Miałem napisać w dziale muzyka ale napisze tu skoro o niej mówicie. Każdy polski wykonawca co by o nich nie mówić, stara sie jakoś sobie radzić niezależnie od rodzaju wykonywanej muzyki czy poziomu. Ale Natasza Urbańska (do pary z Józefowiczem) to już jakieś wynaturzenie. Jakbym nie zobaczył programu "Przebojowa noc" to bym nie uwierzył , że można tak bezczelnie, publicznie zrzynać z innych wykonawców i robić na tym łatwą kasę. Oczywiście, twierdząc, że jest to przedsięwzięcie artystyczne w konwencji musicalu (i inne bzdury). Myślałem, że będą kopiować tylko zagraniczne gwiazdy (w tym Madonnę! masakra!). Ale potem zobaczyłem jak Natasza naśladuje Korę i to było juz dno... Można dyskutowac o artystach który spiewa lepiej czy gorzej - dla jednych ideałem będzie Edyta Górniak dla innych - Mandaryna. Ale oni przeważnie robią coś swojego. A duet Józefowicz-Urbańska to zwykłe pasożyty. Teraz powiecie - że ona nagrała teraz swoją własną pisenkę. Ok ale wcześniej dorobiła sie na innych.Marek Forrester pisze:Natasza napewno ma talent ale nie lubie osób fałszywych i które nie mają żadnych ograniczeń żeby osiągnąć cel... Agnieszka powinna zajść daleko ale ja kibicuje Patrycji Kazadi.
Programy rozrywkowe
A najgorsze, że już drugi rok Natasza codziennie pojawia się na antenie TVP1 z tym swoim programemmailo pisze:duet Józefowicz-Urbańska to zwykłe pasożyty
Dla wielu najgorszą żenadę Natasza odstawiła śpiewając piosenkę Jacksona - Billie Jean.
Edyta Górniak była w szoku, później jeszcze cały program to przeżywała, a po występie Agi Włodarczyk ( która genialnie zaśpiewała piosenkę Edyty Geppert ) jeszcze jakby w odpowiedzi na występ Nataszy powiedziała Adze słowa z mojego podpisu.
http://www.youtube.com/watch?v=R3DHIrDQvEw
Aha, nie piszcie, że Ibisz z tym swoim dowcipem jest żenujący, bo jeszcze nie dawno wszyscy się śmiali z Jacksona. Dopiero teraz to się zmieniło.
Polsat wydał oświadczenie! Edyta nie wystąpi w "Tańcu z gwiazdami"!
W ostatnich dniach kolorowa prasa informowała, że Edyta Górnik ma wystąpić w telewizyjnym show TVN. Takie informacja są nieprawdziwe, artystka zostaje w Polsacie - informuje nadawca w specjalnym komunikacie.
"W związku z różnorodnymi informacjami pojawiającymi się w ostatnim czasie w mediach na temat udziału Edyty Górniak w programach konkurencyjnych stacji telewizyjnych, z ogromną radością informujemy fanów "Jak oni śpiewają", iż będą mogli nadal oglądać Edytę Górniak w śpiewającym show Telewizji Polsat. Edyta Górniak zasiądzie w jury szóstej edycji "Jak oni śpiewają", która będzie pojedynkiem mistrzów, czyli finalistów dotychczasowych programów - informuje Polsat w komunikacie rozesłanym do mediów.
Polsat wyraża zadowolenie z tego, że artystka okazała zaufanie i nadzwyczajną lojalność wobec stacji, z którą odniosła już wiele sukcesów artystycznych. Nadawca liczy na dalszą owocną współpracę - trwają właśnie prace nad przygotowaniem wielkiego jubileuszu artystycznego Edyty Górniak, który zobaczymy już jesienią 2009 roku.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
- Marek Forrester
No właśnie, ale znalazła sobie adwokata, sama nie umie się wypowiedzieć? Dziwne, polsat zrobił sobie z niej niewolnice... Nie lubię takiego szufladkowania gwiazd, co z tego ,że bierze udział w konkurencyjnej stacji? Stacja telewizyjna nie powinna ograniczać gwiazd, skoro chce tańczyć z gwiazdami to jutro tańcze a w następnym sezonie ocenie wam śpiewaków amatorów.
Nobody does it better
- Marek Forrester
Wczoraj odbyła się konferencja prasowa nowej ramówki Polsatu
Oficjalne z w JOŚ zobaczymy
Agnieszka Włoodarczyk
Joanna Liszowska
Krzysztof Respondek
Artur Chamski
Laura Samojłowicz
Kacper Kuszewski
Joasia Jabłczyńska
Patrycja Kazadi
Robert Kudelski
te nazwiska padły na konferencji jako przykłady
Pozostali: Natasza Urbańska jak wiadomo nie zaśpiewa, Piotr Polk pewnie też nie i moim zdaniem zobaczymy Karolinę Nowakowską, Roberta Moskwę, Olę Szwed i Macieja Jachowskiego, a nie wspomnieli o nich, bo to najmniejsze gwiazdy. Więc w sumie 13 uczestników pewnie, tak jak w orginalnej 1. i 2. edycji, oby w 1. odcinku nikt nie był zagrożony, chyba, że będzie Polk, ale jakoś mam od początku przeczucie, że go nie zobaczymy
Oficjalne z w JOŚ zobaczymy
Agnieszka Włoodarczyk
Joanna Liszowska
Krzysztof Respondek
Artur Chamski
Laura Samojłowicz
Kacper Kuszewski
Joasia Jabłczyńska
Patrycja Kazadi
Robert Kudelski
te nazwiska padły na konferencji jako przykłady
Pozostali: Natasza Urbańska jak wiadomo nie zaśpiewa, Piotr Polk pewnie też nie i moim zdaniem zobaczymy Karolinę Nowakowską, Roberta Moskwę, Olę Szwed i Macieja Jachowskiego, a nie wspomnieli o nich, bo to najmniejsze gwiazdy. Więc w sumie 13 uczestników pewnie, tak jak w orginalnej 1. i 2. edycji, oby w 1. odcinku nikt nie był zagrożony, chyba, że będzie Polk, ale jakoś mam od początku przeczucie, że go nie zobaczymy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No, przynajmniej dobra wiadomość z Kacprem
Oprócz tego oczywiście Aga, Jabłczyńska, z Liszy i Kudelskiego też się cieszę.
No ale brakuje Polka, go też z chęcią ponownie bym zobaczył.
Ale z tego co się Fakt rozpisywał, to ta edycja ma mieć tylko 10 odcinków, do tej tej listy doszłoby jeszcze jedno nazwisko, pewnie Olka Szwed, bo nie poszła do TzG, a nie możliwe, żeby nigdzie nie wystąpiła tej jesieni.
Rywalizacja będzie bardzo ciekawa, fani Laury, Chamskiego, Respondka, to te same osoby, nie będą chyba wysyłać sms-ów na wszytskich.
Z kolei Lisza i Aga też mogą mieć podobnych fanów, jak sobie tu poradzi Jabłczyńska i Kuszewski...? Bo Kazadi i Kudelski chyba odpadną na początku.
Ale z drugiej strony w tym programie nigdy nic nie wiadomo, jeżeli będę miał możliwość, to będę wysyłać sms-y na Kacpra i Agnieszkę, mam nadzieję, że zostaną jak najdłużej. A jak już wielokrotnie pisałem, moim zdaniem tylko Aga zasługuje na bycie zwyciężczynią zwycięzców.
Oprócz tego oczywiście Aga, Jabłczyńska, z Liszy i Kudelskiego też się cieszę.
No ale brakuje Polka, go też z chęcią ponownie bym zobaczył.
Ale z tego co się Fakt rozpisywał, to ta edycja ma mieć tylko 10 odcinków, do tej tej listy doszłoby jeszcze jedno nazwisko, pewnie Olka Szwed, bo nie poszła do TzG, a nie możliwe, żeby nigdzie nie wystąpiła tej jesieni.
Rywalizacja będzie bardzo ciekawa, fani Laury, Chamskiego, Respondka, to te same osoby, nie będą chyba wysyłać sms-ów na wszytskich.
Z kolei Lisza i Aga też mogą mieć podobnych fanów, jak sobie tu poradzi Jabłczyńska i Kuszewski...? Bo Kazadi i Kudelski chyba odpadną na początku.
Ale z drugiej strony w tym programie nigdy nic nie wiadomo, jeżeli będę miał możliwość, to będę wysyłać sms-y na Kacpra i Agnieszkę, mam nadzieję, że zostaną jak najdłużej. A jak już wielokrotnie pisałem, moim zdaniem tylko Aga zasługuje na bycie zwyciężczynią zwycięzców.
Ja jestem fanem Respondka i Chamskiego, ale Laury nie.Damians pisze:, fani Laury, Chamskiego, Respondka,
Poza tym liczę na to, że Patrycja Kazadi dojdzie daleko. Moim zdaniem niedoceniono jej w tym programie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Podobnie jak Damians bede kibicował i smsy słał na Agnieszka i Kacpra. Ale również kciuki będe trzymał za dwie Joasie. Ale najlepsza zdecydowanie ta dwójka. Swoją drogą Kacper ma dużo szcześcia, bo jest w 6. edycji tylko dzięki ... jokerowi Anety Zając
Rywalizacja będzie bardzo zaciekła, już na samym początku, będą odpadac osoby z top3, wiemy jak kto śpiewa, jak sobie radził w programie, więc już wstępnie każdy fan może ułożyc listę jak mniej więcej będą odpadac nasze gwiazdy, ale trzeba pamiętac, że joś jest nieobliczalne
Rywalizacja będzie bardzo zaciekła, już na samym początku, będą odpadac osoby z top3, wiemy jak kto śpiewa, jak sobie radził w programie, więc już wstępnie każdy fan może ułożyc listę jak mniej więcej będą odpadac nasze gwiazdy, ale trzeba pamiętac, że joś jest nieobliczalne
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie