Niestety nie będzieAdex-fan Brooke pisze:Wiwi lub ktoś może wiecie czy w tym roku będzie też nowa seria Agenta w USA? Rok temu przez wakacje ściągałem i oglądałem, fajne było
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
JOŚ6 potwierdzone
(...)Dyrektor programowa stacji Nina Terentiew w rozmowie z “Faktem” wyraziła przekonanie, że uda jej się jednak namówić Górniak do zmiany decyzji. Chwaląc dotychczasową współpracę z gwiazdą, Terentiew stwierdziła również, iż nie wyobraża sobie widowiska bez Edyty w roli jurorki.(...)
(...)Dyrektor programowa stacji Nina Terentiew w rozmowie z “Faktem” wyraziła przekonanie, że uda jej się jednak namówić Górniak do zmiany decyzji. Chwaląc dotychczasową współpracę z gwiazdą, Terentiew stwierdziła również, iż nie wyobraża sobie widowiska bez Edyty w roli jurorki.(...)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Wczoraj czytałem ten Fakt u babci. Nina powiedziała, że nie wyobraża sobie JOŚ bez Edyty, a Edyta w tym samym artykule powiedziała ( niby to ona powiedziała, ale z Faktem nigdy nic nie wiadomo ), że ma zarezerwowane już soboty na pół roku z góry.
Jeżeli Edyta się zgdzi, to niech będzie JOŚ6, natomiast jeśli się nie zgodzi, to niech sobie odpuszczą...
A Rinke na Ipla też potwierdził, że bardzo chciałby kolejne JOŚ, ale JURY musi pozostać w takim samym składzie.
I cały czas myśli on o tych Diwach
A już za niedługo wielki finał JOŚ
Ja już dzisiaj zacząłem czynić przygotowania do niego, cieszę się jak dziecko

Jeżeli Edyta się zgdzi, to niech będzie JOŚ6, natomiast jeśli się nie zgodzi, to niech sobie odpuszczą...
A Rinke na Ipla też potwierdził, że bardzo chciałby kolejne JOŚ, ale JURY musi pozostać w takim samym składzie.
I cały czas myśli on o tych Diwach
A już za niedługo wielki finał JOŚ
Marek JOŚ oglądam z rodziną w dużym pokoju na dużym telewizorze i bardzo dobrze wszystko widzę i słyszę
Tim, my co tydzień na JOŚ robimy ucztę, jak na jakieś imieniny, a dzisiaj na finał, to prawie jak święta
Cały czas myślę, jaką to Edyta wykona piosenkę niespodziankę, wg mnie powinna przepięknie zaśpiewać To nie ja, ale bez żadnych przeróbek czy upiększeń - tak, jak na Eurowizji.
Tim, my co tydzień na JOŚ robimy ucztę, jak na jakieś imieniny, a dzisiaj na finał, to prawie jak święta
Cały czas myślę, jaką to Edyta wykona piosenkę niespodziankę, wg mnie powinna przepięknie zaśpiewać To nie ja, ale bez żadnych przeróbek czy upiększeń - tak, jak na Eurowizji.
Goku, Goku spokojnie, to aktorka MJM, więc pewnie jakieś 7-8 mln ludzi ją kojarzy, a jeśli nie ogladasz MJM (tak jak ja) to pewnie jej nie znasz, co nie znaczy ,że śpiewa źle, super ,że wygrała i super piosenka, mam nadzieje ,że to będzie jej pierwszy singiel, jeśli tak to będzie fajny hit.
P.S. Czy to prawda ,że Laura jest lesbijką

P.S. Czy to prawda ,że Laura jest lesbijką
Nobody does it better
No cóż... Nie będę się rozpisywał zbytnio...
Najgorszy finał ze wszystkich finałów.
Nie wygrał żaden z moich faworytów - choć ci i tak doszli bardzo daleko, mówię tu o Oli i Maćku. Olę niestety publiczność niedoceniła, no cóż ich strata... Maciek dla mnie (i co ważne także według jury) świetnie śpiewał, może nie zasłużył rzeczywiście aż na wygraną (choć po odejściu Oli, chciałem żeby wygrał), Robert spoko, świetnie zaśpiewał turecką piosenkę...
Laura - początkowo twierdziłem, że śpiewa bardzo dobrze, ale jakoś jej nie lubiłem, coś mnie od niej odpychało... I do tego wydawała mi się być drugą Nataszą faworyzowaną przez wszystkich... A dzisiaj to jej głos wydawał mi się jakiś taki przeciętny... Niestety wygrała... A jej nowej, pierwszej własnej piosenki nie chce mi się komentować...
O dziwo, stwierdzam, że najbardziej podobały mi się dziś wykonania... Justyny Steczkowskiej i Edyty Górniak...
Liszowska dzisiaj była jak dla mnie nawet znośna...
Co by tu jeszcze... Miałem się nie rozpisywać zbytnio heh... Po tym finale i słabym poziomie tej edycji nie wiem, czy starczy mi sił na obejrzenie kolejnej...
Najgorszy finał ze wszystkich finałów.
Nie wygrał żaden z moich faworytów - choć ci i tak doszli bardzo daleko, mówię tu o Oli i Maćku. Olę niestety publiczność niedoceniła, no cóż ich strata... Maciek dla mnie (i co ważne także według jury) świetnie śpiewał, może nie zasłużył rzeczywiście aż na wygraną (choć po odejściu Oli, chciałem żeby wygrał), Robert spoko, świetnie zaśpiewał turecką piosenkę...
Laura - początkowo twierdziłem, że śpiewa bardzo dobrze, ale jakoś jej nie lubiłem, coś mnie od niej odpychało... I do tego wydawała mi się być drugą Nataszą faworyzowaną przez wszystkich... A dzisiaj to jej głos wydawał mi się jakiś taki przeciętny... Niestety wygrała... A jej nowej, pierwszej własnej piosenki nie chce mi się komentować...
O dziwo, stwierdzam, że najbardziej podobały mi się dziś wykonania... Justyny Steczkowskiej i Edyty Górniak...
Liszowska dzisiaj była jak dla mnie nawet znośna...
Co by tu jeszcze... Miałem się nie rozpisywać zbytnio heh... Po tym finale i słabym poziomie tej edycji nie wiem, czy starczy mi sił na obejrzenie kolejnej...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.