90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczoraj oglądałem 2 ostatnie odcinki. Były świetne.
Siostra Naomi jest taką suką! Jak ona mogła to zrobić Naomi? Jeszcze przez nią przestałem lubić Liama. To, że nie wiedział, że Jen to siostra Naomi, nie znaczy, że mógł ją sobie ot tak po prostu zdradzić. A tak go lubiłem.
Chyba po raz pierwszy zrobiło mi się żal Annie. Wszyscy ją niesłusznie oskarżali. Ale nieźle ich załatwiła wzywając policję ::chytry:: Ale tę scenę rozpaczy to zagrała fatalnie :lol:
Cieszę się, że Adrianna oddała dziecko. Gdyby zrobiła inaczej chyba zrujnowałaby sobie życie. To szaleństwo wychowywać dziecko w wieku 16 lat.
Nieźli byli naćpani Wilsonowie ::loll:: W tej wersji serialu podobają mi się oni bardziej niż Walshowie z oryignału. Walshowie byli strasznie sztywni i wogóle tacy żenujący, a Wilsonowie są bardziej wyluzowani i śmieszni. No i ładniejsi :lol:
Zaskakujący był pocałunek Ethana i Silver. Mogłaby być z nich ciekawa para. Ale czy to prawda, że Ethan odchodzi z "90210"? Aktor odszedł z własnej woli czy go wywalili? Dlaczego? Jeśli to prawda to by była wielka szkoda, lubię go.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dopiero w 23 odcinku naprawdę zauważyłem ,że między Ethanem i Silver jest jakieś napięcie. To niesamowite ale stworzyliby ładniejszą parę razem niż Silver i Dixon. Napewno w 2 sezonie będzie ciekawie w tym trójkącie.

Annie i Naomi znów skłócone z winy Jen. Naomi rozstała się z Liamem, z winy Jen. Naomi brakuje pieniędzy, z winy Jen. Ta dziewczyna stwarza same problemy! Do tego podrywa Ryana a ja liczę na to ,że w drugim sezonie Ryan będzie z Kelly. Byliby świetną parą.

Czy pijana Annie na koniec odcinka przejechała jakiegoś gościa i ktoś był świadkiem tego zdarzenia, dobrze ja zrozumiałem ostatnią scenę :?:
Nobody does it better
Tomala

Marek Forrester pisze: Do tego podrywa Ryana a ja liczę na to ,że w drugim sezonie Ryan będzie z Kelly. Byliby świetną parą.
Mi to się wogóle nie podoba, że teraz Kelly być może będzie miała nowego faceta, bo to jest moim zdaniem zniszczenie historii Kelly i Dylana z "Beverly Hills 90210" ::kwasny::
Marek Forrester pisze:Czy pijana Annie na koniec odcinka przejechała jakiegoś gościa i ktoś był świadkiem tego zdarzenia, dobrze ja zrozumiałem ostatnią scenę
Ja świadka nie widziałem, ale mi to się wydawało, że ona przejechała jakieś zwierzę :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

To Kelly już nie jest żoną Dylana?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Właściwie to nie pamiętam czy było coś powiedziane na temat tego czy jest żoną Dylana czy nie, ale nie są razem. Mają syna, ale Kelly wychowuje go sama i mieszka w Beverly Hills, a Dylan mieszka chyba gdzieś daleko od nich i Kelly czasem zawozi do niego ich syna. Dylan oczywiście nie występuje w "90210".
Podobnie jest z Donną. Ona i David są w separacji, mieszkają w Tokio, ale Donna zdecydowała się wrócić do Beverly Hills, a David nie chce. Również mają syna. David też nie występuje w serialu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tiril pisze:To Kelly już nie jest żoną Dylana?
Nigdy nie była :roll:
A to z Donną to bez sensu że jest w separacji, to niszczenie oryginału i jego fajnego zakończenia :(
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Adex-fan Brooke pisze:
Tiril pisze:To Kelly już nie jest żoną Dylana?
Nigdy nie była :roll:
Aha, no po prostu przyjęłam, że skoro zaręczyli się w ostatnim odcinku "Beverly Hills" to wzięli ten ślub potem w ramach happyendu.
Sad but true
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:A to z Donną to bez sensu że jest w separacji, to niszczenie oryginału i jego fajnego zakończenia :(
Ale mi się wydaje, że w drugim sezonie pojawi się David. W końcu Brian Austin Green teraz jest na siłę wpychany do wszystkich produkcji The CW, więc jego pojawienie się w 90210 to tylko kwestia czasu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zeszli, nie zaręczyli o ile pamiętam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Adex-fan Brooke pisze:Zeszli, nie zaręczyli o ile pamiętam
Zaręczyli, dokładnie pamiętam, bo nie podobało mi się to.
Sad but true
Tomala

Goku pisze:W końcu Brian Austin Green teraz jest na siłę wpychany do wszystkich produkcji The CW, więc jego pojawienie się w 90210 to tylko kwestia czasu.
No nie wiem. Do "One Tree Hill" chyba go jednak nie wezmą, więc nie wiadomo czy do "90210" tak :roll:
Goku

Post autor: Goku »

Do OTH go nie wzięli, bo fani zaczęli protestować, ale za to wepchnęli go do Smallville(i jeszcze będzie grał w tym "Body Politic", którego premiera prawdopodobnie w styczniu).
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W Smallville będzie gościnnie w góra chyba dwóch epizodach.
A ja słyszałem, że BAG postawił zbyt duże żądania finansowe i dlatego nie wzięli go do OTH.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

DeaconFan pisze:A ja słyszałem, że BAG postawił zbyt duże żądania finansowe i dlatego nie wzięli go do OTH.
Bo tak bylo. To ze garstka zdesperowanych fanow Chada nagle zaczela wyc nie mialo wielkiego znaczenia przy negocjacjach.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Drew Tyler Bell (Thomas z B&B) tam nadal gra?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ