Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Criminal Minds to jeden z seriali, ktore mam na oku, ale poza klipami z Susan to nie widzialam na razie ani jednego odcinka :D Ale moze kiedys nadrobie :)

A co do Susan to ja juz nie moge sie doczekac Make It Or Break It z jej udzialem - premiera juz w czerwcu!!! :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Oj tak, ja też zamierzam oglądać. Swego czasu chciałem obejrzeć "Wicked wicked games" z MyNetworkTV gdzie grał Ben z "Sunsetów", ale nigdzie nie znalazłem pełnego sezonu i jakoś potem z braku czasu odpuściłem. :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No ja tez widzialam tylko jakies klipy zdaje sie. Clive Robertson (Ben) gral jeszcze w serialu Starhunter, ale na razie tez nie udalo mi sie obejrzec calosci. Moze kiedys... Ale ten z Susan na pewno bede ogladac. Mam nadzieje, ze bedzie fajny i ogladanie nie bedzie mnie zbytnio meczylo, hehe :D
Ryan Lavery

Shawn Batten widziałem jeszcze w jakimś miniserialu na MTV i wyglądała zabójczo. Ale nie pamiętam już za bardzo tytułu. Z kolei Caitlin #1 nie widziałem dosłownie nigdzie jak dotąd.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ryan Lavery pisze:Shawn Batten widziałem jeszcze w jakimś miniserialu na MTV i wyglądała zabójczo. Ale nie pamiętam już za bardzo tytułu.
Zdaje sie, ze Spyder Games. W tym serialu grala tez chyba Christina Chambers czyli Maria.
Z kolei Caitlin #1 nie widziałem dosłownie nigdzie jak dotąd.
Mi sie zdaje, ze widzialam ja w jakims filmie w epizodycznej roli, ale moze mi sie tylko zdawac...
Ryan Lavery

Kam Heskin z kolei widziałem w "Dumie i uprzedzeniu" swego czasu na Hallmarku, oraz w "Passions". :D Ale ani razu nie widziałem jej w tym internetowym serialu "Coastal Dreams". A szkoda. :cry:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

W Passions tez oczywiscie widzialam Kam, ale raczej nie bylam tym zachwycona, bo jej obecnosc oznaczala nieobecnosc Mackenzie, hehe :D
Ryan Lavery

Adrienne Frantz "zjechała" Sunset Beach:

"Listen, after Sunset Beach, I’m happy to have been working on the top two-rated soaps in the medium. I’ll give you a scoop: I hated being on Sunset Beach. They were so mean to me. Truthfully, I was nice and professional, but they made me feel like this acting business was unhealthy and mean-spirited. Luckily, I left the show, and two weeks later I booked B&B. I love Brad Bell for hiring me. You know, it was hard to play Randy Spelling’s love interest when his father, Aaron, was the boss. It was really weird. Aaron’s eyes were always on me whenever I was in a love scene with Randy. He even made me chop off all my hair despite the fact that I refused to initially. I loved my long hair. I even cried when they made me chop it all off. And then Aaron actually yelled at me for crying over the incident. My gripe was that there was no story reason behind it. You don’t do that to a kid."
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No to posypały się słowa prawdy... U nas byłaby wielka afera gdyby gwiazda jakiegoś serialu powiedziała jak ją traktowano na planie. Teraz Adrienne czuje się gwiazdą przemysłu soapkowego bo gra jak mówi w najlepiej notowanych operach.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Aaron Spelling miał potworną opinię wśród pracowników, za to wielkie uznanie przez bossów przemysłu telewizyjnego. Z początku nie przepadałem za Tiffany. Z czasem stwierdzam jednak, że polubiłem ją. Na Spellinga skarżyło się wiele aktorów, ale dla niektórych z nich niepochlebne uwagi kosztowały karierę. Brian Austin Green też przeszedł "szkołę życia" grając chłopaka córki Spellinga. :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tylko, że najgorętsze sceny Donna miała już po zerwaniu z Davidem.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

Bardzo lubiłem Tiffany, ale tylko jak grała ją Adrienne Frantz (przez około 90 pierwszych odcinków), później zamienili ją na inną aktorkę i już tak dobrze nie było, a jakieś 30 odcinków później w ogóle usunęli tą postać. Dla obydwu to były chyba pierwsze role, mimo to Adrienne wypadło dużo lepiej :wink: . Czy ona odeszła, czy Spelling ją wyrzucił w końcu, bo tak dziwnie na kilka odcinków pojawiła sie ta nowa Tiffany :roll: .
Marek Forrester pisze:Od którego odcinka zaczyna się w SB seria "Terror Island" :?:
Od odcinka 243 wypływają chyba na wyspę, a od 248 (czyli od poczatku 2 sezonu) chyba się zaczyna z tego co zerknąłem :P .

Kończę pierwszy sezon - obejrzę do końca to napiszę coś więcej :wink: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ohh a ja jestem na 139 odcinku a na kanale na którym oglądam SB jest tylko do 226 odcinka ::kwasny::
Nobody does it better
Primok

Post autor: Primok »

Też ogladałem tam ::chytry:: , a teraz oglądam gdzie indziej dalsze odcinki (te których brakuje dodatkowo ściągam :P ). Tu masz np. odcinki 228-230 ;) :

http://www.megavideo.com/?d=HB7OD4O0

http://www.megavideo.com/?d=LAL9NRNR

http://www.megavideo.com/?d=NML45N8U

Ale widzę, że jesteś trochę z tyłu - jak będziesz chciał dalsze odcinki, to daj znać :wink: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja sobie przeznaczyłem czas wieczorem, codziennie jeden odcinek i tak trwam już 139, jutro kolejny ale właśnie dalszych odcinków nie widzę, kiedy dojdę do 2 sezonu dam ci znać. Nigdy nie widziałem "Terror island" a słyszałem ,że to jedna z lepszych serii w historii soap oper, już nie mogę się doczekać.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ