Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ridge chyba przeczytał moje posty na forum :lol: Mówi dokładnie to, o czym ja już dawno mówiłem, czyli o zakłamaniu Nick'a, o tym, ze zgwałcił Brooke itd.
Popieram Ridge'a w całej rozciągłości, jak trzeba będzie, to niech zamknie Bridget w piwnicy, byleby ją tylko odizolować od Nick'a i powstrzymać stworzenie chorego związku, który przyniesie tylko krzywdę wszystkim dookoła.

Beja, Ridge powiedział Nick'owi, że Brooke mu odpowiedziała wszystko ze szczegółami co tam się działo :P

Mailo, ja o tym nie zapomniałem, i szczerze powiem, że cały czas miałem nadzieję, że Ridge kiedyś do tego wróci i wypomni wszystko Nick'owi ( a nie znałem spoilerów w tym przypadku ) i dzisiaj mile mnie to zaskoczyło :D

Stephanie za ostro potraktowała Amer, mogła przynajmniej powiedzieć, że jej wybacza, ale nie może dalej uganiać się za jej rodziną itd., a nie zamykać jej drzwi przed nosem.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Rozumiem. Chodziło mi , o bohaterów serialu, że zapomnieli, bo sama Brooke(czy Bridget juz nie pamietam) powiedziała, że to było dawno. Mimo, że Nick nie jest święty Ridge moim zdaniem przesadził. Zrobił z Nicka gwałciciela i i niebezpiecznego gościa, który się nie powinien zbliżać do jego rodziny.
PS jestem za zwiazkiem Brooke+Ridge jak najbardziej ale Ridge mnie wkurza niestety:)
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Beja, Ridge powiedział Nick'owi, że Brooke mu odpowiedziała wszystko ze szczegółami co tam się działo
Ridge chyba źle to zinterpretował, bo Brooke wydała się być jakby trochę oburzona. Ridge mnie już na maksa wkurzył :evil: Po co wyciąga tę sprawę, skoro wszyscy już o tym zapomnięli, a poza tym nie wiemy jak było dokładnie z tym "gwałtem" (określenie znacznie przesadzone), bo jak się dowiedziałem, że to wogóle był stosunek to się zdziwiłem ::kwasny:: Zgadzam się właściwie ze wszystkim co napisała Beja. Tylko jedne bezsens był dzisiaj. Nick powiedział, że to wszystko było "lata temu", a to nawet nie 2 lata jeszcze minęły :lol:
Stephanie zdecydowanie za ostro potraktowała Amber. Wkońcu ona uratowała jej kochanego synka.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Amber nie miała racji w tym, że Ridge nie jest normalny. On jest szalony! :evil: Jak on śmie tak naskakiwać na Nick'a :x On wcale nie zgwałcił Brooke, wina leżała po obu stronach, jeśli nie bardziej na Logan - co to za żona, która tuż po śmierci męża uprawia seks z jego bratem? Stres po stracie męża musiał być przeogromny :roll: Zachowanie Nick'a da się jeszcze wytłumaczyć...
Dlaczego Forrester nie rozumie, że Nick go kocha jako swojego brata i bardzo żałuje tego, co się stało z Brooke w PV? Idiota ::kwasny:: I jeszcze ta mina, kiedy mówił Bridget " Po moim trupie za niego wyjdziesz " :evil:

Amber naprawdę chce się zmienić, gdyby nie Ridge, rozpoczęłaby właśnie nowe życie w Wenecji, próbując odpokutować za grzechy przeszłości. Stephanie potraktowała ją za ostro.

Eryk ma zastrzeżenia co do tego, że Nick był kiedyś z Brooke, a sam romansował z Brooke, która spała z jego synem, i Beth, matką Brooke :roll:

Scenarzyści co rusz popełniają błędy, teraz przy wspomnieniach Ridge'a : kiedy sobie przypominał pięść Nick'a, widział to "własnymi oczami", a kiedy spadał do szybu, to z boku ::plask wczolo:

Wydaje mi się, że - jak powiedziała Bridget - Ridge przypomniał sobie uderzenie Nick'a, a potem wszystkie ważne wydarzenia związane z Nick'iem.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Diagnoza Bridget jest słuszna, niestety.
Błędy scenarzystów, które wspominał Pottermaniack - to nie wszystkie. Dzisiaj były jeszcze retrospekcje Ridge'a, jak widział Brooke i Nick'a w odlewni. Ponoć ąnna szybko wyciągnęła go z pieca, więc jak mógł "widzieć" te zdarzenia? Chyba, że zadziałała wyobraźnia.
Ridge nie ma prawa wtrącać się z prywatne życie Bridget. Jest ona dorosła i powinien cieszyć się z tego, że ona w końcu ułożyła sobie życie, a nie lata za żonatym facetem.
Uważam, że w Porto Vista błędy popełnili zarówno Nick i Brooke. Jeśli Brooke nie wypomina tego faktu Nick'owi, to chyba i Ridge powinien dać sobie spokój. Inaczej byłoby, gdyby jego żona oskarżała Nick'a o gwałt.
Dochodzę do wniosku, że Helen aż tak dobrze u Stephanie nie zarabiała, skoro miała problemy finansowe.
Rozumiem Stephanie. Ja na jej miejscu też miałbym problem z wybaczeniem Amber.
Primok

Post autor: Primok »

Ridge zwariował już maksymalnie - widzieliście jego uśmiech na koniec jak rozmawiał z Bridget :P . Ale bynajmniej teraz można się z niego porządnie pośmiać, a nie płakać z żałości :wink: .
Najlepszy był tekst Stephanie do Gabi: "..ale będziesz miała mało czasu, bo my tu ciężko pracujemy" ::loll:: . Powiedziała to najciężej pracująca kobieta u Forresterów :P .
Bridget pięknie wyglądała w drugim odcinku - bluzeczka, zagarek, naszyjnik i kolczyki pasowały. No i dzisiaj miała porządny makijaż, bo bez makijażu wygląda jak u Nicka w łóżku nad ranem :wink: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kiedy Ridge wspomniał historię kiedy wszyscy podejrzewali ,że nie żyje to utwierdziłem się w myśli ,że on naprawde jest głupi... Jednak później stwierdziłem ,że on przypomina sobie po tym wstrząsie wszystko i tak jak Bridget powiedziała "wydaje mu się ,że to się wydarzyło niedawno". Poprostu trzeba to traktować trochę wymijająco. Relacje Ridgea i Nicka są specyficzne, raz potrafią ze sobą rywalizaować, kłócić się a raz umieją się dogadać i wspólnie jakoś funkcjonować.

Biedna Amber, myślałem ,że i tym razem uda jej się przekonać Stephanie do siebie. Stara pani Forrester zawsze miała słabość do Amberówny. Niestety tym razem Steohanie zachowała się dziwnie, wysłuchała Amber, co chciała to mogła powiedzieć ale stanowisko podtrzymała, szkoda ,że nikt nie chce dać Amber szansy...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Primok pisze:Najlepszy był tekst Stephanie do Gabi: "..ale będziesz miała mało czasu, bo my tu ciężko pracujemy" ::loll:: . Powiedziała to najciężej pracująca kobieta u Forresterów :P
:lol: :lol: :lol: Jeszcze ona niby układa jakieś grafiki, plany, spotkania :mrgreen: To już mogła lepiej powiedzieć, że potrzebuje asystentki w knuciu i intrygowaniu, zabrzmiałoby wiarygodniej :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze: :lol: :lol: :lol: Jeszcze ona niby układa jakieś grafiki, plany, spotkania :mrgreen: To już mogła lepiej powiedzieć, że potrzebuje asystentki w knuciu i intrygowaniu, zabrzmiałoby wiarygodniej :P
Skoro potrzebuje kogoś do układania grafików spotkań itp. to pewnie zajmuje się w FC rozmowami z klientami :wink: I wątpię, żeby obijała się bardziej od Ridge'a i Eryka, którzy od czasu do czasu narysują parę projektów, lub Brooke, która większość czasu lata po firmie w bieliźnie i uwodzi Ridge'a, lub myśli o Forresterze na swoim wielkim łożu ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:
Damians pisze: :lol: :lol: :lol: Jeszcze ona niby układa jakieś grafiki, plany, spotkania :mrgreen: To już mogła lepiej powiedzieć, że potrzebuje asystentki w knuciu i intrygowaniu, zabrzmiałoby wiarygodniej :P
Skoro potrzebuje kogoś do układania grafików spotkań itp. to pewnie zajmuje się w FC rozmowami z klientami :wink: I wątpię, żeby obijała się bardziej od Ridge'a i Eryka, którzy od czasu do czasu narysują parę projektów, lub Brooke, która większość czasu lata po firmie w bieliźnie i uwodzi Ridge'a, lub myśli o Forresterze na swoim wielkim łożu ::loll::
Brooke lata obecnie po firmie w bieliźnie i uwodzi Ridge'a? :roll: Wiadomo że firma ma zyski dzięki jej innym działaniom. A Gabriela powinna przyjąć ofertę Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze: Brooke lata obecnie po firmie w bieliźnie i uwodzi Ridge'a? :roll:
Jeżeli przychodzi do argumentów to piszę się o wszystkim , nawet to co było kiedyś i nijak ma się do tematu , ale ważne ,że się zabrało głos i coś się ,,udowodniło'' ::krzyw::
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

„Uprawiali sex i zapewniam Cię Nick tego nie zapomni..” cytat z Ridga ... Brooke naprawde musi być niezła :serce: :: bow ::
co do Ridga to co myśle że już nic bardziej mnie do niego nie zniechęci to okazuje się że się myle to taki typowy pies ogrodnika sam nie wezmie a drugiemu nie da ::kwasny:: ::kwasny::
co do tego rzekomego gwałtu na Brooke to Nick jej siłą nie zmuszał więc nie wiem po co to wyciągają ::plask wczolo:
szkoda mi Bridget cały czas jest w cieniu matki
a teraz rzecz zaskakująca mianowicie doszedłem do wniosku że Ctlin nie jest najgorszą i najbrzydsza partnerką dla Thomasa bo jest nią Gaby
::kwasny:: bądźmy szcerzy Penelope Cruz ani Salma Hayek to to nie jest
I LOVE BUFFY :)
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Mnie też wygląd Gaby nie zachwyca, a wręcz irytuje. :| Dziwną mimikę ma dziewczyna. Za to Caitlin wyglądała dziś ładnie wyjątkowo i to raczej nie ze względu na obecność Gaby i kontrast. :lol:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ogólnie Caitlin wyglądała dziś ładnie. Podobała mi się ta sukienka tylko nie pasowała do Caitlin z jednego względu. Była tak obcisła , że sprawiła , że jej biust całkowicie znikł.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

I Caitlin i Gaby są ładne na swój sposób. :wink: Myslę, że Thomas dobrze zrobił, zostając z Gaby. Ona potrzebuje teraz bratniej duszy, by przetrwać ten trudny okres.
Nick dzis trzymał w napięciu. :D Kocha Brooke, czy Bridget? Myslę, że był szczery w tym, co mówił.
Zablokowany