Czyli tak naprawdę nie projektował. Przerabiał tylko projekty Amber. Ale nie projektował od początku niczego. I przez te wszystkie lata Thorne nie projektował. Tylko Ridge. Thorne nie projektował, bo jego projekty nie podobały się ojcu, jak w dzieciństwie próbował. Tak ja to rozumiem.
To nie jest projektowanie. A przerabianie. Ja projektowanie rozumiem od podstaw. A takie łączenie paru projektów w jeden to prawdopodobnie potrafi każdy w branży mody. Więc Thorne się niczym niezwykłym tu nie popisał.
Też pamiętam, jak Thorne mówił, że jako dziecko próbował coś tam rysować, projektować, ale ojciec w ogóle nie brał tego na poważnie, liczył się tylko Ridge...
Pamięta ktoś scenę, kiedy po śmierci Taylor Ridge i Bridget wrócili do Bel Air i gdy siedzieli w salonie zadzwonił telefon i odezwała się automatyczna sekretarka, było słychać głos Taylor. Szukam jej ciągle na MyVideo i nie mogę znaleźć. Może zna ktoś chociaż nr odcinka w którym to było?
Szkoda, że nie ma tej sceny nigdzie po angielsku, można by zrobić z tego fajne nagranie na automatyczną sekretarkę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
kubeczek pisze:Czytałem, że Ridge i Lauren flirtowali ze sobą. Może mi ktoś napisać jak to z nimi było?
Raczej nie było to nic wielkiego. Lauren zwyczajnie miała chrapkę na Ridge'a, uwodziła go w saunie, ale ten jej się oparł. Później nawet Taylor kazała jej się trzymać od Ridge'a z daleka. Potem jeszcze Lauren towarzyszyła Ridge'owi w podróży na Barbados (w poszukiwaniu Brooke), tam też go chyba trochę uwodziła, ale nic z tego nie wyszło.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
W jednym ze starych odcinków zobaczyłem scenę, kiedy Ridge dla żartów wrzuca Brooke do basenu, a ta traci przytomność. Może mi ktoś opisać ich tamtejsze relacje przed i po wypadku?