Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

tim pisze:Nie wiem czy w Usa jest na to paragraf. Mam pytania czy grób Taylor znajduje się w tym ich prywatnych cmentarzu? O ile mnie pamięć nie myli to gdzieś tam mieli taki malutki rodzinny cmentarz ?
Tak, grób Taylor jest na tym ich rodzinnym cmenatrzu, czy grobowcu. A swoją drogą to Ridge się wykazuje sporą odwagą. Ja bym się bał rozkopać górb na cmentarzu w dzień, a co dopiero w nocy ::bojesie::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tomala pisze:
tim pisze:Nie wiem czy w Usa jest na to paragraf. Mam pytania czy grób Taylor znajduje się w tym ich prywatnych cmentarzu? O ile mnie pamięć nie myli to gdzieś tam mieli taki malutki rodzinny cmentarz ?
Tak, grób Taylor jest na tym ich rodzinnym cmenatrzu, czy grobowcu. A swoją drogą to Ridge się wykazuje sporą odwagą. Ja bym się bał rozkopać górb na cmentarzu w dzień, a co dopiero w nocy ::bojesie::
Czego się tu bać jest prawie "u siebie" są z nim Nick i Thorne. Co może mu się stać? Najwyżej znajdzie trupa :twisted:
Tomala

Post autor: Tomala »

Czego się tu bać jest prawie "u siebie" są z nim Nick i Thorne. Co może mu się stać? Najwyżej znajdzie trupa
No wiesz, to dość straszne znaleźć trupa, na dodatek własną żonę :?
Awatar użytkownika
Tim

Ridge to odważny, zdesperowany człowiek , który ma nadzieję , że znajdzie swoją żonę o ile to była Taylor. Czasami ludzie robią rzeczy o , których w normalnych sytuacjach by nie zrobili. To ja już się bardziej dziwię Nickowi i Thornowi , że mu się w końcu zgodzili pomóc.
Bic

Post autor: Bic »

tim pisze:Ridge to odważny, zdesperowany człowiek , który ma nadzieję , że znajdzie swoją żonę o ile to była Taylor. Czasami ludzie robią rzeczy o , których w normalnych sytuacjach by nie zrobili. To ja już się bardziej dziwię Nickowi i Thornowi , że mu się w końcu zgodzili pomóc.
Thorne widać że wymięka i nie ma zamiaru kopać grobu. Nick podjął taką decyzję że pomagają bratu. Wiadomo, że oboje mają sceptyczny stosunek do tego przedsięwzięcia, ale Nick uznał że warto już doprowadzić sprawę do końca a Thorne nie chce się sam wyłamywać.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
Tim

No i stało się. Taylor powróciła.Pewnie będzie ciekawie. :twisted:
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

To przecież zawsze może się okazać.... snem Ridge'a. ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Taylor powróciła :D :D :D :D :D :D
Jak ona pięknie wygląda :D

Ta historia z kukłą to porażka, ale super, że Omar powrócił ( choć pewnie na chwilę ). Mówił strasznie przekonywująco, w pewnym momencie zacząłem się nawet zastanawiać, czy śmierć Taylor to nie wina Ridge'a :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To najgłupszy z możliwych wątków w B&B zwłaszcza że dotyczy Taylor, która ożywa po raz trzeci :ziewam: Za to fajnie widzieć księcia Omara, ale śmieszne że tak nagle się na cmentarzu pojawił, jakiś cudotwórca. Aktor wystąpił też epizodycznie w 2,3 i 6 sezonie "Dynastii"
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Adex-fan Brooke pisze:To najgłupszy z możliwych wątków w B&B zwłaszcza że dotyczy Taylor, która ożywa po raz trzeci :ziewam:
W odróżnieniu do zmartwychwstania numer 2, tym razem nie latała nad swoim ciałem plotkując sobie z innym duchem, tylko nad lalką z wosku. :lol: :lol:
dikusia91

Post autor: dikusia91 »

glupie sie wydaje ze wczesniej nie skapli sie, ze to lalka a nie trup ^^.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Zwłaszcza, że Ridge pocałował tą lalkę na pogrzebie i dziwnym trafem nie wyczuł, że to guma :roll:

No, ale w przypadku powrotu Taylor każdy wątek byłby idiotyczny. Cieszmy się, że znowu jest z nami.
Ryan Lavery

Pottermaniack pisze:Zwłaszcza, że Ridge pocałował tą lalkę na pogrzebie i dziwnym trafem nie wyczuł, że to guma :roll:

No, ale w przypadku powrotu Taylor każdy wątek byłby idiotyczny. Cieszmy się, że znowu jest z nami
Tak, owszem. Mnie np. nie chodzi o sam jej powrót, bo lubię zarówno ją jak i Brooke i obie mnie zarówno fascynują jak i irytują, ale o sam sposób przywrócenia jej do serialu. Wybrano chyba najgłupszy sposób z możliwych. Dość zabawną wpadką był moment, kiedy Ridge otworzył trumnę, poświecił i zapłakał, po czym dopiero jak ją dotknął zorientował się, że to jakaś podróbka Barbie. :wink: Wyglądało to w pewnej chwili tak jakby w ogóle nie spodziewał się, że przez te kilkanaście lat, Taylor zdążyła już podgnić tu i ówdzie i po części stać się rarytasem dla robaczków. :wink:
Innym przezabawnym aspektem tej sprawy był sam fakt zza kulis, kiedy to Hunter nie wolno było wychodzić poza studio, a jeśli już to w perukach i kapeluszach, żeby broń Boże, nikt jej nie rozpoznał i nie wiedział, że Taylor wraca. Same sceny z nią z kolei kręcili tylko w obecności Ronna, Jacka, Winsora i tego aktora co gra Omara, a wszystkim innym z obsady poza jeszcze Susan Flannery i KKL, wmówiono, że to przywoływanie w dialogach Taylor to wątek przejściowy i zakończy się wyzdrowieniem Ridge'a. :wink: Nawet tę scenę w różu.. kręcono zupełnie osobno niż ślub Nicket - dało się to chwilami zauważyć. Hunter sama to opowiadała.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Ryan Lavery pisze: Dość zabawną wpadką był moment, kiedy Ridge otworzył trumnę, poświecił i zapłakał, po czym dopiero jak ją dotknął zorientował się, że to jakaś podróbka Barbie. :wink: Wyglądało to w pewnej chwili tak jakby w ogóle nie spodziewał się, że przez te kilkanaście lat, Taylor zdążyła już podgnić tu i ówdzie i po części stać się rarytasem dla robaczków. :wink:
Forresterowie są prawie niezniszczalni, po kilku postrzałach, ciosach, krwotokach itp. oni nadal są 100% sprawni, więc jakieś tam robaczki nic im nie zrobią :mrgreen:
Ryan Lavery

Pottermaniack pisze:
Ryan Lavery pisze: Dość zabawną wpadką był moment, kiedy Ridge otworzył trumnę, poświecił i zapłakał, po czym dopiero jak ją dotknął zorientował się, że to jakaś podróbka Barbie. :wink: Wyglądało to w pewnej chwili tak jakby w ogóle nie spodziewał się, że przez te kilkanaście lat, Taylor zdążyła już podgnić tu i ówdzie i po części stać się rarytasem dla robaczków. :wink:
Forresterowie są prawie niezniszczalni, po kilku postrzałach, ciosach, krwotokach itp. oni nadal są 100% sprawni, więc jakieś tam robaczki nic im nie zrobią :mrgreen:
Zawsze też mogli pochować Taylor w trumnie z wentylacją i stąd ten świeży wygląd. :lol:
Zablokowany