Post autor: Damians »

Wg tych tabelek od Goku, Sally ma koniakowy kolor włosów :mrgreen:

A tak a propos, to dzisiaj Edyta powiedziała, jaki jest jej ulubiony kolor - gołębi :lol:

Post autor: Primok »

Damians pisze:A tak a propos, to dzisiaj Edyta powiedziała, jaki jest jej ulubiony kolor - gołębi :lol:
Jaka Edyta, to czasem nie była Darla ::chytry:: .

Edyta Górniak w JOŚ :lol: ::jezyk::

Post autor: mailo »

Tomala pisze:Widzieliście jakie Sally miała dziś ogniste włosy? Chyba świeżo po farbowaniu.
Haha dobre:) ale ty spostrzegawczy jesteś. A te nazwy kolorów to mnie rozwaliły:D Wyobrazacie sobie jak musial wyglądać scenariusz tych scen? :

Scena 1 - Taylor w kostiumie koloru majtkowego, mówi, do Brooke ubranej w kolor fuksji, że liczy iż Ridge dokona dobrego wyboru, po czym idzie na górę
Scena 2 - Sally Spectra w rozmowie z Thornem stwierdza, że potrzebują nowego projektanta, po czym zarzuca świeżo ufarbowanymi włosami w kolorze koniaku

:lol:

Post autor: Beja »

Bridget ślicznie wyglądała w sukni ślubnej. :serce: Brooke też ładnie, choć zazwyczaj na większych imprezach nie podoba mi się jej strój. Za to strój Taylor bardzo eksponował jej źle zoperowany biust. :roll:

Beja, też to zauważyłaś :mrgreen: Jakby ktoś przykleił do chudej klatki piersiowej Taylor jakąś kulkę, albo melon ::loll:: ::loll:: ::loll::

Brooke wyglądała świetnie :) Bridget tak skromnie, ale faktycznie ładnie, pasowała do Nicka w tej koszuli. Chociaż z drugiej strony oni nie pasowali do otoczenia, jakby byli na plaży, to wyglądaliby fajnie, ale w domu taka koszula i sukienka wyglądały tak sobie.
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Damians pisze:Beja, też to zauważyłaś :mrgreen: Jakby ktoś przykleił do chudej klatki piersiowej Taylor jakąś kulkę, albo melon ::loll:: ::loll:: ::loll::
Idealnie określiłeś "biust" Taylor. Nick mi się dziś nie podobał . Wyglądał w tej koszuli jak jakiś koleś z Vegas.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Tomala »

Mi się te stroje na ślubie wogóle nie podobały. Tak jak napisał Damians, zupełnie nie pasowały do otoczenia. Bridget i Nick już lepiej wyglądali na tym niedoszłym ślubie w Las Vegas ::loll::
Też zgadzam się z Damiansem, co do biustu Taylor :lol:
A Sally znowu miała ogniste włosy :wink:

Post autor: Agatka »

Damians pisze:Beja, też to zauważyłaś :mrgreen: Jakby ktoś przykleił do chudej klatki piersiowej Taylor jakąś kulkę, albo melon ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ja też to zauważyłam :mrgreen: Nie mogę patrzeć na nową Taylor. Kiedyś była ładna, a teraz wygląda jak potwór ::kwasny::

Jednak w krótkich włosach wygląda moim zdaniem trochę lepiej, niż w tych długich, zaraz po zmartwychwstaniu.

Post autor: Pottermaniack »

Taylor wyglądała nieźle, nie licząc jej biustu :wink:
Bridget skromnie, ale bardzo ładnie. A przed weselem super miała fryzurę :)
Brooke mogłaby zmienić swój wygląd, już od dłuższego czasu ma taką samą fryzurę. Nawet nieźle prezentowała się w kolorze zielonym.
Nick jak zwykle dziwacznie :lol:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z początku mi się wydawało, że Nick czegos zapomniał założyć. Przez chwilę też myślałem, że jest w piżamie. :zeby:
Brooke wyglądała bardzo ładnie, podobnie jak Sally. Caitlin mi się nawet podobała.
Taylor w ogóle mi sie nie rzuciła w oczy - zwróciłem tylko uwagę na to, że ma inną fryzurę.

Post autor: Mikiks »

Brooke najładniej jest, moim skromnym zdaniem, w błękitnym lub niebieskim kolorze. Uwielbiam kiedy ma takie kreacje i sukienki, wtedy jest piękna :D
A Taylor byłaby znośna, gdyby nie biust, usta, twarz, anemiczna sylwetka i trzecie życie.

Post autor: Cichy »

Brooke żeczywiście wyglądała świetnie
I LOVE BUFFY :)

Post autor: Pottermaniack »

W dzisiejszym odcinku bliźniaczki o dziwo wyglądały bardzo ładnie :)
ODPOWIEDZ