Postrzelenie Taylor przez Sheile było bezcenne.Oleg pisze:No,ale przecież to "Moda.." więc chyba nie ma mowy o "bardzo ciekawym odcinku".. na szczęście w TVP to rozumieją
"MnS" w Polsce
Ostatnio zmieniony 2009-02-12, 16:46 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
- x 76
Dla mnie dziś było ważne zobaczyć gwiazdy "Dynastii" - Stephanie Beacham i Christophera Cezanove, unikat! I wiele jest takich unikatowych scen, których nie można przegapić!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Masz rację, bez Taylor nie ma mowy.Oleg pisze:No,ale przecież to "Moda.."Adex-fan Brooke pisze:Jakbyś przegapił bardzo ciekawy odcinek miałbyś inne zdanie.Damians pisze:I co się takiego stało, że ktoś nie obejrzał odcinków?? Świat mu się od tego nie zawali![]()
Ostatnio emitowali odcinek Plebanii w sobotę, bo byli do tyłu z jednym odcinkiem, tez nikogo o tym nie poinformowali, więc skoro nie robią tego wobec swojego serialu, to co dopiero wobec MNS...więc chyba nie ma mowy o "bardzo ciekawym odcinku".. na szczęście w TVP to rozumieją
Chociaż Adex ma rację, nigdy nie wiadomo jaka scena nam się spodoba, więc szkoda, że TVP nie poinformowała widzów...
Ze scen, których nie można było przegapić, w każdej była Taylor!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nic takiego przecież nie napisałemB@r pisze:Masz rację, bez Taylor nie ma mowy.Oleg pisze:No,ale przecież to "Moda.."Adex-fan Brooke pisze:Jakbyś przegapił bardzo ciekawy odcinek miałbyś inne zdanie.Damians pisze:I co się takiego stało, że ktoś nie obejrzał odcinków?? Świat mu się od tego nie zawali![]()
Ostatnio emitowali odcinek Plebanii w sobotę, bo byli do tyłu z jednym odcinkiem, tez nikogo o tym nie poinformowali, więc skoro nie robią tego wobec swojego serialu, to co dopiero wobec MNS...więc chyba nie ma mowy o "bardzo ciekawym odcinku".. na szczęście w TVP to rozumieją
A dzisiaj co za gówno dali w czasie MnS - nie rozumiem TVP w środę dali odcinki, a dzisiaj nie chociaż mogły być normalnie i to dwa
.
Wiem, że odcinki teraz są raczej nudne i nic się nie stanie jak się kilku nie zobaczy, ale akurat w tym miesiącu mogę oglądać o normalnej porze przy obiadku
i być na bieżąco.
Co innego jak ktoś nie ma czasu i nie zobaczy a co innego jak siedzi przed tv i ogląda coś innego, a odcinki sobie w najlepsze lecą lub tvp daje coś takiego jak dzisiaj
.
Wiem, że odcinki teraz są raczej nudne i nic się nie stanie jak się kilku nie zobaczy, ale akurat w tym miesiącu mogę oglądać o normalnej porze przy obiadku
Co innego jak ktoś nie ma czasu i nie zobaczy a co innego jak siedzi przed tv i ogląda coś innego, a odcinki sobie w najlepsze lecą lub tvp daje coś takiego jak dzisiaj
Jakie gówno, to co zwykle, jak nie mają co dać, czyli Nataszę
Skoro wczoraj napisali, że dziś jest MNS o 15.15, więc wyemitowali zgodnie z planem, a że od 16.00 nie tylko skoków, to przecież nie mogli puścić kolejnych dwóch odcinków... Chociaż przyznam, że śledziłem TVP1 aż do komunikatu, co wyemitują, gdzieś tam w podświadomości liczyłem na kolejne odcinki MNS

Skoro wczoraj napisali, że dziś jest MNS o 15.15, więc wyemitowali zgodnie z planem, a że od 16.00 nie tylko skoków, to przecież nie mogli puścić kolejnych dwóch odcinków... Chociaż przyznam, że śledziłem TVP1 aż do komunikatu, co wyemitują, gdzieś tam w podświadomości liczyłem na kolejne odcinki MNS
- Adex-fan Brooke
- x 76
Chyba tylko dla CiebieB@r pisze:
Ze scen, których nie można było przegapić, w każdej była Taylor!
Oczywiście scena postrzału Taylor&Brooke przez Sheile była wyjątkowa to fakt.
Tvp1 powinna dokładnie informować a ja już ma nie być odcinka to lepiej aby trzymali się tego że ma nie być.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
- Pottermaniack
- x 2
Siedziałem właśnie u babci w kuchni, kiedy nagle dobiegła mnie znajoma melodia, patrzę...a tu MNS
Niestety, widziałem tylko urywki: jak Deacon szydzi z Massima i część czołówki, w sumie średnia, ale w końcu jest
Oby tak dalej, wielki plus dla TVP 
Mareczku, o ile dobrze pamiętam, to gdzieś o 14:30-15:00 dzisiaj.
Niestety, widziałem tylko urywki: jak Deacon szydzi z Massima i część czołówki, w sumie średnia, ale w końcu jest
Mareczku, o ile dobrze pamiętam, to gdzieś o 14:30-15:00 dzisiaj.