Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Świetne odcinki!

Stephanie i Brooke walczące i stające w oko w oko to najlepsze co może być w tym serialu, gdyby pociągneli tą scene z bójką byłoby bardziej "Dynastycznie". Stephanie czuje jakąś niewyobrażalną niechęć i wstręt do Brooke, nawet gdyby Brooke była niewiadomo jak dobra i miła to Stephanie i tak miałaby o coś pretensje.

Mark zachował się tragicznie, poszedł za pieniądzem a niestety jeśli sprawa pójdzie dalej jego praca lekarza jest skończona, może zacznie projektować u Spectry fartuchy lekarskie.

Stephanie w domu powiedziała rodzinie to co ją boli, to co próbuje dusić w sobie od wielu lat. Myśle ,że Stephanie nienawidzi Brooke bo to ona jest w centrum uwagi i gdy tylko się pojawia wszyscy są nią zachwyceni, Stephanie lubi być zauważalna a niestety od kiedy w życiu Forresterów jest Brooke ustawione i zaplanowane życie Stephanie zmieniło się i nie ma tego ładu jaki ona by chciała.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Marek Forrester pisze:może zacznie projektować u Spectry fartuchy lekarskie.
Rozwaliłeś mnie tym. Tak, jeszcze tylko Mark'a w "Spectrze" brakuje. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke i Jackie świetnie zaszachowały Stephanie. Początkowo to Jackie prowadziła całą akcje ,ale zaraz po tym jak Stephanie zaczeła tracić grunt pod nogami to Brooke dobiła Cesarzową :zeby:
Oby teraz wszystkim klapki z oczów spadły i pokazali Stephanie drzwi .
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Genialne odcinki! Stepha dostała to na co zasłużyła wszyscy z nią pojechali jak z g.. A zobaczyc Brooke w chwili tryjumfu bezcenne!
I LOVE BUFFY :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Co to miał być ten pocałunek Eryka i Brooke? ::ke:: :shock:
Wszyscy zjechali Stephanie równo. W sumie zasłużyła sobie na to, ale mi jest jej żal :lol: Znowu Ridge będzie musiał wybierać między Brooke a Taylor. Podobało mi się jak Taylor postawiła sprawę jasno i właściwie jakby pozwoliła mu odejść do Brooke. Ale oczywiście Ridge się zastanawia ::plask wczolo: . Oby wybrał Brooke.
Nabrałem się dzisiaj na wyobraźnię Dante. Zawsze nabieram się na te wyobraźnie w MNS. Oczywiście Dante znowu był bez koszuli :lol:.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A mnie nie jest żal Stephanie - zasłużyła sobie na to, co ją dziś spotkało.
Też nie rozumiem tego pocałunku Eryka i Brooke. :shock: Czy on chce do niej wrócić, czy co?! Taylor zachowała się dziś w porządku w rozmowie z Ridge'm i że nie wybaczyła Stephanie, bo przecież ona też została przez nią skrzywdzona. Żal mi jej.
Ja też nabrałam się na to wyobrażenie Dante, ::jezyk:: chociaż zachowanie Bridget nie pasowało do niej.
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Tomala pisze:Taylor postawiła sprawę jasno i właściwie jakby pozwoliła mu odejść do Brooke. Ale oczywiście Ridge się zastanawia . Oby wybrał Brooke
Przestałes kibicowac Taylor czy porostu tak źle życzysz Brooke?
I LOVE BUFFY :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ależ ja od powrotu Taylor cały czas jestem za tym, żeby Ridge był z Brooke :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Stephanie nie zasłużyła na to, co ją spotkało. Odwrócili się od niej wszyscy ( mam nadzieję, że z wyjątkiem Gaby :wink: ). Na pewno wkrótce jej wybaczą, w końcu dość szybko wybaczyli ekscesy Ridge'a z Bridget i Brooke z Deaconem :roll:

Co ten Eryk sobie wyobraża?! ::kwasny:: Zdradza swoją żonę na jej oczach, całując się z Brooke. I jeszcze twierdzi, że to Stephanie zniszczyła ich związek. Zniszczyła go twoja miłość do kochanki :roll:

Taylor postąpiła bardzo słusznie, dając Ridge'owi wybór. Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że jest ona najbardziej moralną osobą w MNS? :lol: Chociaż tak właściwie to powinna zostawić Ryża. Przegina z tym swoim niezdecydowaniem. Nie będę życzył Brooke takiego męża, bo to by było podłe :lol: Logan niech już będzie z kapitanem, tyle ich łączy: kolor włosów, wiek i wkrótce zdrada Bridget na koncie :twisted:

Mogliby rozbudować scenę marzenia Dante, od razu było wiadomo, że to złudzenie :roll: Świątobliwa Bridget rzuca się w ramiona innego faceta tuż po niedoszłym ślubie z narzeczonym? :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Bardzo dobrze tak starej krowie Stephanie, brakowało tylko, żeby Taylor jeszcze ją spoliczkowała.

Dzisiaj Taylor podobała mi się po raz pierwszy od zmartwychwstania - oczywiście nie fizycznie, tylko mówię o jej zachowaniu :P Jednak rozsądna z niej kobieta.
Chociaż w tych włosach jest jej bardzo ładnie, tylko ta górna warga ust wszystko szpeci ::kwasny::

Też dałem się nabrać na marzenie Dante - jednak dobrze nie znać dokładnych spoilerów :mrgreen: ::rad::

Śmiałem się z Bridget dzisiaj, jak powiedziała, że nie chce brać w tym domu ślubu, bo tu nie ma żadnych świętości ::loll:: ::loll:: ::loll:: A potem Dante powiedział, że jej rodzina faktyczne jest crazy :lol:

Świetnie, że Eric wreszcie ujawnił swoje prawdziwe uczucia, a Brooke przed tym pocałunkiem nawet się nie broniła :D Tak sobie myślę, że jakby Ridge był z Taylor, to Brooke mogłaby być z Eric'em - żeby tylko nie z Nick'iem!

Darla nawet głupiej miny nei mogła dzisiaj zrobić ::kwasny:: Ridge miał racje, jak kiedyś powiedział, że ta jest głupią gęsia ::loll::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Damians pisze: Też dałem się nabrać na marzenie Dante - jednak dobrze nie znać dokładnych spoilerów :mrgreen: ::rad::
Miałem dokładnie to samo co Ty. Najpierw szok i myśl "Bridget you bit**" :zeby: , a potem brutalny powrót do rzeczywistości.

Cała rodzinka się odwróciła od Stefci, ale to było do przewidzenia tak się zawsze dzieje w B&B znając życie za pół roku wszystko będzie w porządku.
Co do zachowania Ericka jest dla mnie niezrozumiałe. Tak nagle mu się przypomniało co czuje do Brooke ::kwasny:: , a na miejscu Brooke to bym Ericka spoliczkował.
Taylor mnie pozytywnie zaskoczyła swoją postawą dając Ridge'owi wolną rękę w wyborze z kim chce być.
Awatar użytkownika
Damians

Tim pisze:Tak nagle mu się przypomniało co czuje do Brooke ::kwasny:: , a na miejscu Brooke to bym Ericka spoliczkował.
Przecież to wcale nie było nagle. Eric od zawsze wspierał Brooke ( jedynie w czasie jej związku z Thorne'm był na nią zły ), a w ostatnich odcinkach to przecież stawiał ją wyżej od Stephanie, chociażby ostatnio w firmie, czy w szpitalu, gdzie jasno do Ridge'a powiedział, że szczęście Brooke jest dla niego ważniejsze niż szczęście Stephanie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tim

Między wspieraniem , a miłością jest chyba różnica. Nawet bliskiej przyjaciółki nie całuje się namiętnie w usta?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Ale to jest jej były mąż i ojciec jej dzieci, a nie zwykły przyjaciel :wink:
A poza tym Brooke doskonale wie, że wszyscy mężczyźni z którymi była nadal ją kochają, ona pewnie w jakiejś części też ich kocha.
Awatar użytkownika
Tim

Tak nie powinno mnie to w sumie dziwić , że jak Brooke jest w potrzebie to zawsze znajdzie się jakiś Forrester gotowy jej pomóc, ale teraz jest jeszcze kapitan Nick Marone. Brooke ma w kim wybierać. Chociaż teraz ma dużą nadzieję , że Ridge do niej wróci.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Zablokowany