołowska to prawdziwa gwiazda, na pewno większa - pod względem dorobku artystycznego - od Andrzeja Kopiczyńskiego, a jednak zdecydowała się na program tego typu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oficjalna lista :P

:arrow: Dorota Deląg i Marcin Hakiel
:arrow: Weronika Książkiewicz i Rafał Maserak
:arrow: Monika Richardson i Krzysztof Hulboj
:arrow: Anna Nowak-Ibisz i Cezary Olszewski
:arrow: Bartek Kasprzykowski i Blanka Winiarska
:arrow: Francys Mayela Barraza Sudnicka i Łukasz Czarnecki
:arrow: Dorota Gardias-Skóra i Andrej Mosejcuk
:arrow: Jay Delano i Kamila Kajak