W świetnym momencie zadałeś to pytanie, bo właśnie staram się ściągnąć pierwszy odcinek(ostatnio mam fazę na sitcomy). Niestety na tej stronie z której ściągam jako pierwszy jest podpisany trzeci(zorientowałem się po tym, że napisy nie pasują) i teraz ściągam następne po kolei, może trafię na pierwszy xD. Jak uda mi się na niego trafić i obejrzę kilka odcinków to napiszę co o nim sądzęAdex-fan Brooke pisze:"Will i Grace" to świetny serial, kto ogląda?

Courteney Cox gra czterdziestoletnią rozwódkę Jules Cobb, wychowującą nastoletniego syna. Wieczory spędza w domu z kieliszkiem wina, ale ciąży jej myśl, że w jej życiu już nic ciekawego miałoby się nie wydarzyć. Za namową młodszej przyjaciółki postanawia to zmienić i zacząć spotykać się z mężczyznami. (popcorner.pl)
Pilot jest świetny!
No ja wlasnie kilka dni temu obejrzalam pilotowy odcinek i zgadzam sie w calej rozciaglosci - serial jest naprawde swietny!! Courtney naprawde pasuje do tej roli, a Busy jest absolutnie genialna jako szalona LaurieGoku pisze:Pilot jest świetny!Naprawdę, śmiałem się co chwila
. Courteney Cox(Monica z "Przyjaciół") jest jak zwykle niezawodna, a jej postać Jules jest bardziej zdesperowana niż wszystkie "Desperate Housewives" razem wzięte. No i genialna Busy Phillips(Audrey z "Jeziora Marzeń") w roli jej przyjaciółki Laurie
. Na pewno będę oglądać następne odcinki!
Ostatnio zacząłem oglądać "Modern Family". Świetny serial! Obejrzałem 9 odcinków(do 10 jeszcze nie ma napisów) w jeden dzień
. Najlepszy jest ojciec, który próbuje być cool
. Polecam
.
Wciąż oglądam "Cougar Town" i po 10 odcinkach wciąż uważam, że serial jest genialny!
Próbowałem też oglądać "The Middle", ale średnio mi się spodobał i zrezygnowałem po trzech odcinkach...
Wciąż oglądam "Cougar Town" i po 10 odcinkach wciąż uważam, że serial jest genialny!
Próbowałem też oglądać "The Middle", ale średnio mi się spodobał i zrezygnowałem po trzech odcinkach...
Administrator
Właśnie oglądałem dwa pierwsze odcinki Coguar Town i prawie wcale mi się nie podoba, mało śmieszne i oczywiście całkowicie odbiegające od rzeczywistości, po pierwsze główna bohaterka jest zbyt postrzelona i wygląda zbyt młodo aby być typową kocicą. Chyba nie będę tego oglądać, reklama wprowadziła mnie trochę błędnie w ten serial.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, to Twoje myślenie o tym serialu jest błędne! To świetny serial i dziwię się, że Cię nie wciągnął. Co Ci tam odbiega od rzeczywistości? Zresztą to przecież serial komediowy a'la "Sex w wielkim mieście". Problem kobiet po rozwodzie jest ostatnio na topie, powstaje masa książek filmów i książek gdzie głównymi bohaterkami są kobiety po 40stce które się rozwiodły, nie akceptują swojego ciała, mają dziecko, oglądają się za kimś młodszym...
Czyżbyś był konserwatystą?
Czyżbyś był konserwatystą?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
To może ona w tej roli mi nie pasuje, aktorka jest atrakcyjna, więc nie pasuje do tych problemów z jakimi niby ma się zmierzyć, do Sexu w wielkim... to nawet się nie da porównać w żadnym calu! Tam bohaterki nie są takie postrzelone.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No nie wiem czy tam nie są postrzelone...
Na pewno Jules nie jest bardziej od nich.
I czemu Ci nie pasuje? Aktorka świetnie właśnie pasuje do tej roli! Jules jest atrakcyjna, ale jak każda kobieta ma swoje słabości i niedoskonałości, które z biegiem odcinków będą coraz bardziej widoczne. Polecam dalej oglądać!
Było już 12 odcinków w USA!
Zresztą opis postaci mówi sam za siebie:
Jules Cobb, świeżo rozwiedziona samotna matka wychowująca siedemnastoletniego syna odkrywająca prawdę o randkowaniu i starzeniu się. Jules całą swą młodość poświęciła na wychowanie syna, dopiero teraz może nadrobić stracony czas i znów poczuć się jak "dwudziestka" ponownie szukając miłości. Mieszka w małym miasteczku na Florydzie i jest odnoszącym sukcesy agentem nieruchomości.
I czemu Ci nie pasuje? Aktorka świetnie właśnie pasuje do tej roli! Jules jest atrakcyjna, ale jak każda kobieta ma swoje słabości i niedoskonałości, które z biegiem odcinków będą coraz bardziej widoczne. Polecam dalej oglądać!
Zresztą opis postaci mówi sam za siebie:
Jules Cobb, świeżo rozwiedziona samotna matka wychowująca siedemnastoletniego syna odkrywająca prawdę o randkowaniu i starzeniu się. Jules całą swą młodość poświęciła na wychowanie syna, dopiero teraz może nadrobić stracony czas i znów poczuć się jak "dwudziestka" ponownie szukając miłości. Mieszka w małym miasteczku na Florydzie i jest odnoszącym sukcesy agentem nieruchomości.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Może będę zerkać, ale kiepska ta bohaterka w porównaniu z np. Ally MacBeal, współcześnie w ogóle jakoś brak dobrych komediowych seriali, najfajniejsze są desperatki, ale one to nie są czystą komedią lecz łączą kilka gatunków, stanowiąc w zasadzie nowoczesną wieczorną soap operę.
Spotkanie po latach obsady sitcomu Murphy Brown: http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=5508149n (Co ciekawe można się dowiedzieć że Heather Locklear miała grac tytułową rolę!)
i Bill Cosby Show: http://crushable.com/entertainment/cosb ... oday-show/
Oba seriale bardzo lubiłem gdy leciały na Tvp1 w latach '90.
i Bill Cosby Show: http://crushable.com/entertainment/cosb ... oday-show/
Oba seriale bardzo lubiłem gdy leciały na Tvp1 w latach '90.
"Murphy Brown" raczej nie kojarzę, ale "Bill Cosby Show" uwielbiałem w dzieciństwie oglądać, ale niewiele już pamiętam z tego, jakiś czas temu chyba na Pulsie się na to natknąłem, serial wydawał się być bardzo stary.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.