Dante ładnie wygląda przy Taylor, narazie to taka cicha woda ale jego postać powoli wyrasta, coraz więcej o nim i extra oby moje przeczucia się sprawdziły i oby w końcu młody przystojniak pokochał Bridget, amerykańską piękność.
Jak zwykle ze wszystkich miejsc w Maroku trafił do pałacu Omara i ze wszystkich miejsc w Danii do Kopenhagi, spotykając się z Bridget No ale nieważne.
Wydaje mi się, że Dante jest nieszczęśliwie zakochany w Taylor, jednak ona go nie chce. Mam nadzieję, że nie zrobią z nim idiotycznego wątku o Taylor-Ridge-Brooke-Dante
Tiril pisze:W jaki sposób doszło wczoraj do spotkania Massima i Dante'go w Insomni?
Nic nadzwyczajnego. Mass wszedł do Cafe Russe i tam siedział Dante, ten do niego podszedł i go zaprosił na wieczór do domu ( chociaż to już był wieczór ).
Dla mnie to było co najmniej nadzwyczajne . Po co w ogóle Massimo tam przyszedł, bo wszedł podszedł do Dantego od razu spojrzał na to co maluje, rozpoznał Taylor, zabrał mu rysunek (ten mu tak poprostu go oddał) i wyszedł . No i rzucił jakimś włoskim tekstem - skąd on zna Dantego z tych Włoszech - pewnie zna wszystkich Włochów .
Podejrzewam, że Mass i Dante się znają i to nie od dzisiaj. Byż może chłopak prowadził z Massimo jakieś interesy. Wspomniane było też dzisiaj, że Dante ma pozdrowić swoich rodziców, co sugeruje, że Marone zna także krewnych Dante'go.
Mareczek pisze:Dante jest bardzo tajemniczą postacią
I jednak zna Bridget Więc może w Europie do nimi do czegoś doszło
Czyżby szykował się trójkąt Dante/Bridget/Nick
Damians pisze:
Mnie dziwi natomiast, że Mass przedstawił jemu Jackie, przecież wiadomo, że ona lubi młodszych
Myślę, że Mass nie ma sie czego obawiać i wie o tym. Jackie nie zrobiła chyba najlepszego wrażenia na Dantem, nie sądzę by Dante był zainteresowany J. W każdym razie gdybym była młodym,przystojnym, pełnym życia, siły i mającym całe życie przed sobą człowiekiem nie zainteresowałabym się podstarzałą kobietą trzymającą kieliszek z alkoholem w sposób który mówi, ze często pije, z mętnym wzrokiem.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tiril pisze:. W każdym razie gdybym była młodym,przystojnym, pełnym życia, siły i mającym całe życie przed sobą człowiekiem nie zainteresowałabym się podstarzałą kobietą trzymającą kieliszek z alkoholem w sposób który mówi, ze często pije, z mętnym wzrokiem.