Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Taylor żyje?!?!?!??! :shock: :shock: :shock:

Jak to możliwe?! Przecież ona umarła, zakopali jej ciało :shock:
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Ridge po raz czeci dostał po głowie jak tak dalej pujdzie to kompletnie zwarjuje :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
I LOVE BUFFY :)
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

No tak się jakoś złożyło, że żyje . Najwyraźniej jest nieśmiertelna. Chyba, że Ridge się mylił i to nie była ona.
Ostatnio zmieniony 2009-04-23, 17:19 przez Tim, łącznie zmieniany 1 raz.
Bic

Post autor: Bic »

Nie wiemy czy ta kobieta to Taylor. Poczekajmy na rozwój wydarzeń.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale się dzieje. Ridge długo odczuwa skutki zasadzki Amber. Najpierw porwała go Morgan, teraz widzi swoją zmarłą żonę... Rzecz jasna w szpitalu leczy go Mark. To jest takie żenujące. Nie dość, że jest lekarzem od wszystkiego, to jeszcze zawsze jest w pracy i zawsze leczy członków rodziny Forresterów. Hector jaki lekarz :o A Stephanie jaką zrobiła minę jak Ridge powiedział, że widział Taylor :lol:
No i Nick i Bridget nie wzięli ślubu. Może to i lepiej. Za bardzo się śpieszą moim zdaniem.
Nowe bliźniaczki narazie mi się nie podobają. Robią głupie miny. Poprzednie były lepsze. Pomijając już to, że zamiast 6 lat, ile powinny mieć, mają już z 18.
Jak Thomas powiedział go Gaby, że jest mnóstwo jedzenia to od razu zgłodniałem :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Odcinki były dzisiaj bardzo ciekawe ::chytry::
Chociaż z drugiej strony to beznadziejny jest fakt że Ridge znowu dostał w głowę ::plask wczolo:
Hector chyba zmienił specjalizacje - ze strażaka zmienia się w lekarza ::jezyk::
Nowe bliźniaczki wcale nie przypadły mi do gustu - jakieś takie dziwne, najlepsze były te poprzednie siostry Tyndall :D
Nie mogę się doczekać dalszych odcinków :twisted:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Mnie się żadne bliźniaczki do tej pory nie podobały i te też mi się nie podobają.Też mnie ciekawi jak to się wszystko rozwiąże, a to że Ridge dostał w głowę mnie nie dziwi. Jak się chce kogoś ogłuszyć to się z reguły uderza w głowę.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Pottermaniack pisze:Taylor żyje?!?!?!??! :shock: :shock: :shock:

Jak to możliwe?! Przecież ona umarła, zakopali jej ciało :shock:
Ale ty jestes śmieszny:) Przecież sam o tym już dawno pisaleś w dziale spoilerowym:D a teraz - szok ? :wink:

Odcinki były bardzo fajne. Byłem pewny, że jednak dojdzie do ślubu ale ceremonia przerwana. Zgadzam się z Adexem że Stefa zrobyła dziwna mine ale w sumie jaką minę można zrobić na taką wiadomość?:) Nie mam pojecia po co Sally się przebrala skoro i tak nie poszla na ślub ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tomala pisze:Poprzednie były lepsze. Pomijając już to, że zamiast 6 lat, ile powinny mieć, mają już z 18.
Ciekawe ile ma Lityl Eryk. Pewnie dalej nie mówi ani nie chodzi ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

Znowu Ridge dostał po głowie i znowu Brooke nic tylko lamentuje: "Ridge, Ridge, Ridge..."
:roll: . Tak pewnie będzie też w najbliższych odcinkach :P .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jak nie urok ( Amber ) to sraczka ( Taylor ) ::kwasny:: a już mogło być tak pięknie. Choć miejmy nadzieje ,że to jednak nie Taylor :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na Waszym miejscu nie dziwiłbym się, że Stephanie i reszta familii zrobiła minę na wieść, że Ridge rzekomo zobaczył Taylor. Gdybym się, dowiedział, że mój zmarły 5 lat temu dziadek żyje, to chyba padłbym, albo uznałbym, że mój rozmówca zwariował. :P Może Ridge'owi się przywidziało, ciężko poznać kogoś kto ma woalkę, jeszcze zasłonięte usta. Lekarze jeszcze mogą go wysłać na badania psychiatryczne. Obecnie wątek Taylor i jeszcze napadający zamaskowani faceci nie pasują do całości. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Nick i Bridget niech uzbiorą się w cierpliwość. Następnym razem z większą ochotą sie pobiorą. :P
Dziewczyny grające bliźniaczki wyglądają na razie sympatycznie, jednak to postarzenie ich jest już totalnym nonsensem. ::plask wczolo: Scenazrzyści powinni zjawić się u mnie na dywaniku. ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:Jak nie urok ( Amber ) to sraczka ( Taylor ) ::kwasny::
:lol: :lol: :lol:

Najlepsze było dziś to wymienianie, kto to może być :mrgreen:
Amber! Morgan! Sheila! :D :zeby: Fajnie, że pamiętali o wszystkich :mrgreen:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Dla mnie bez sensu, że wymienili Amber! Przecież Amber to całkiem inna bajka :)
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Poprzednie były lepsze. Pomijając już to, że zamiast 6 lat, ile powinny mieć, mają już z 18.

Ciekawe ile ma Lityl Eryk. Pewnie dalej nie mówi ani nie chodzi ::loll::
Cóż jedne dzieci dojrzewają szybciej, inne wolniej :D

Obecne odcinki dzięki damie w różowym, są rewelacyjne 8) .
Zablokowany