Felicia Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Naprawdę dobrze zagrane, coś jak scena, w której Sally dowiedziała się od policjanta o pierwszej śmierci Macy.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

No i Felicia jest już całkiem zdrowa :roll:
Bardzo to naciągane, ale dobrze, że żyje :wink:
Tylko trochę wkurza mnie teraz jej obecność, bo ile można patrzeć na na nią pozującą nago Dantemu i na zmianę całującą się z Christianem ::ysz::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Pasuje do Dante, oboje nienawidzą ubrań. :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jej intrygi są pokroju Sally Spectry, takie proste, ale zarazem skuteczne i zabawne :mrgreen:
"Przypieczona" Bridget wyglądała bardzo realistycznie, a posmarowana kremem z botoksem, aż za bardzo ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo wkurzająca ::kwasny::
Nie powiem, że nie podobała mi się taka wersja "przypieczonej" Bridget, bo musiałbym skłamać :lol: Ale już zachowanie samej Felici było bardzo głupie i nieodpowiedzialne ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się z Mareczkiem.
Ja swojemu rodzeństwu czegoś takiego na pewno nigdy bym nie zrobił... ::kwasny::
Ogólnie Felicia dałaby sobie już spokój z tym Dante. Nic na siłę. :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:Ja swojemu rodzeństwu czegoś takiego na pewno nigdy bym nie zrobił... ::kwasny::
Jeżeli twój brat ożeniłby się z twoją narzeczoną, matką twojego dziecka, to chyba zrobiłbyś mu coś gorszego od zamienienia filtra na olejek :lol: :P
Bridget będzie miała opaleniznę na całe lato :lol:
A swoją drogą ciekawe, że nad domem Stephanie jest aż takie słońce ::cojest::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Bridget będzie miała opaleniznę na całe lato
Heh, znając MnS to góra kilka odcinków i wróci jej dawny kolor. :lol:
Jeżeli twój brat ożeniłby się z twoją narzeczoną, matką twojego dziecka, to chyba zrobiłbyś mu coś gorszego od zamienienia filtra na olejek
Być może, ale jak dla mnie Felicia jest sama sobie winna, jak Dante był z Bridget też bezczelnie go uwodziła m.in. paradując nago po jego pracowni, wiedziała też, że Dante o wiele bardziej kocha jej siostrę, a teraz strasznie pokrzywdzona. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem bardzo zawiedziony od niedawna postacią Felicii. Kiedyś była taka fajna, wtedy jak wróciła w 2004 roku. Była jedną z moich ulubionych postaci. A teraz zachowuje się strasznie dziecinnie. Sama jest sobie winna. Co ona sobie myślała przyjmując oświadczyny Dantego zaraz po rozstaniu z Bridget? Jeszcze ta aktorka mimo, że podobna do poprzedniej to jednak brzydsza.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Faktycznie, aktorka nie jest zbyt urodziwa :) I to nie tylko moje zdanie :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ładna jest, ma nietypową urodę. :)
anita42

Post autor: anita42 »

Ma piękne oczy i uśmiech, ale dziwna jest ta trochę za bardzo wysunięta do przodu górna warga. Jednak moim zdaniem Felicia pod względem urody stanowi fajny kontrast dla pozostałych cukierkowych blondynek, których wiele w "Modzie" :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Felicia staje się jak swoja matka. Najważniejsze aby było tak jak on chcę, nie ważne są uczucia innych. Felicia w ostatnich odcinkach nie używa żadnych racjonalnych argumentów. Jedynie na co ją stać to wyzwiska ::plask wczolo: Szkoda jej, ale jak widać wychowanie Stephanie robi swoje. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Obecnie to jest nawet gorsza, szkoda że scenarzyści spaprali tę postać. Gdyby może jeszcze jakoś to lepiej rozbudowali że Felicia zazdrosna o ojca i ma ciekawe starcia z Donną... a tak to tylko taka żałosna, dziecinna hipokrytka. Uważa się za lepszą od Donny a przecież w niczym nie jest.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Robi pisze:Felicia w ostatnich odcinkach nie używa żadnych racjonalnych argumentów. Jedynie na co ją stać to wyzwiska ::plask wczolo:
Słuszna uwaga, skąd my to znamy . :lol:

A to, że obchodzą ja najbardziej jej uczucia to w tym serialu jak najbardziej normalne, śmieszne, że fani Brooke się tego czepiają, jakby ich idolka była chodzącą empatią.
ODPOWIEDZ