Darla Einstein

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W końcu Darla miała dziś coś więcej do powiedzenia. :)

Bardzo fajny był ten moment kiedy urwała zdanie "To nie jest moja...", kiedy ten facet powiedział, żeby się nie martwiła o mamę - Sally, czy coś podobnego.

Darla bardzo ładnie się zachowała, jak prawdziwa córka, przygarniając Sally pod swój dach.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Darla bardzo ładnie postąpiła. Sally traktowała ją jak córkę, więc ona teraz wręcz musiała się zachować jak córka.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zgadzam się, Darla zachowała się super. I po raz pierwszy od bardzo dawna ( gdzieś od ślubu z Thorne'm ) mądrze gadała, lub inaczej - w ogóle gadała :lol: W sumie wątek smutny i przygnębiający, ale dobrze, że jakikolwiek dostała.

Zauważcie, że ona jako jedyna z kobieta w serialu spała tylko z jednym Forresterem :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Darla jest ucieleśnieniem dobra i przyzwoitości. :mrgreen: Myślałem, że Stephanie zatrudni ją jako sekretarkę albo swoją asystentkę w FC, ale może teraz dostanie jakąś pracę w firmie razem z Sally? :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:
Zauważcie, że ona jako jedyna z kobieta w serialu spała tylko z jednym Forresterem :lol: :mrgreen:
Co? Bzdura! Taylor też spała tylko z jednym- Ridgem. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Źle się wysłowiłem, jako jedyna całowała się tylko z jednym Forresterem :wink:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A Stephanie, Jackie, Macy ?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadza się Mikkis - w tym, że Stephanie bym nie wliczał, bo ona ma niewielkie pole manewru. Przeciez nie będzie się namiętnie całować z synami. ::cojest:: Chyba, że miała jakiś romansik z bratem Eric'a, o czym nie wiemy... ::loll:: Co do Macy - to nie pamiętam jej pocałunków z innym Forresterem, chyba, że wliczymy Deacon'a, który w jakiś sposób jest powiązany z rodzinką. Innych sobie nie przypominam - może mi coś umknęło. :D

Wracajmy do Darli. :D

Edycja po prawie dobie: Zapomniałem, że Jackie też była związana z Deacon'em, który, jak pisałem wczoraj, jest po części związany z Forrester'ami. Ale nie jest przecież bezpośrednio z tej rodziny, więc mogą tu być różne interpretacje, czy Faktycznie Jackie i Macy całowały się tylko z jednym Forresterem. Ja uważam, że Forresterem on nie jest. :D, mimo dość bliskich więzi, np. Hope.

Koniec OT.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Oczywiście, że Deacon nie jest Forresterem, tak jak nie jest nim np. Clarke - były mąż Kristen. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Dawidku, znowu mnie z kimś pomyliłeś. :P

A co do Darli to czy po ślubie ona dalej pracowała jako sekretarka w SC ?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bo jestem wzrokowcem i mi się Twój dawny avek pomylił z avkiem Mikkisa. Dobrze, że go zmieniłeś. :oops: ::loll:: Przepraszam za pomyłkę, kolejną już. :oops:

Kiedy ostatnio Sally wspominała dawne czasy, rzuciły mi się w oczy różnice między Darlą dzisiaj, a Darlą dawniej. Dziewczyna z lat 90 była postrzelona, ekstrawagancka, bardziej żywiołowa. Odkąd wyszła za mąż (może trochę wcześniej) zmieniła się w szarą myszkę, nie szaleje, nie gestykuluje, nawet jej ubranie jest takie poważniejsze. Wydoroślała?
Co do pracy w sekretariacie - trudno to stwierdzić, zawsze była w firmie, ale nie pokazywano jej podczas pracy, ja domniemywam, że nie zmieniła zajęcia.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dawidek pisze:Dziewczyna z lat 90 była postrzelona, ekstrawagancka, bardziej żywiołowa. Odkąd wyszła za mąż (może trochę wcześniej) zmieniła się w szarą myszkę, nie szaleje, nie gestykuluje, nawet jej ubranie jest takie poważniejsze. Wydoroślała?
Została matką, żoną. dojrzała, spoważniała. No i to już nie ten wiek. To normalne.
To tylko Brooke wciąż myśli takimi samymi kategoriami co 20 lat wcześniej i zachowuje się wciąż tak samo.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ostatnio Darla mnie śmieszy jak tak ciągle powtarza, że Ridge uważa ją za idiotkę.
I jaka z niej przyjaciółka Hectora i Taylor. :P :lol:
No, ale przynajmniej ma jakiś mały wątek. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Dokładnie, też się cieszę, że nareszcie jest więcej Darli. I jak się martwi o Taylor, o jej szczęście :D To naprawdę jest święta kobieta!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Darla ponownie wyparowała :(
Pojawiła się niby wczoraj z gratulacjami dla Brooke - ale to mało. Brakuje mi prawdziwej Darli, która się śmiała, szalała, ubierała w kolorowe stroje ::rad::
Małżeństwo z Thronem tylko oraniczyło jej wątek, a na początku wydawało się, że go raczej poszerzy :?
ODPOWIEDZ