Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Faktycznie wspomnieli ostatnio o Sheili i Puerto Vista, ale bardziej podejrzana mogłaby być teraz Morgan a najlepiej jakby obie w stylu Dynastii napadły na ślub
i jeszcze z pomocą Deacona 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
Jak mi się Moda ostatnio podoba! Przyznam, że miałam przerwę wynikającą ze znużenia, ale teraz - miodzik!
Bridget jest piękna. Piękniejsza od Brooke!
Jak mi się Moda ostatnio podoba! Przyznam, że miałam przerwę wynikającą ze znużenia, ale teraz - miodzik!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- Adex-fan Brooke
Przegapiłaś najlepsze odcinki w historii B&B?! Czyli bójki Brooke i Sheili i uwięzionych przez Sheile Sugar,bandytów Ridge'a i Nicka? oraz ja Ridge i Brooke narażali dla siebie życie? i Massima na motorze wpaającego przez zamkniętą bramęSzogunka pisze:Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No to jest nas już dwie. Kompletnie nie mam pojęcia o czym mówicie...Sheila ma dziecko z MassimemAdex-fan Brooke pisze:Przegapiłaś najlepsze odcinki w historii B&B?! Czyli bójki Brooke i Sheili i uwięzionych przez Sheile Sugar,bandytów Ridge'a i Nicka? oraz ja Ridge i Brooke narażali dla siebie życie? i Massima na motorze wpaającego przez zamkniętą bramęSzogunka pisze:Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Obecne odcinki ciekawe,ale tamte to był serial sensacyjny (bo jeszcze w tym samym czasie bandyci w Los Angeles, którzy zrzucili na Macy żyrandol)Tiril pisze:No to jest nas już dwie. Kompletnie nie mam pojęcia o czym mówicie...Sheila ma dziecko z MassimemAdex-fan Brooke pisze:Przegapiłaś najlepsze odcinki w historii B&B?! Czyli bójki Brooke i Sheili i uwięzionych przez Sheile Sugar,bandytów Ridge'a i Nicka? oraz ja Ridge i Brooke narażali dla siebie życie? i Massima na motorze wpaającego przez zamkniętą bramęSzogunka pisze:Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
Bridget jest piękna. Piękniejsza od Brooke!![]()
dla szybkiego przypomnienia obowiązkowe krótkie reklamówki z tymi scenami z Dianą i Sheilą:
http://www.youtube.com/watch?v=dxkkLdUTMsA
http://www.youtube.com/watch?v=Wn1qwgTG7IA
http://www.youtube.com/watch?v=tuE0bewNOOM
http://www.youtube.com/watch?v=CG1Ic_SyYdU
-
Ryan Lavery
Dama w różu była super. W ogóle bardzo podobały mi się dzisiejsze odcinki. Nie wiem czy pamiętacie, ale podobny różowy strój miała na sobie kilka lat wcześniej Jessica zanim zaatakował ją Sly.
Podobało mi się, że plan Bridget wypalił i chociaż na chwilę Brooke i Stephanie,Mass i Eryk i Nick z Ridge'm zakopali topór wojenny.
Podobało mi się, że plan Bridget wypalił i chociaż na chwilę Brooke i Stephanie,Mass i Eryk i Nick z Ridge'm zakopali topór wojenny.
Właśnie Ryan wiesz jak mi sie to skojarzyło? Że gdyby nie te tajemnicze wydarzenia (np ta kobieta obserwatorka) to mógłby to być w ogóle ostatni odcinek MNS:) Tak się wszyscy kochają i przytulają (nawet Stephanie z Brooke!), wszystkie wątki dobrze zakończone, Brooke rozwiała wątpliwości co do Nicka w rozmowie z Jackie, każdy sobie wybaczył i żyli długo i szczęśliwie. Koniec:)Ryan Lavery pisze:Podobało mi się, że plan Bridget wypalił i chociaż na chwilę Brooke i Stephanie,Mass i Eryk i Nick z Ridge'm zakopali topór wojenny.
Ale niestety coś wisi w powietrzu.