Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pottermaniack pisze:Teraz uważam, że Bridget powinna być z Nickiem przynajmniej do porodu. Potem niech skoczy w ramiona Brooke, lub na odwrót. :roll::
Tak to napisałeś, że to Bridget ma skoczyć w ramiona Brooke, albo Brooke w ramiona Bridget. ::loll:: ::loll:: Chyba chodziło Ci o Nicka. :D

Eric w piwnicy wśród różnych potrzebnych i mniej potrzebnych gratów, wygląda trochę dziwnie. Musi się jednak przyzwyczaić do tego, że czasem się jest "na wozie" a czasem pod.
Odnoszę wrażenie, że on zapomina o tym, co zrobił swojej byłej żonie, a Jackie w ogóle nawet go nie skrytykowała. :roll: Nadfal mi brakuje ostrzejszej reakcji Brooke na jego występek.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dawidku, a kto tam wie rodzinę Brooke. :mrgreen:

Wiedziałem ze ŚS, że Felicia wróci, ale nie spodziewałem się, że już dzisiaj. :D Strasznie się cieszę, to moja czwarta ulubiona postać w MNS. :lol:

Wróciła i przywiozła ze sobą parę tajemnic. Taylor powiedziała, że jest mistrzynią kłamstwa, na Marlinie było widać, że nadal kocha Nicka, a potem z torebki wypadł jej smoczek... Czyli mogła urodzić dziecko Nicka! :shock: Niestety, to oznacza pięciokąt Nick-Bridget-Brooke-Dante-Felicia. ::kwasny::

"Ile to Brooke miała ślubów? Sześć, dwanaście, sto trzydzieści?" :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Ten smoczek tez mnie zaskoczył. :D Felicia ma wiele twarzy - jedną pokazała u Taylor, druga u Nicka. Była wielce zawiedziona tym, że Marone Junior jest żonaty i dzieciaty.
Docinki Stephanie są już nudne, mogłaby coś innego wymyśleć.
Bridget po raz kolejny wybacza matce - oby nie było kolejnego powodu do rozczarowania. Mimo to fajnie, że obie sie dogadują.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze:Docinki Stephanie są już nudne, mogłaby coś innego wymyśleć.
No dzisiaj wymyśliła, że Brooke się cieszy z wnuczki, bo "wkrótce" wyrośnie z niej seksowna nastolatka - i w domyśle, Brooke będzie mogła ukraść wnuczce męża ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Co to za dziecko ? :shock: :shock: :lol: Ale jaja nic o nim nigdy nie wiedziałem, niezły szok ! Nie dość , że Felicia wróciła to jeszcze z taka bombą. Fajnie znowu jest pokazany konflikt między nią a Stephanie. Śmieszne , że Stefa pomyślała o Felicii jako o lesbijce - nieźle się dogadały !! :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Śmieszne było dzisiaj jak Stephanie pomyślała, że Felicia jest lesbijką :lol: A widzieliście jak się tym "podjarała"? Od razu zaczęła gadać, że zna wiele lesbijek i że jej to zupełnie nie przeszkadza itd. Ciekawe co by powiedziała jakby Ridge jej powiedział, że jest gejem ::loll:: Pewnie byłaby szczęśliwa, bo uwolniłby się od Brooke :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ciekawe z tym niby wątkiem lesbijskim, nie jestem pewien, ale Susan Flannery (Stephanie) jest też prywatnie lesbijką (to znaczy takie chodzą teorie chyba)??

Sally i jej teksty dzisiaj królowały! Strasznie się za nią stęskniłem, mogłoby jej być więcej w kolejnych odcinkach. :D :: bow ::

Poza tym ciekawe odcinki, szczególnie drugi, wątek Renee i małego Dominick'a, przyjęcie (ciekawie się ogląda relacje przyrodnich sióstr - Bridget i Felicii, jak mało się znają), tabletki Felicii...
Nareszcie coś nowego. ::rad::

Jeszcze co do przyjęcia, to mam wrażenie, że Brooke tam była jak to piąte koło u wozu, szczególnie to było widać w scenie z witaniem Felicii.

I zapomniałbym - śmieszne było jak Darla ubabrała Ridżuniowi nosek. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Felicia lesbijką - wybuchnąłem śmiechem, jak Stephanie z taką teorią wyszła. :D :D Aż się dziwię, że jej takie coś przyszło do głowy. ::loll:: A Renee to tylko asystentka.
Ja juz nie mam wątpliwości, kto jest ojcem tego dziecka - imię mówi już za siebie. :shock: Ale muszę przyznać, że jestem w sporym szoku, że Felicia jest matką. :shock: Ciekawe, jak z tą "bombą" poradzą sobie Nick i Bridget. :D
Sally świetna - jej miny i "haloo" były boskie. :zeby: Szkoda, że jej nie ma częściej.
Zbyt kiczowate te przyjęcie w suterenie - trochę za dużo różu, mogłoby być bardziej kolorowo.
Podobała mi się wymiana zdań między Stephanie i jej córką. Widać, że obie są osobowościami i bronią swego i swoich tajemnic.

Dzisiejsze odcinki poprawiły mi humor. Było wesoło. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Wczoraj oglądałem tylko jeden odcinek i nie chciałem go komentować. Mam problem z głośnikami i to wyklucza zobaczenie drugiego odcinka w Internecie. :?

Szkoda, że Felicia nie jest lesbijką. :lol:

W końcu Nick dowiedział się o dziecku, będzie gorąco. :twisted: Świetnie się ogląda sceny Stephanie-Felicia, widać skomplikowaną i przez to ciekawą więź pomiędzy nimi, zawsze to miła odmiana po Brooke i Bridget. Kłótnia Eryka i Brooke sztuczna na maksa, Eryk ma Stephanie totalnie gdzieś, to już nawet nie jest żałosne i podłe, to jest chore, robić coś takiego osobie, którą zna się od tylu lat, tyle lat się ją kocha. A on ma ją gdzieś, bo liczy się tylko firma. ::kwasny::

Zastanowiło mnie, skąd w gabinecie, do którego weszli Thorne i Taylor nagle znalazł się Dante. :lol: Może coś przegapiłem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W ogóle nie wiem dlaczego tłumaczą piwnice na suterenę i udają że to takie kiepskie miejsce jak to to samo co Thorne przez lata w nim siedział i nikt się nim nie martwił :lol:
Ostatnio są super dialogi, Stephanie śmieszna jak myślała że Felicia lesbijką. Były też niedawno super reklamy, mógłby ktoś wgrać je na youtube? Brooke i Eryk udają kłótnie jak kiedyś Taylor i Ridge w Wenecji ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze:W ogóle nie wiem dlaczego tłumaczą piwnice na suterenę i udają że to takie kiepskie miejsce jak to to samo co Thorne przez lata w nim siedział i nikt się nim nie martwił :lol:
Strasznie mnie to wkurza, Thorne jakoś przez ten czas nie narzekał, ale wielka pani dyrektor i dwóch nadętych projektantów musi wciąż narzekać. :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Thorne był w piwnicy, gdzie dojeżdżała winda, a oni są teraz w suterenie, czyli jeszcze niżej, gdzie już nawet winda nie dojeżdża ::loll::

Obejrzałem dzisiaj cztery odcinki praktycznie pod rząd i praktycznie o każdym chciałem, napisać, że jest głupi ::loll::
Najlepsza była dzisiaj ( w sumie chyba wczoraj ) Darla, która sama o sobie powiedziała, że jest głupiutka :lol: Mina Ridge'a kiedy ona go ubrudziła mówiła sama za siebie :mrgreen:
Brooke jest nienormalna. Zamiast knuć jak odzyskać firmę, aby jej dzieci miały dziedzictwo, to ona myśli o swoim zięciu ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Ten tekst "na co mi firma, jak nie mogę mieć ciebie" był żałosny! Wątek Brooke i Nicka'a to najgorszy i najnudniejszy wątek w historii MNS!

Fajnie było znów zobaczyć Sally i to w takiej dobrej formie :D

Dobrze, że Stephanie powiedziała prawdę Nicko'wi. Teraz, to już patologia do kwadratu ::loll:: Nick ma dzieci z dwiema siostrami Forrester, a kocha byłą żonę ich ojca ::loll:: ::plask wczolo: ::kwasny::

Plan Eric'a dosyć ciekawy, na pewno lepszy od ostatniego planu Ridge'a.
Dawidek
Administrator

Ta suterena inaczej wygląda, niż były gabinet Thorne'a. Jest ciemniej - podejrzewam, że to nie te same miejsca.
Plan Erica jest ryzykowny. Stephanie nie da się w kaszę dmuchać i nie byłbym wcale taki pewny, że ona połknie haczyk. Zamiast kombinować, on powinien się z byłą zoną dogadać. Już wystarczająco jej namieszał i nie powinien doprowadzać jej do jeszcze wiekszej furii. Dobrze, że Brooke wykazuje odrobinę sceptycyzmu.
Felicia jest skomplikowaną dziewczyną. Ona chyba chciała Nick'owi powiedzieć o dziecku, ale jak się dowiedziała, że on jest szczęśliwy z Bridget, to miała zamiar usunąć się w cień. Oczywiście to tylko moja interpretacja - no tak naprawdę nie wiadomo, co jej chodzi po głowie. Stephanie znowu nabrała wiatru w żagle i interweniuje. Felicia jest dorosła, Nick też - sami powinni rozwiązac problem. Felicia sama powinna powiedzieć o dziecku.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja uważam, że Stephanie dobrze zrobiła mówiąc Nickowi o dziecku. On ma prawo o tym wiedzieć, a Felicia już chciała uciec do Francji.
Plan Eryka jest nieco głupi. Dopiero co się z nią uganiał, a teraz niby tak nagle z dnia na dzień przejrzał na oczy? :lol: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W tym wypadku interwencja Stephanie była słuszna bo Felicia zwiałaby a już dość czasu była odcięta od rodziny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ