Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś prezentowali się dobrze wszyscy na przyjęciu Bridget i Dantego, trochę śmiesznie że zaprosili Hectora, ale chodziło o wprowadzenie Christiana w wątek, bez sensu że on tak się interesuje. Między Bridget i Dante zaczyna się fajnie układać, niestety/stety Felicia żyje(a raczej ożyje skoro żyje). Brooke i Nick z dziećmi byli dziś znośni, Brooke urocza, RJ mało kontaktował a Ridge jak obłąkany lata wszędzie, ale dobrze mu tak - zasłużył za to na co skazywał przez lata Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tiril, słuszna uwaga, co do rozpoznania dziecka. Na Dantego Christian to nie zwrócił uwagi nawet...Ten grill całkiem fajny nawet. I nie było tak sztywno. :wink:
Brooke i nick - najlepsze sceny od dłuższego czasu. Wesoło, zabawnie, piracko. Wielki Marynarz nie potrafił namiotu złożyć, co by począł bez Brooke? ::loll:: Dzieciaki też fajne, Hope świetnie się bawiła. Ta wyspa sztucznie wyglądała - scenografia. Wydaje mi się, że to była Catalina.
Zachowania Ridge'a nie będę komentować. ::loll:: Stephanie zatkało, jak złożył jej tę propozycję. ::loll::
Po raz który Jackie wyszła na idiotkę? :D

Post autor: Tomala »

A mnie strasznie męczą sceny Brooke i Nicka. Nienawidzę tych klimatów Nicka :evil: ::plask wczolo: A ta wycieczka to ponoć miała być za pół roku, jak obiecywał Nick Hope, a nie za 2 dni.
Bardzo mnie dzisiaj zdziwiło, że scenarzyści nie skorzystali z okazji i nie pokazano nam Dante bez koszuli :lol: Akurat dzisiaj to by było całkiem naturalne :lol:

Post autor: Pottermaniack »

Ogólnie prawie nic się nie działo, poza tym, że Bridget i Dante poznali prawdę o Felicii. Jedyną atrakcją było nowe ujęcie Taylor. :mrgreen:

Kiedyś Hope mówiła do Ridge'a tato, a teraz tata Ridge'a. :roll: Może szykuje się awans wujka Nicka na tatę Nicka?

Scena, kiedy Bridget zobaczyła Felicię, trochę sztuczna, po minucie już wszystko do niej dotarło. A Dante zamrugał dwa razy i już ogarnął całą sytuację. :roll:

Post autor: Tiril »

Pottermaniack pisze:A Dante zamrugał dwa razy i już ogarnął całą sytuację. :roll:
A w jego "Felicia?" nie było słychać nawet nutki zaskoczenia. Ot, tak jakby Felicia wpadła na kawę
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Pottermaniack pisze:Ogólnie prawie nic się nie działo, poza tym, że Bridget i Dante poznali prawdę o Felicii. Jedyną atrakcją było nowe ujęcie Taylor. :mrgreen:

Kiedyś Hope mówiła do Ridge'a tato, a teraz tata Ridge'a. :roll: Może szykuje się awans wujka Nicka na tatę Nicka?

Scena, kiedy Bridget zobaczyła Felicię, trochę sztuczna, po minucie już wszystko do niej dotarło. A Dante zamrugał dwa razy i już ogarnął całą sytuację. :roll:
No i był Christian w czołówce a Dante mógł zwyczajnie skapnąć się co się dzieje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nudnawe odcinki, dobrze, że miałem co robić, więc się aż tak nie nudziłem. :D
Felicia wg mnie była zszokowana, ale szybko się opamiętała. To bardziej nienaturalnie wyglądał Dante. Praktycznie zero zdziwienia. Zauważyliście płacz Bridget na końcu drugiego odcinka? Zastanawiam się, czy to z obawy, że znowu straci Dominicka czy ze wzruszenia, że Felicia żyje.
Brooke, Nick i reszta - nudzili dzisiaj.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:Zauważyliście płacz Bridget na końcu drugiego odcinka? Zastanawiam się, czy to z obawy, że znowu straci Dominicka czy ze wzruszenia, że Felicia żyje.
No właśnie mnie też to zastanawia.

Reakcja Dantego faktycznie nieprzekonująca, weszedł sobie normalnie, powiedział coś tam, że to niemożliwe. :lol:
Na wyspie też nic ciekawego. Potem Nick miał chociaż fajną rozmowę z Massimo w samolocie. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

Świetna była scena pod koniec odcinka z arią operową, Brooke obściskuje się z Nick'iem, Jackie zostaje aresztowana, a Mass triumfuje ::rad::

Całkowicie popieram działania Massima, bardzo dobrze, że wydziedziczył Nick'a i aresztował jego matkę, należy zrobić wszystko, żeby zakończyć ten patologiczny związek z Brooke.

Jackie niby taka bogata, ma siec największych butików w L.A, a nie ma miliona dolarów :roll: :lol:

Cieszy mnie że Massimo jest takim fanem pary Bridge obecnie, ale jak zawsze metody ma zbyt radykalne, Jackie przecież jest niewinna jak widać. Ridge był śmiesznie ulizany, pewnie specjalnie aby razem z Massimo kojarzyli się z takimi ważniakami jak z jakiejś mafijnej rodziny a Nickowi przebijały sutki przez te bluzę :lol:

Post autor: grzegorz475 »

co do dzisiejszych odcinków to Massimo przesadził z takimi zarzutami dla Jackie za niewinność ma spędzić 25 lat? ::ke:: Mass mówi że nie jest Erykiem a sam nie lepiej postępuje i co tu więcej pisać a zauważyliście może na drzwiach w domu Brooke tą dziure co zrobiła Brooke jak strzelała do Stefy ? :zeby:
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

A ja kibicuję Brooke i Nickowi. Przekonali mnie do siebie. Bardzo podoba mi się postawa Brooke, Ridge myśli, że obieca jej złote góry a ta jak zwykle posłusznie do niego wróci. Nie wierze, że to piszę, ale Brooke i Nick tworzą teraz świetną parę. Mam nadzieję, że uda się im pomóc Jackie i dokopią tatuśkowi i Ridgeowi. Wreszcie jakiś ciekawy zwrot akcji a myślałem, że ten trójkąt będzie mega nudny.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Joe pisze:A ja kibicuję Brooke i Nickowi. Przekonali mnie do siebie. Bardzo podoba mi się postawa Brooke, Ridge myśli, że obieca jej złote góry a ta jak zwykle posłusznie do niego wróci. Nie wierze, że to piszę, ale Brooke i Nick tworzą teraz świetną parę. Mam nadzieję, że uda się im pomóc Jackie i dokopią tatuśkowi i Ridgeowi. Wreszcie jakiś ciekawy zwrot akcji a myślałem, że ten trójkąt będzie mega nudny.
Podpisuję się pod całym twoim postem Joe. :) Teraz już wiem, że będę kibicował parze Brooke i Nick, na dupka Ridge'a już nie mogę patrzeć, myśli sobie, że jest niewiadomo kim jak zwykle.
Massimo wreszcie wkroczył do akcji, super scena z tą arią operową słyszaną w tle jak m.in. po Jackie przychodzą ci agenci FBI chyba. Sam Mass ma jednak u mnie olbrzymiego minusa, też myśli, że jest niewiadomo kim i będzie układał synom życie. ::kwasny:: No i nagle sobie przypomniał o wielkich krzywdach jakie mu wyrządzili Deacon i Jackie (fajnie było zobaczyć ponownie Deacona, mimo iż w retrospekcji :) ). :roll: A ostatnio z Jackie był przecież w poprawnych stosunkach... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Pottermaniack »

Biedna Jackie, tyle nieszczęść za jednym razem. :lol: Zastanawiający jest fakt, że ma największą sieć butików na świecie, a nie ma miliona na kaucię.

Dziwi mnie, że fani Brooke tak strasznie naskakują na Ridge'a i mieszają go z błotem, a tak gorąco pragną, żeby był z Brooke. :lol:

Fajnie było zobaczyć scenę z Deaconem, pokazali ją chyba, żeby częściowo usprawiedliwić czyn Massa.

Nick i Brooke razem są świetni. :: bow :: Bo osobno wręcz przeciwnie. ::chytry::

Post autor: Robi »

Nie wierzę ( choć to fakt znany ) że krytycy Brooke nagle ją pokochali :roll: Bardziej niż sami fani Logan .
Massimo przesadził i to zdecydowanie. Choć kibicuje związkowi Brooke&Ridge to jednak nie można osiągać sukcecu idąc po trupach.
ODPOWIEDZ