Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Dlaczego nieuczciwej? Każdy ma możliwość wysłania dowolnej ilości smsów i nawet głosów z Internetu. Regulamin Telekamer nie przewiduje żadnych limitów.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

fandantego pisze:Dlaczego nieuczciwej? Każdy ma możliwość wysłania dowolnej ilości smsów i nawet głosów z Internetu. Regulamin Telekamer nie przewiduje żadnych limitów.
A właśnie, że przewiduje. Tutaj jest cytat z regulaminu plebiscytu
Uczestnik może wziąć udział w plebiscycie więcej niż jeden raz przy użyciu różnych kanałów głosowania: wysyłając kartki, smsy, głosując przez Internet, przy założeniu, że przez Internet można oddać 1 głos z 1 numeru IP/IPX.
Źródło: http://telekamery.pl/stat.php/art,4/
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Właśnie chciałem to napisać Beja. :D

Wielokrotne głosowanie przez tę samą osobę z różnych IP, moim zdaniem jest po prostu nieuczciwe wobec uczestników plebiscytu, nominowanych i może naruszyć regulamin, jeśli prawnicy uznają, że to było naruszenie. Można zagłosować 3 razy, za każdym razem za pośrednictwem innego sposobu komunikacji. Pod tym względem regulamin jest czytelny. Chodzi o tę samą kategorię, nie można 5 razy głosować na "MnS", można maksymalnie trzy.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ciekawe kto by wyszedł po nagrodę jakby wygrała Moda? Wyobrażacie sobie nagle Stephanie która wchodzi na scenę i odbiera statuetkę? ::rad:: :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A więc idziemy do członków rodziny/znajomych aby zagłosowali na B&B :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

B@r pisze:Ciekawe kto by wyszedł po nagrodę jakby wygrała Moda? Wyobrażacie sobie nagle Stephanie która wchodzi na scenę i odbiera statuetkę? ::rad:: :lol:
Jak to kto, my ::jezyk:: pod rękę z KKL i Hunter :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Szczerze mówiąc sądzę, że MNS nie ma szans na wygraną. Jescze się waham czy nie zagłosować na House'a, ale chyba skuszę się na Modę. Ale mimo to trzeba pamiętać, że MNS oglądają głównie babcie, które nie korzystają z Interentu, a to z niego będzie pochodzić większość głosów, a House'a ogląda bardzo dużo internautów...
Adex-fan Brooke pisze:Jak to kto, my pod rękę z KKL i Hunter
To by było dobre :lol:
Gdyby MNS wygrała to mogłaby już cała ekipa przyjechać i przy okazji nakręcić jakieś odcinki w Polsce :) :wink: :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

E taaam, ja głosuję na Californication :P
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

wiwi pisze:E taaam, ja głosuję na Californication :P
::ysz:: ::plask wczolo:

Adex-fan Brooke pisze:
B@r pisze:Ciekawe kto by wyszedł po nagrodę jakby wygrała Moda? Wyobrażacie sobie nagle Stephanie która wchodzi na scenę i odbiera statuetkę? ::rad:: :lol:
Jak to kto, my ::jezyk:: pod rękę z KKL i Hunter :mrgreen:
Pewnie wyszedłby aktualny dyrektor TVP1. Musiałby zachwalać serial - wyobraźcie sobie - setki największych polskich gwiazd siedzących na widowni, 7 mln widzów przed telewizorami, i wszyscy słyszą pozytywne rzeczy o MNS :D ::rad::
A w późniejszym terminie, jak ta wiadomość dotarłaby do USA, to może przesłaliby nam jakieś specjalne podziękowania. Skoro w zeszłym roku KKL specjalnie dla czytelników KropkiTV życzyła wesołych świąt, to równie dobrze mogłaby podziękować polskim widzom na na TVP1 ::jezyk::

Ciekawo, jakie fragmenty pokażą w czasie nominacji, a może zrobią nam wielką niespodziankę i na tym filmiku będą jakieś specjalne podziękowania od aktorów z USA :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Ciekawo, jakie fragmenty pokażą w czasie nominacji, a może zrobią nam wielką niespodziankę i na tym filmiku będą jakieś specjalne podziękowania od aktorów z USA
Obstawiam, że będzie Sally (być może z Clarke'iem) w Spectrze. Ten rudy łeb to znak rozpoznawczy MNS :lol: :wink: Często właśnie takie fragmenty z MNS pokazują w telewizji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tomala babcie i opinia o B&B że to zwykły badziew to stereotypy i właśnie runęłyby na oczach wielu ludzi gdyby B&B wygrało a myślę że ma szanse wygrać jak zmobilizujemy siebie i znajomych plus niektórzy mogą być zaaferowani głosowaniem w innych kategoriach a B&B zaznaczą dla żartu :P Wierzę że szanse są duże!
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Ludzie naśmiewają się w komentarzach pod licznymi newsami dotyczącymi tegorocznych Telekamer. Mnie to irytuje powiem szczerze :x Dla żartów piszą, że wygra MODA. Nie znają siły tego serialu. A większość to taki ciemnogród (bez urazy), który wypisuje różne brednie - a to, że serial jest najdłuższy na świecie, a to, że jest to niekończąca się telenowela, a to, że ma już chyba ze 100 lat i pamięta ją sam Hitler. Głupot takich czytać się nie da.

Może pokażemy w końcu polskiemu zaściankowi gdzie Moda rośnie :) Gdyby wygrała MNS zamiast House'a (który teraz ma największe szanse) to by im miny zrzedły. Ja rozumiem fenomen House'a, bo sam oglądam i sam jestem fanem. Ale mam większy sentyment do opery Bella, dlatego pragnę zwycięstwa "naszej" Mody... :wink:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ja zagłosowałem raz na Modę, a dwa głosy oddałem na House'a. Lubię Modę, ale wolę House'a . Wygrywa House , Moda jest 2 i jestem zadowolony :)
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tim pisze:Lubię Modę, ale wolę House'a .
House'owi wygrana nic nie da, a MNS może dać bardzo dużo. Przede wszystkim wielką promocję, a nam - jako Fanom - powinno na tym zaleźć.
Dziwne, że tego nie rozumiecie. Może przenieście się na forum House'a...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja osobiście jestem jeszcze wielkim fanem Skazanego na śmierc, ale zagłosuję na MnS, ta soap opera i to forum to już jakby nawet częśc mojego życia, wiele lat już to oglądam, więc wypada zagłosowac. Tak jak inni sądzę, że trzeba pokazac Polsce siłę B&B. :D

Sądzę, że MnS ma duże szanse na wygraną, pamiętajmy, że parę lat temu zdobyła już w Polsce Teleekran rywalizując z wieloma innymi znanymi serialami zagranicznymi.
Teraz duża jest konkurencja ze strony House'a, Skazany może zając III miejsce (niestety jego siła zdaje się trochę opadła przy emisji III i IV sezonu). Californications i CSI nie mają raczej większych szans... :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ