Bieżące odcinki cz. 1
-
papaja
dobrze,ze nie ogladalem. mam juz dosc ciezarnych, a tym bardziej porodow, zarowno w serialach obyczajowch jak i komediowych. stanowczo za duzo tego w telewizjipapaja pisze:boże Amber chyba dzisiaj przesadziła z tymi krzykami podczas porodu:) po tym odechciało mi sie rodzic:P a serio ten brak prądu dziwny zbieg okolicznosci co?:P wszystko wygląda jak czarne
Ja tez nie widziałem tych odcinków. Przynajmniej nie szlyszalem jej krzyków, a nie nie iwdziałem kłaków Sarahy.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Czyli dopiero jutro urodzi bahorka?
Aha, to nic nie straciłem. Pewnie jutro sie dowiemy czy jest białe czy czarne, bo jak przeciągną to sie zdenerwuje. Pamietam jak w ubiegłym tygodniu jeden dzień miał ok 20 odcinków. Mam andzieje, ze teog tak nie zorbią.
Wcale nie jest przewrażliwiony na temat Kim.Też mnie wnerwia,że ciągle płacze i ciągle gada o tym samym(podobnie jak Brooke,choć ostatnio troszkę stonowała),ale dla mnie najważniejsze jest to,że ją pokazują i mogłaby nawet płakać przez wszystkie odcinki byleby często pojawiała się na ekranieMonia pisze:Widzę Adam, że jesteś bardzo przewrażliwiony co do uwag o Kim.Jeżeli ktoś coś złego o niej powie to ci się zaraz to nie podoba, a sam niezbyt dobrze wypowiadasz się o innych postaciach np. Amber. Kij ma zawsze 2 końce. Jeżeli komentujesz i mówisz coś nieprzyjemnego o jakiejś postaci to musisz się pogodzić z tym że ktoś może nie lubieć Kim i ocenia jej zachowanie inaczej niż ty.
![]()
Jeżeli już to bardziej Amber mi przypomina Brooke,ale tylko pod tym względem że tak jak ona musiała walczyć o swoją miłość mimo przeciwności losu no i ta nienawiść pomiędzy synową a teściówką( skąd ja to znam?- Brooke kontra Stefa).AdamST220 pisze:Wcale nie jest przewrażliwiony na temat Kim.Też mnie wnerwia,że ciągle płacze i ciągle gada o tym samym(podobnie jak Brooke,choć ostatnio troszkę stonowała),ale dla mnie najważniejsze jest to,że ją pokazują i mogłaby nawet płakać przez wszystkie odcinki byleby często pojawiała się na ekranieMonia pisze:Widzę Adam, że jesteś bardzo przewrażliwiony co do uwag o Kim.Jeżeli ktoś coś złego o niej powie to ci się zaraz to nie podoba, a sam niezbyt dobrze wypowiadasz się o innych postaciach np. Amber. Kij ma zawsze 2 końce. Jeżeli komentujesz i mówisz coś nieprzyjemnego o jakiejś postaci to musisz się pogodzić z tym że ktoś może nie lubieć Kim i ocenia jej zachowanie inaczej niż ty.
![]()
Mnie tylko wnerwia to,że niewielu dostrzega fakt,że Kim to taka Brooke tylko,że o ponad 20 lat młodsza
Chodzi mi o ogólny zarys sytuacji,a nie o to,że Brooke daży uczuciem Ridge'a od kilkunastu lat,a Kim Ricke'a od kilku miesięcy(bo na pewno uczucie tej 1 pary jest głębsze,a tej 2 pary jest nieco mniejsze).
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
No tak.Obydwie przypominają Brooke.No może trochę bardziej AmberMonia pisze:Jeżeli już to bardziej Amber mi przypomina Brooke,ale tylko pod tym względem że tak jak ona musiała walczyć o swoją miłość mimo przeciwności losu no i ta nienawiść pomiędzy synową a teściówką( skąd ja to znam?- Brooke kontra Stefa).
Kim, ani trochę nie przypomina Brooke - ani z charakteru, ani tym bardziej z urody. Brooke i Ridge'a łączy coś zupełnie innego niż Ricka i Kim.AdamST220 pisze:Wcale nie jest przewrażliwiony na temat Kim.Też mnie wnerwia,że ciągle płacze i ciągle gada o tym samym(podobnie jak Brooke,choć ostatnio troszkę stonowała),ale dla mnie najważniejsze jest to,że ją pokazują i mogłaby nawet płakać przez wszystkie odcinki byleby często pojawiała się na ekranieMonia pisze:Widzę Adam, że jesteś bardzo przewrażliwiony co do uwag o Kim.Jeżeli ktoś coś złego o niej powie to ci się zaraz to nie podoba, a sam niezbyt dobrze wypowiadasz się o innych postaciach np. Amber. Kij ma zawsze 2 końce. Jeżeli komentujesz i mówisz coś nieprzyjemnego o jakiejś postaci to musisz się pogodzić z tym że ktoś może nie lubieć Kim i ocenia jej zachowanie inaczej niż ty.
![]()
Mnie tylko wnerwia to,że niewielu dostrzega fakt,że Kim to taka Brooke tylko,że o ponad 20 lat młodsza
Chodzi mi o ogólny zarys sytuacji,a nie o to,że Brooke daży uczuciem Ridge'a od kilkunastu lat,a Kim Ricke'a od kilku miesięcy(bo na pewno uczucie tej 1 pary jest głębsze,a tej 2 pary jest nieco mniejsze).
Mnie Kim już tak denerwuje, że nie mam słów
Denerwuje mnie też CJ tym, że wtrąca się we wszystkie sprawy, które go nie dotyczą.
Ogólnie ostanio dzieją się dziwne rzeczy - wszystkim się pomieszało:
- Brooke - zaczęła się kierować rozumem, a nie sercem, no i robi za detektywa
- Kim - przestaje być aniołeczkiem
- CJ - zazwyczaj spokojny i opanowany, stał się impulsywny
- Macy - zdziecinniała
- Amber - spoważniała
- Taylor - zaczęła rozmawiać z Brooke jak z przyjaciółką
- Raymond - zwykle luzak - zaczął się przejmować.
No tak, postacie nieco się zmieniły przez te odcinki.