Taylor Hayes Forrester
- Pottermaniack
Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.
Tak sobie myślę, że może czas na reaktywację naszego "Teamu Hunter"?
Ja do dziś mam w podpisie te słowa (kiedyś miałem nad avkiem)...
Tak sobie myślę, że może czas na reaktywację naszego "Teamu Hunter"?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja nigdy z niego nie zrezygnowałem!DeaconFan pisze:Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.
Tak sobie myślę, że może czas na reaktywację naszego "Teamu Hunter"?![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Jak team Hunter, to też chcę w nim być, a o co chodzi, bo ja tu nowy i nieobeznanyB@r pisze:Ja nigdy z niego nie zrezygnowałem!DeaconFan pisze:Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.
- Adex-fan Brooke
O nic, dodaj sobie napisik i będziesz teamVal pisze:Jak team Hunter, to też chcę w nim być, a o co chodzi, bo ja tu nowy i nieobeznanyB@r pisze:Ja nigdy z niego nie zrezygnowałem!DeaconFan pisze:Oczywiście ja też się cieszę z powrotu Taylor, mimo iż od dawna o nim wiedziałem.
Ja natomiast z góry wybrałem sobie nick z dopiskiem fan Brooke i nie mam takiego kłopotu że coś dla kogoś nie jasne
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ja tam nigdy nie usunąłem sobie tego napisu (avatar z Tay owszem). I z tego co pamiętam inni też długo z nim przetrwali, a nawet niektórzy mają go do dziś.
Zresztą nieważny jest napis, każdy wie kogo jest fanem i widać to bardzo dobrze w jego postach.
Zresztą nieważny jest napis, każdy wie kogo jest fanem i widać to bardzo dobrze w jego postach.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Nikt Ci nie mówił ,że kupy nikt nie ruszy i w kupie jest siła?Robi pisze:Adex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz team Wynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.Z tego co pamiętam ten team długo nie przetrwał, a po tym zrywie zebrania się fanów do kupy , została już tylko kupa.
- Pottermaniack
Teraz fani Tay są większościąAdex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz teamWynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Ja natomiast z góry wybrałem sobie nick z dopiskiem fan Brooke i nie mam takiego kłopotu że coś dla kogoś nie jasne
-
Ryan Lavery
Mylisz się i to bardzo.Pottermaniack pisze:Teraz fani Tay są większościąAdex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz teamWynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
- Adex-fan Brooke
Bzdura wyniki różnych plebiscytów by temu zaprzeczały, poza tym nie ma to większego znaczenia, widać jakieś ożywienie kilku osób w związku z setnym ożywaniem Taylor i to normalne, ale na pewno wkrótce wróci wszyto do normy i znowu pozapominacie co ten napisik w ogóle znaczył, wniosek wyszedł że chodzi o kupęPottermaniack pisze:Teraz fani Tay są większościąAdex-fan Brooke pisze:O nic, dodaj sobie napisik i będziesz teamWynikło to chyba z tego że pewnego dnia fani Taylor odkryli że są rozbitą mniejszością i poczuli potrzebę zebrania się do kupy oraz nie odróżniali się zbytnio od siebie w swoich postach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Ostatni plebiscyt dotyczył roku 2004, więc Taylor wygrać w nim nie mogła, bo po swojej śmierci wystąpiła tylko epizodycznieAdex-fan Brooke pisze: Bzdura wyniki różnych plebiscytów by temu zaprzeczały, poza tym nie ma to większego znaczenia, widać jakieś ożywienie kilku osób w związku z setnym ożywaniem Taylor i to normalne, ale na pewno wkrótce wróci wszyto do normy i znowu pozapominacie co ten napisik w ogóle znaczył, wniosek wyszedł że chodzi o kupęwięc może będę trzymał się z daleka od tego tematu, dopóki nie ma co tu nowego skomentować
Poczekaj do poniedziałku, od razu będzie o czym pisać
Czy to ważne kto znajduje się większości
, ważne ,że większość z nas to fani B&B 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]