Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Katherine Heigl & T.R. Knight Leaving Grey's Anatomy

It had been widely reported that Grey's Anatomy's T.R. Knight had asked to be released from his contract with the show. When Dr. Izzy Stevens started seeing her dead fiance due to an illness, many speculated that Katehrine Heigl would be following Knight out the door. Heigl and Knight's co-star, James Pickens Jr. has confirmed to Us Weekly that both actors are indeed leaving Seattle Grace behind.

"Yes, she is," Pickens told Us Weekly when asked if Heigl is leaving the ABC hospital drama. "Wherever Katherine goes, I wish her nothing but the best."

Her outspoken BFF, Knight, 35. "He's going too," Pickens told Us at the NAACP Awards luncheon in Beverly Hills. "He just wanted to pursue other career paths."
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem bo mój angielski jest średni.
O tym że TR Knight odchodzi z "Chirurgów" wiedziałem, ale czy Katherine Heigl na pewno odchodzi? To by była tragedia.
Ryan Lavery

Tomala pisze:Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem bo mój angielski jest średni.
O tym że TR Knight odchodzi z "Chirurgów" wiedziałem, ale czy Katherine Heigl na pewno odchodzi? To by była tragedia.
Niestety tak. Jej kolega z planu potwierdził wiadomość.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ech szkoda :( George'a ostatnio i tak było mało, ale Izzie miała spory wątek. A już się cieszyłam, że w końcu Danny zniknął i wszystko wróci do normy... A tak a propos nowych odcinków to jak oceniacie trójkę nowych lekarzy: dr Dixon, blondynkę z pediatrii i tego lekarza wojskowego? Wg mnie bardzo udane postacie i świetnie dobrani aktorzy. Ich wątki są ciekawsze niż wieczne filozofowanie Meredith ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Ryan Lavery

T.R. Knight, Katherine Heigl Not Leaving Grey’s Anatomy

http://tvwatch.people.com/2009/02/13/tr ... s-anatomy/

Spekulują w Internecie, że pogłoski o odejściach i dojściach gwiazd z tego serialu to polityka podnoszenia upadającej oglądalności...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

TVP nakręci polskich "Chirurgów"

- Myślimy m.in. o serialu lekarskim dla Jedynki, rozmawiamy z Disneyem o zakupie amerykańskiego formatu "Chirurdzy" - mówi w wywiadzie dla Gazety Wyborczej Sławomir Jóźwik, dyrektor Agencji Filmowej TVP.
źródło- http://media2.pl/media/48072-tvp-nakrec ... n=podobne2
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Fajnie :P Tylko żeby nie skopiowali oryginału tak jak to jest z "Brzydulą", albo tak jak w przypadku "Niani" wszystko identycznie. Już od dawna marzył mi się nowy polski serial medyczny.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Pewnie historia będzie bardzo mocno podobna do "Chirurgów". Nie jestem przekonany co do tego bo dopiero co emitowały telewizje wszystkie sezony. Ale wiem ,że sukces idzie też z aktorami, jeśli w serialu wystąpią znani to i oglądalność będzie dobra. Chociaż ja uważam ,że klasyki się nie poprawia... Nie wyobrażam sobie polskiej wersji Depseratek czy Przyjaciół.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Jak ja tych polskich stacji nie lubię. O ile remake'i TVNu wychodzą w miarę przyzwoicie, to wszystkie te TVPisowskie są po prostu słabe. Jeśli nakręcą ten serial to i tak ja nie mam zamiaru tego oglądać...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Nie wiem czy polscy Chirurdzy to dobry pomysl, zwlaszcza ze serial oryginalny jeszcze leci. Moze lepiej by bylo sie za cos takiego brac jak juz skonczy sie emisja w USA. A poza tym jezeli beda dokladnie zgapiac z amerykanskiej wersji to ja jednak podziekuje. Wolalabym, zeby polska TV sama wymyslala fajne seriale, a nie kupowala tylko licencje.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Masakra...Szczególnie jak zrobia to w klimacie polskich seriali szpitalnych ("Daleko od noszy 2 "? ::plask wczolo: )
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Jakie są obecnie stosunki Meredith z ojcem bo wiem że obecnie w Polsce są pokłóceni ?.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

wiwi pisze:Ech szkoda :( George'a ostatnio i tak było mało, ale Izzie miała spory wątek. A już się cieszyłam, że w końcu Danny zniknął i wszystko wróci do normy... A tak a propos nowych odcinków to jak oceniacie trójkę nowych lekarzy: dr Dixon, blondynkę z pediatrii i tego lekarza wojskowego? Wg mnie bardzo udane postacie i świetnie dobrani aktorzy. Ich wątki są ciekawsze niż wieczne filozofowanie Meredith ;)
No ja tak samo sie cieszyłem, że danny zniknał, bo juz wystarczająco robili z niej wariatkę. A teraz ja pewnie usmiecą, skoro jest chora, a George moze popełni samobójstwo. Nowe postacie nawet fajne. Ta blondynka ma dziwnie na imie , chyba Arizona? Oczywiście każda z nich ma spore odchyły, bo jak by mogło być inaczej w "Chirurgach", ale jest ciekawie:)
Tomala

http://film.wp.pl/id,96295,title,Kather ... caid=17cdb
To informacja już sprzed kilku dni, ale dopiero przypomniało mi się żeby o tym napisać. Katherine Heigl osobiście zaprzeczyła jakoby miała odejść z "Chirurgów". Dla mnie to wspaniała wiadomość! Chociaż w 4. sezonie Izzie mnie wkurzała swoim niezdecydowaniem i moją ulubioną postacią stała się Christina, ale serial bez niej byłby strasznie pusty.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

O, to super! Właśnie się dziwiłam trochę, że niby ma odejść a operacja się udała (byłam przekonana, że umrze na stole operacyjnym). Szkoda, że Christina rozstała się z tym lekarzem. Mi się bardzo podoba ich wątek i mam nadzieję, że Derek mu pomoże pozbyć się tej traumy z Iraku ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
ODPOWIEDZ