Programy TVN Style

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

W tym tygodniu już chyba wystartowała nowa ramówka, bo dzisiaj o 22:15 nowy cykl "66 niezapomnianych chwil showbiznesu" :)
Goku

Jak widać infobot miał złe informacje, bo dzisiaj rozpoczął się cykl "33 niezapomniane metamorfozy". I trzeba przyznać, że jest naprawdę ciekawy! :) Jak ktoś nie widział to polecam obejrzeć powtórkę. Lista w pierwszym odcinku:

33.Donald Tusk
32.Szymon Majewski
31.Monika Olejnik
30.Anna Mucha
29.Jan Pospieszalski
28.Maria Peszek
27.Agata Młynarska
26.Doda
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oglądałem końcówkę, ten cykl, to bardziej 33 osobowości polskiego show biznesu niż metamorfozy. Bo tak, jak przedstawili Młynarską, to mogą praktycznie przedstawić każdego dziennikarza, prezentera, aktora, który zaczynał na początku alt 90-siątych.
A za tydzień Edyta i Ibisz, muszę obejrzeć :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Spodobał mi się ten cykl. Ale powinien się nazywać tak jak Damians powiedział.
Nie wiem co tam robi Tusk! Czy oni go muszą nawet tutaj uwielbiać? :? Najbardziej rozśmieszyło mnie jak pokazali Młynarską z tym tekstem "Cześć Józek" czy ktośtam ::loll:: A dobre jeszcze było jak mówiła na temat swojego odejścia z TVP i cośtam wspomniała, że jeszcze by usłyszała, że się do niczego nie nadaje (tak jak Monika Richardson).
Tomala

Dzisiaj w "Lekcji Stylu" gościem był... Nergal! :D Nie znałem go wcześniej zbyt dobrze, jedynie tak stereotypowo, a to się okazał całkiem normalny facet. Naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Awatar użytkownika
Damians

Oczywiście, poza sceną to zwykły, normalny facet, w dodatku po studiach historycznych :)

Ta edycja programu taka sobie, w poprzedniej było więcej fajnych ( śmiesznych ) rad, a teraz wszystko już się powtarza :P
Tomala

Dzisiaj na TVN Style wystartował kolejny cykl: "66 niezapomnianych programów TV" :) Na początek podam pierwsze notowanie:

66. Disco Relax
65. Sprawa dla reportera
64. Jestem jaki jestem
63. Nie do wiary
62. Wzrokowa lista przebojów
61. Perły z lamusa
60. Szkło kontaktowe
59. Zwierzyniec
58. Co z tą Polską?
57. Ojczyzna Polszczyzna

Tak sobie teraz myślę. Jakim cudem takie żałosne i żenujące programy jak "Disco Relax" czy "Jestem jaki jestem" mogły fascynować pół Polski (w tym mnie) ::loll::
"Sprawę dla reportera" lubię. Kasia Kwiatkowska fajnie naśladowała Elżbietę Jaworowicz :lol:
"Nie do wiary" też lubiłem, ale ten program i ten prowadzący mnie przerażał ::bojesie:: Pamiętam jak się tego bałem jak byłem mały i rodzice to oglądali. Ale z 2. strony to mnie ciekawiło. Później juz oglądałem to sam z siebie.
"Wzrokowa lista przebojów", "Perły z lamusa" i "Zwierzyniec" to nie moje czasy - nie pamiętam tych programów.
"Szkła kontaktowego" nienawidzę i nie rozumiem zachwytu wypowiadających się osób. Ale cóż, musieli trochę polansować siebie. Ten program jest dla mnie strasznie nudny, żarty prowadzących są beznadziejne, wogóle nie śmieszne i to zwracanie się do siebie per "Pan" przez prowadzących ::plask wczolo:
"Co z tą Polską" jest mi obojętne.
A program "Ojczyzna Polszczyzna" pamiętam z tytuły, ale chyba go nigdy nie oglądałem.
Awatar użytkownika
Damians

A w czołówce będzie oczywiście Mam talent, YCD i Big Brother, jak to zwykle bywa w tych subiektywnych zestawieniach ::loll::
Goku

Damians pisze:A w czołówce będzie oczywiście Mam talent, YCD i Big Brother, jak to zwykle bywa w tych subiektywnych zestawieniach ::loll::
Tyle, że akurat tu te programy będą zdecydowanie zasłużenie :wink:. A na pierwszym zapewne będą "Milionerzy" :).
Awatar użytkownika
Damians

O zapomniałem o Milionerach i oczywiście TzG ::loll::
Wg mnie na pierwsze cisną Taniec lub Big Brothera.
Goku

A tak w ogóle to nudny ten program. :ziewam: Najgorszy z tej serii... Mam nadzieję, że jeszcze się rozkręci.
Tomala

A ja obstawiam, że na 1. miejscu będzie legendarne "Studio 2". Chociaż nie zdziwi mnie jeśli dzadzą, któryś ze swoich programów.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja obstawia "Studio 2" albo "Big Brother" na pierwszym miejscu.

Jeśli chodzi o moje wrażenia, to "Sprawa dla reportera" powinna być o wiele wyżej.
"Disco Relax" - moim zdaniem tego programu nie powinno zabraknąć w rankingu. Sam to oglądałem i mam miłe wspomnienia związane z tym programem. :wink:
"Co z tą Polską" w ogóle nie powinno być w zestawieniu. Podobnie "Szkła kontaktowego". Pierwszy z nich to raczej promocja Tomasza Lisa, podobnie jest z "Teraz my". :?

Będę oglądać następne odcinki. ::rad::
Tomala

Wczorajsze notowanie "66 niezapomnianych programów":

46. Pod napięciem
45. Filmidło
44. To było grane
43. Czar Par
42. Tik Tak
41. Jarmark
40. Teraz My
39. Europa da się lubić
38. Teleexpres
37. Rozmowy w toku

"Pod napięciem" bardzo lubiłem. Ale jednocześnie trochę bałem się tego programu jak byłem mały :lol:
Przypomnięli mi o programie "To było grane". Pamiętam, że bardzo to lubiłem.
"Tik Tak" po prostu uwielbiałem.
"Europa da się lubić" jest załużenie w rankingu, ale ja zawsze uważałem ten program za straszną wiochę.

A mógłby ktoś mi napisać co było w odcinku tydzień temu. Bo niestety nie oglądałem i potem zapomniałem obejrzeć powtórkę ::plask wczolo: Nie koniecznie co było na którym miejscu, tylko ogólnie jakie programy były.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co pokazywali o Tik Taku? Bardzo lubiłem, zdecydowanie za nisko na tej liście, tak samo Teleexpress.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ