Bracia i siostry (Brothers & sisters)
- Adex-fan Brooke
- Marek Forrester
- Marek Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Bo mi ciągle to wylatuje z głowy.
Ale dobrze, że przypomniałeś, bo zmobilizowałeś mnie do tego. Ale zamiast czekać na mnie, mogłeś sam coś skrobnąć, chyba, że zrobiłeś to już wcześniej.
Ci, którzy nie widzieli trzeciego sezonu, a chcą obejrzeć, mogą czytać mój komentarz na własną odpowiedzialność. Nie wybielam, z racji, że sezon polska (a właściwie polskojęzyczna) telewizja już pokazała. . A powtórka będzie na pewno na Foxie.
Największą ofiarą, ale i zarazem sprawcą jest Tommy. Rozumiem, że chciał walczyć o rodzinną firmę, mógł to w bardziej uczciwy sposób zrobić, albo czekać na stosowną okazję, mimo, że ciężko byłoby wydrzeć od Holly te udziały.
Kitty i Robert - dziecko bardzo fajne, udało im się, za to w małżeństwie...Kitty powinna pogodzić się z tym, że Robert bez polityki nie potrafi żyć, ona za to może trzymać się z daleka i zająć się inną dziedziną. Robert nie może zapominać o swoim zdrowiu. Odcinek z jego zawałem i jednocześnie z narodzinami, był jednym z najlepszych w dotychczasowej historii serialu (63 odcinki, z których nie widziałem tylko jednego).
Nora - zamiast wtrącać się w życie swoich dzieci, lepiej niech zajmie się fundacją.
Ryan - kolejny syn Wiliama - przypadł mi do gustu. Zadziorny chłopak i trochę mściwy. Jestem ciekaw, jak jego postać rozwinie się w kolejnym sezonie. Jestem ciekaw czy nadal Rebeca i Justin będą mieli z nim kłopoty.
Kevin i Scotty to moja ulubiona para - nic się nie zmieniło.
Szkoda mi Sary - jej małżeństwo zakończyło się rozwodem i teraz napala się na innych facetów.
Podsumowując, trzeci sezon lepszy od drugiego, na porównywalnym poziomie, co pierwszy.
Czwarty sezon na FoxLife, moim zdaniem, rozpocznie sie dopiero w 2010 roku.
Ci, którzy nie widzieli trzeciego sezonu, a chcą obejrzeć, mogą czytać mój komentarz na własną odpowiedzialność. Nie wybielam, z racji, że sezon polska (a właściwie polskojęzyczna) telewizja już pokazała. . A powtórka będzie na pewno na Foxie.
Największą ofiarą, ale i zarazem sprawcą jest Tommy. Rozumiem, że chciał walczyć o rodzinną firmę, mógł to w bardziej uczciwy sposób zrobić, albo czekać na stosowną okazję, mimo, że ciężko byłoby wydrzeć od Holly te udziały.
Kitty i Robert - dziecko bardzo fajne, udało im się, za to w małżeństwie...Kitty powinna pogodzić się z tym, że Robert bez polityki nie potrafi żyć, ona za to może trzymać się z daleka i zająć się inną dziedziną. Robert nie może zapominać o swoim zdrowiu. Odcinek z jego zawałem i jednocześnie z narodzinami, był jednym z najlepszych w dotychczasowej historii serialu (63 odcinki, z których nie widziałem tylko jednego).
Nora - zamiast wtrącać się w życie swoich dzieci, lepiej niech zajmie się fundacją.
Ryan - kolejny syn Wiliama - przypadł mi do gustu. Zadziorny chłopak i trochę mściwy. Jestem ciekaw, jak jego postać rozwinie się w kolejnym sezonie. Jestem ciekaw czy nadal Rebeca i Justin będą mieli z nim kłopoty.
Kevin i Scotty to moja ulubiona para - nic się nie zmieniło.
Szkoda mi Sary - jej małżeństwo zakończyło się rozwodem i teraz napala się na innych facetów.
Podsumowując, trzeci sezon lepszy od drugiego, na porównywalnym poziomie, co pierwszy.
Czwarty sezon na FoxLife, moim zdaniem, rozpocznie sie dopiero w 2010 roku.
- Adex-fan Brooke
Kiedy 4 seria w USA? Są już jakieś reklamy? Jak dla mnie 2 seria najlepsza do tej pory.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
4 sezon B&S wraca już jutro! Czyli w poniedziałek obejrzymy sobie już nowy odcinek!
Zdjęcie grupowe obsady promujące nowy sezon...

I Scotty'ego!

Nie mogę się już doczekać!
Zdjęcie grupowe obsady promujące nowy sezon...

I Scotty'ego!

Nie mogę się już doczekać!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Bracia i siostry wrócili z nowymi odcinkami i od razu zrobiło się ciekawie! Nowy odcinek bardzo mi się podobał, wydaje mi się, że nawet był lepszy od pierwszego z 3 sezonu! Przede wszystkim ciekawie, że odcinek zaczął się mocnym cliffhangerem, następnie były retrospekcje wyjaśniające jak do tego doszło aż wreszcie wyszliśmy do punktu wyjścia i wszystko skończyło się tak jak się zaczęło...
Mam nadzieję, że do ślubu Beki i Justina nie dojdzie bo oni zupełnie do siebie nie pasują, co udowodnili znowu na zaręczynach. W ogóle całe przyjęcie zaręczynowe przezabawne, Holly rzeczywiście trochę bez gustu przystroiła dom Nory- ich kłótnia fajna, a do tego rozbrajająca matka Nory! Mogłaby zostać w serialu na stałe!
Kitty z Robertem to trochę nudny związek, ale Kitty coś ostatnio źle się czuje i chyba na coś jest chora... W ogóle zauważyliście, że Senator farbuje włosy?
Sara mnie też rozbroiła tymi randkami internetowymi. Co jeden facet to trafiał się jej gorszy.
Scotty i Kevin tak jak pisałem wcześniej zaczęli starać się już o dziecko, bardzo miło ich się ogląda razem, Kevin nawet używa Twittera i ćwierknął coś o Kitty i Robercie!
Fani na zagranicznym forum narzekają, że szkoda, że profil Kevina na Twitterze nie istnieje niestety naprawdę.
A więc ogólnie wszystko zapowiada się ciekawie, fajnie, że rodzinka nadal jest crazy, tylko nie podobał mi się brak Ryana w odcinku. Mam nadzieję, że pojawi się w drugim.
Mam nadzieję, że do ślubu Beki i Justina nie dojdzie bo oni zupełnie do siebie nie pasują, co udowodnili znowu na zaręczynach. W ogóle całe przyjęcie zaręczynowe przezabawne, Holly rzeczywiście trochę bez gustu przystroiła dom Nory- ich kłótnia fajna, a do tego rozbrajająca matka Nory! Mogłaby zostać w serialu na stałe!
Kitty z Robertem to trochę nudny związek, ale Kitty coś ostatnio źle się czuje i chyba na coś jest chora... W ogóle zauważyliście, że Senator farbuje włosy?
Scotty i Kevin tak jak pisałem wcześniej zaczęli starać się już o dziecko, bardzo miło ich się ogląda razem, Kevin nawet używa Twittera i ćwierknął coś o Kitty i Robercie!
A więc ogólnie wszystko zapowiada się ciekawie, fajnie, że rodzinka nadal jest crazy, tylko nie podobał mi się brak Ryana w odcinku. Mam nadzieję, że pojawi się w drugim.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Taki w miarę ten nowy odcinek, oczywiście nadal mam tych samych faworytów: Scotty'ego,Norę,Holly i Kitty - dla nich oglądam ten serial, Robert nadal drętwy, randki Sary śmieszne,czy ja wiem czy Rebecka nie pasuje do Justina? I tak pewnie będą razem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Oglądacie nową serie z USA? Ja tak
Szokujące dość było zobaczyć jak chora Kitty ogoliła się na łyso, poza tym tam też zapowiada się wątek matki zastępczej, ale dla dziecka Kevina i Scottiego.
Szokujące dość było zobaczyć jak chora Kitty ogoliła się na łyso, poza tym tam też zapowiada się wątek matki zastępczej, ale dla dziecka Kevina i Scottiego.
Jakiś czas temu zacząłem oglądać i dzisiaj skończyłem drugi sezon B&S
.
Moją ulubioną postacią od początku jest Scotty
. Zaraz za nim w moim rankingu są Kevin i Kitty
.
Zresztą lubię praktycznie wszystkich poza Tommy'm. W pierwszym sezonie nie miał ani jednej ciekawej sceny, a w drugim sezonie stał się strasznym dupkiem.
Strasznie się cieszę, że Scotty i Kevin wzięli "ślub"
. Po pierwsze dlatego, że teraz będzie więcej Scotty'ego(chyba, że zrobili z niego drugą Julię i zepchnęli go na dziesiąty plan, ale mam nadzieję, że nie), a po drugie te wszystkie sceny związane ze ślubem były świetne, szczególnie oświadczyny! 
Super, że Becca nie jest siostrą Justina!
Od początku była między nimi chemia i fajnie, że teraz będą mogli być razem, choć jestem ciekawy co na to Nora.
Moim zdaniem bez sensu zrobili, że Saul jest gejem. Lubiłem parę Saul&Holly w pierwszym sezonie.
Mam nadzieję, że Kitty uda się szybko adoptować dziecko
. Szkoda, że nie może zajść w ciażę
. Strasznie mi było jej szkoda, gdy poroniła.
No i na koniec - jest jeszcze jeden Walker!
No to biorę się za trzeci sezon
. A miałem oglądać na zmianę z "Chirurgami", ale tak się wciągnąłem, że 2 sezon "Chirurgów" musi poczekać aż dojdę do bieżących odcinków B&S
.
Moją ulubioną postacią od początku jest Scotty
Zresztą lubię praktycznie wszystkich poza Tommy'm. W pierwszym sezonie nie miał ani jednej ciekawej sceny, a w drugim sezonie stał się strasznym dupkiem.
Strasznie się cieszę, że Scotty i Kevin wzięli "ślub"
Super, że Becca nie jest siostrą Justina!
Moim zdaniem bez sensu zrobili, że Saul jest gejem. Lubiłem parę Saul&Holly w pierwszym sezonie.
Mam nadzieję, że Kitty uda się szybko adoptować dziecko
No i na koniec - jest jeszcze jeden Walker!
No to biorę się za trzeci sezon