Cała Polska oglądała "Sąsiadów"??
Dobry kawał
Cała Polska to oglądała "13 Posterunek" w którym grał ww. Zelt(który na pewno jest większą gwiazdą od Lewińskiej). Sporo osób oglądało też "Lokatorów", w których początkowo grała Lewińska. Ale ten marny i nieśmieszny spin-off "Sąsiedzi"?
Dziwne, że ktoś to w ogóle oglądał 
Ja oglądałem "Sąsiadów" i moim zdaniem byli równie dobrzy jak "Lokatorzy" (którzy to znowu po odejściu postaci Bogackich zaczęli się psuć).
Jeśli chodzi o SMS to ostatnio oglądałem ten premierowy odcinek nowej serii. "Rozmowy w tłoku" takie sobie, nie wiedziałem, że to Lewińska parodiuje Foremniak (była do niej zresztą bardzo podobna).
Ale i tak to właśnie głupie, bo ona na pewno nie będzie się za często pojawiać...
Jeśli chodzi o SMS to ostatnio oglądałem ten premierowy odcinek nowej serii. "Rozmowy w tłoku" takie sobie, nie wiedziałem, że to Lewińska parodiuje Foremniak (była do niej zresztą bardzo podobna).
Ale i tak to właśnie głupie, bo ona na pewno nie będzie się za często pojawiać...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Damians - zapewniam cię, że pamiętam mnóstwo rzeczy z czasów kiedy miałem 10, a nawet 5 lat(nawet pamiętam o czym była większość kreskówek które wtedy oglądałem xD)
.
Według mnie fajnie, że Lewińska jest w SMS, bo pasuje do roli Foremniakowej. I to na pewno dużo lepsze niż udział w jakichś tandeta-show w stylu TzG czy JOŚ. Tu przynajmniej wykonuje swoją pracę - gra, bo w końcu jest aktorką!
Według mnie fajnie, że Lewińska jest w SMS, bo pasuje do roli Foremniakowej. I to na pewno dużo lepsze niż udział w jakichś tandeta-show w stylu TzG czy JOŚ. Tu przynajmniej wykonuje swoją pracę - gra, bo w końcu jest aktorką!
Administrator
Trochę się zawiodłem na nowym odcinku SMS. Zbyt mało było Big Dodera, a mogliby zrobić z tego jeden z głównych punktów programu.
Za to Rozmowy w Tłoku świetne.
Lewińska w roli Foremniakowej bardzo wiarygodna, ale i tak Cejrowski z Pedalenem najlepszy.
Super, że Szymon totalnie pojechał na naszym polskim królu homofobów. 
Za to Rozmowy w Tłoku świetne.
Wczoraj miałem przerwę dostawy prądy w trackie. SMS
Widziałem początek i "Rozmowy w tłoku". Super, że wystąpił Kaczyński z Nelly. Ciekawe, kto napisał piosenkę "W Aucie"
Śmieszny był Władimir Władimirowicz Putin i ta jego doradczyni, z zagranicznych polityków była już Angela Merkel, z aktorów Angelina Jolie, ciekawe, kto jako następny. 
Wczoraj, wreszcie od niepamiętnych czasów był super odcinek. Już bardzo dawno się tak nie uśmiałem. Śmieszne było po prostu wszystko. "Ale o co chodzi?" jest świetne, szczególnie wczoraj
Ciekawy był wywiad z Patrycją Kazadi i Olą Szwed. Nawet ten cały Cezik, który mnie już nudzi wczoraj był fajny, bo podobało mi się jak cofali filmik i te balony "wracały". No i ten "Big Doder" wreszcie mnie śmieszył. Szkoda, że takie fajne odcinki zdarzają się raz na sezon albo i rzadziej 
"Big Doder" jest świetny, tyle że trwa strasznie krótko. Cieszę się, że Szymon zaprosił Kazadi i Szwed. Jak zawsze "Rozmowy w tłoku" najlepsze.
Nelly to najśmieszniejszy parodiowany polityk. Szkoda, że ostatnio nie pokazują Danuty Hojarskiej, ale skoro Zyta powróciła, to może ona też?
Cezik zaczyna robić się nudny, piosenki nienajwyższych lotów, mało emocji przy ich odgadywaniu. "Końca nie widać" było lepsze.