Taylor Hayes Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Taylor z każdym odcinkiem pięknieje, jest o niebo ładniejsza, niż kiedy powróciła. :wink:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Taylor z każdym odcinkiem pięknieje, jest o niebo ładniejsza, niż kiedy powróciła. :wink:
Dokładnie, myślę, że za rok jej antyfani przestaną się z niej nabijać. :) No chyba, że skrytykują ją za to, że nie ma żadnej zmarszczki. :roll:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

kubeczek pisze:
Dokładnie, myślę, że za rok jej antyfani przestaną się z niej nabijać. :) No chyba, że skrytykują ją za to, że nie ma żadnej zmarszczki. :roll:
Za to też można krytykować. Łatwo to wytłumaczyć. Można ją krytykować , że wygląda pięknie , ale jest to bardzo nienaturalne bo kto w tym wieku nie ma ani jednej zmarszczki? ::jezyk::
Jednak teraz muszę przyznać wam rację. Robi się ładniejsza .
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Val

Post autor: Val »

Według mnie nadeszły odcinki [przełom lat 2005/2006], w których Taylor ma najlepszą fryzurę w swoim życiu.
cmk

Post autor: cmk »

No wygląda bardzo ładnie ale ja i tak wolę Taylor w długich, gęstych włosach, najlepiej w pełnej czerni :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

cmk pisze:No wygląda bardzo ładnie ale ja i tak wolę Taylor w długich, gęstych włosach, najlepiej w pełnej czerni
Ja również, te krótkie tak sobie mi pasują. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Val

Post autor: Val »

W krótkich włosach pasuje bardziej na ciemny, podły charakter ;)
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Mi się akurat bardziej podoba w krótkich. Tak świeżo i nowocześnie. I nie tak anielsko właśnie :twisted: Teraz jak wygląda w TVP1, gdyby nie biust, to byłaby niezła laska :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak się wszyscy cieszyli, ze Taylor wróciła, tyle było łez wzruszeń, a przyszły święta i co? Wszyscy ją olali ::loll:: ::loll:: ::loll:: Dziewczynki, Thomas, maż ::loll:: :zeby:
Teraz widać, jak ją kochają ::krzyw:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Masz rację Damians, zrobili to bo słabo ją kochają, albo w ogóle. Na pewno nie przyszli celowo, bo nie chcieli z nią spędzić świąt. Ale nie kochają też Brooke i reszty rodziny, bo do nich też nie przyszli. ::ysz:: ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Brooke wszyscy mają na co dzień, a Taylor w tym roku zmartwychwstała, więc byłyby to pierwsze ich święta z matką od wielu lat. Ale widocznie dziewczyny i Thomas mają lepsze zajęcie :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Przecież było mówione ,że poszły gdzieś śpiewac czy coś,a potem wrócą na impreze ... ,a Ridge olał wszystkich, ale to także było wyjaśniane ,że coś mu wypadło ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ale było mówione, że bliźniaczki dojadą później. ::chytry::

Za to ciekawe co można powiedzieć o kontaktach Brooke z Loganami, nie wiem jak można się widywać raz do roku na ślubach z własnym rodzeństwem i rodzicami. ::kwasny:: I to tak już od kilkunastu lat. :roll: A w międzyczasie też pełno tragedii, a rodzinka się już na nie nie raczy zjawić...

Wyjątkowo zgadzam się z też Robim (który mnie ubiegł w napisaniu wiadomości). Ridge jak zwykle olał wszystkich. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

DeaconFan pisze:Ale było mówione, że bliźniaczki dojadą później. ::chytry::
Oczywiście, że było, ale zawsze można stworzyć filozofię, że to z Taylor jest coś nie tak...
Damians pisze:Brooke wszyscy mają na co dzień
Aha. A Taylor nie mają?
Awatar użytkownika
Damians

Joe pisze:Aha. A Taylor nie mają?
Mają ją dopiero od pół roku, przez poprzednie lata ona nie żyła :lol: Gdyby tak się za nią stęskniły, to by chciały z nią spędzić całe święta, bo może w przyszłym roku znowu umrze. Ale widocznie nie chcą.

Miały dojść, ale kiedy? Zdążyły się już odbyć chrzciny, zjedli kolację, a dzieci jeszcze nie było :lol: I Thomas też niby śpiewał w tym chórze? :lol:
ODPOWIEDZ