Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

tim pisze:Ogólnie Caitlin wyglądała dziś ładnie.
Kiedy weszła do domu to miała inny makijaż niż w następnej scenie, kiedy Thomas tłumaczył jej na osobności czemu chce zostać z Gaby :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Nawet nie zwróciłem na to uwagi . Musiałbym zobaczyć powtórkę. Widzę, że uważnie oglądasz odcinki. Według mnie we wszystkich dzisiejszych scenach wyglądała ładnie.
Awatar użytkownika
Tiril

tim pisze: Widzę, że uważnie oglądasz odcinki.
Staram się uważnie przeżywać całe swoje życie :wink:
Sad but true
anita42

Post autor: anita42 »

To jest bezsensu, że Bridget tak się ucieszyła, kiedy Nick powiedział, że kocha jej matkę, ale to Bridget jest dla niego najważniejsza. Na jej miejscu byłabym szczęśliwa tylko wtedy, gdybym usłyszała, że mój narzeczony kocha TYLKO mnie i nikogo innego ::plask wczolo: A tu nie, kocha inną kobietę i to w dodatku jej matkę. Skąd Bridget ma pewność, że kiedyś to uczucie Nicka do Brooke nie weźmie góry? To wszystko jest chore, ale widocznie bohaterowie "Mody" przyzwyczaili się już, że tam prawie każdy facet kocha średnio dwie babki.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Już jutro ślub! ;] Jak to w Modzie... wszystko dzieje się ,albo powoli, albo w błyskawicznym tempie :-) Fajnie, że świadkami Bridget i Nicka będą Brooke i Ridge ::krzyw:: Szczególnie podobała mi się rozmowa Forrestera z bratem w jego gabinecie ::jezyk:: I te minki Nicka *__* Haha :D
Nawet Rick się zjawił ;) Ale nie mogło go zabraknąć na ślubie własnej siostry (:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Intrygujący był krzyk pod konie pierwszego odcinka, a potem dłoń w rękawiczce, która odkłada słuchawkę... właśnie czegoś takiego mi w Modzie brakuje, tej tajemniczości, zaskoczenia :P
Czyżby kryła się za tym Morgan a może to coś zupełnie innego? ;p
Nie dziwie się, że Megan tak długo jest sekretarką u Forresterów, taki komplement dzisiaj strzeliła Ridgeowi :lol: .Zapowiada się ładny ślub.
Awatar użytkownika
Tiril

Gabra-Sheila pisze:Nawet Rick się zjawił ;)
A gdzie on tak w ogóle wybył, że Brooke się za nim aż tak stęskniła?
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Rick chyba pojechał do Włoch a konkretnie do Mediolanu zajmować się sprawami firmy.
Tomala

Post autor: Tomala »

Podobało mi się jak Megan wpadła na Bridget i Nick'a ale powiedziała, że nic się nie stało i widywała już różne rzeczy w tej firmie :lol: Wogóle Bridget i Nick są strasznie napaleni.
Fajnie, że Ridge jednak zgodził się być świadkiem na ślubie. A Brooke jak się przejęła tym ślubem. Sama zajęła się organizacją i jaka szczęśliwa z tego ::rad:: Też cieszę się, że będzie świadkiem.
Massimo też strasznie ucieszony, a Jackie nie za bardzo. Dobrze, że chociaż potem zachowała pozory.
Itrygujący był ten okrzyk na końcu.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Najlepiej na wiadomość o ślubie zareagował Massimo :D Jackie głupia już coś się krzywi po kryjomu ::kwasny::

Ciekawe kto darł to zdjęcie Bridget? Amber chyba nie, bo miała już jakby pożegnanie ze wszystkimi, więc dziwne by było.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Te rękawiczki, podarcie okładki i krzyk do telefonu - mi to wygląda "sheilowato". :D ::loll::
Nick i Briddget tak się śpieszą, jakby za tydzień mieli umrzeć. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Zamiast nacieszyć się sobą, to kombinują, jak najszybciej stać się małżeństwem.
Nie dziwię się sceptycyzmowi Eric'a. Chce on chronić swoją córeczkę. Za to nie rozumiem postępowania Ridge'a. Postępuje egoistycznie.
Ridge ma jednak jednego plusa - wrócił do rodzinnej firmy. :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Świetne odcinki: tajemnicza postać straszy Brooke, tajemnicza postać podgląda ślub...
Rick wrócił :serce: :serce:
Zapowiada się piękny ślub, tylko czemu Nick nie wziął gitary? Bridget przecież go o to prosiła... ::chytry::
Nick

Post autor: Nick »

Nareszcie odcinki były znacznie ciekawsze :)

Bridget pięknie wyglądała. Bardzo ciekawie zrobili wątek z tajemniczą postacią. Gdybym nie wiedział kim jest zacząłbym się naprawdę zastanawiać ::chytry::
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Może właśnie w związku z Tajemniczą Postacią Bridget wspomniała wczoraj o Amber, Morgan i... Sheili!? :zeby: Byłoby gorąco. :twisted:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Beja pisze:Zapowiada się piękny ślub, tylko czemu Nick nie wziął gitary?
Na gitarze to on może sobie grać na tym sowim stateczku, a nie na ślubie wśród ludzi.

Faktycznie, te wszystkie poszlaki wyglądają sheilowato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Zablokowany