Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A Ewka Farna troche fałszowała na początku :mrgreen: Dziwie się ,że na Festiwalu w Sopocie Katerine śpiewała z playbacku a na małych imprezach śpiewa live...

Dużo śpiewania, mało promowania. Powinno być więcej spotów, więcej rozmów o serialach i produkcjach, jakieś kulisy.

Publika pod gmachem TVP też nie dała popisu, byli bardzo mało rozrywkowi.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Widziałem fragmenty tego całego koncertu w Dwójce.

Publika faktycznie nie zachwyciła... ::kwasny::

A jeśli chodzi o Katerine to ona mi się już tak znudziła ostatnio... Ciągle ją teraz Dwójka promuje, tak jak i Ewę Farnę zresztą. I w końcu Katerine mnie zaskoczyła nie śpiewając z playbacku! :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dwójka wypadła o wiele lepiej, niż Jedynka. :) Miało o wiele lepszych prowadzących ( Zielinę, Kurzajewskiego i Marzenę ). W Jedynce mało kto popisał się głosem, z wyjątkiem Izy Trojanowskiej i Kai Paschalskiej, miejscami Ela Romanowska, kiedy ją było słychać. Coraz większe szanse na 5 serię "Rancza". :wink: A kiedy wyszła ekipa Plebanii, to się zdziwiłem, jak oni to wszystko zaśpiewają, a tu się okazało, że śpiewał proboszcz, a parafianie robili w chórku. :lol: W Dwójce dużo fajnych wykonawców, m. in. Kuszewski, Lipowska, Szyc, Bończyk, Fraszyńska. Zaplusowali też u mnie reklamą "Doktora House'a".

A spot seriali - boski. Kaja Paschalska świetnie w nim wyszła. :wink:

Tylko publiczność była strasznie drętwa.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja całkiem zapomniałem o tym wczorajszym koncercie ::plask wczolo:
A jest gdzieś na necie ten spot TVP1, który wczoraj zaprezentowali?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Właśnie jeszcze nigdzie nie ma ::kwasny:: Ale mam przeczucie, że dzisiaj w przerwie miedzy MNS go puszczą ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Spot jest genialny! Pani Iwona Szymalla ma u mnie dużego plusa, świetnie ,że zorganizowała taki koncert i ,że w końcu jedyna promuje swoje produkcje. Dzięki temu może przybyć im widzów. Uważam ,że spot pomimo ,że nie tak duży jak TVN, nie na taką skalę ale ma swój urok i jest świetnie zmontowany.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem fragmenty koncertu, dzisiaj przed 19 i powiem krótko - TVP marnotrawi kasę na takie imprezy.
To już lepiej byłoby dobrze zmontować spoty promocyjne i emitować je na wszystkich kanałach TVP.
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:TVP marnotrawi kasę na takie imprezy.
TVP robi to dla widzów - a im to się raczej podoba ( przynajmniej większości ) :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Moim zdaniem to nie było aż tak potrzebne ale fajnie ,że taka zmiana w TVP, to dobrze zapowiada dalszą pracę pani Szymalli :wink:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

A jeżeli ktoś jeszcze nie widział, to tutaj są spoty TVP1
Londyńczyków: http://www.youtube.com/watch?v=3kR73eNt ... re=related

I dłuższy seriali: http://www.youtube.com/watch?v=mwk8bm17DO0
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten spot "Londyńczyków" widziałem w tv, bo często puszczają. Ale tego z różnymi serialami nie puszczają wcale ::plask wczolo: Nie wiem po co go w ogóle kręcili. Ale po obejrzeniu stwierdzam, że jest on super :D Zaryzykuję nawet, że jest lepszy od tego TVNu.
Goku

Post autor: Goku »

Mi się średnio ten spot ramówki TVP1 podoba. Jest zbyt prosty, widać że zbyt wiele na niego nie wydali, a do tego strasznie się dłuży. Tylko muzyka jest fajna :).

Spot "Londyńczyków" lepszy, fajnie wykorzystane te angielskie motywy :). Ale i tak to wszystko takie w stylu TVP i daleko temu do TVNu. Ale i tak jest dobrze, bo Polsat ze swoją półamatorską oprawą i półamatorskimi reklamówkami jest daleko w tyle ;).

A wiadomo co ze zwiastunem TVP2?
Awatar użytkownika
Damians

Tomala, spot serialowy TVP1 najczęściej puszczali przed Klanem i Wiadomościami. Po MNS też czasami leciał.

A co do TVP2 to w ogóle go nie widziałem, chyba go nie puszczali ::loll:: Nie mam pojęcia, po co go kręcili :roll:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Pierwszy raz widziałam ten spot z serialami TVP1 i choć muzyka była fajna, to miałam wrażenie, że nie pasuje tutaj. No bo jak ona się ma do seriali o księdzu-detektywie czy życiu plebanii? ::jezyk::
Spot TVN jest lepszy. 8)
Awatar użytkownika
Damians

No Aga Włodarczyk, to cała Plebania :lol: :mrgreen:
Od tego obecnego TVN-u jest 100 razy lepszy. Tylko ten drugi TVN-u był lepszy.
ODPOWIEDZ